LAATSTE ARTIKELEN

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes… Jade Anna heeft haar volgers goed weten te verrassen door een schokkende foto te laten zien van haar voeten. Alles plakt namelijk! Heeft ze dan misschien toch een beetje te veel gefeest bij het Coachella-festival?

Jade Anna laat haar plakkerige teentjes aan iedereen zien

Het festival Coachella is natuurlijk een grote plek waar je veel moet lopen. Jade Anna laat dan ook aan het einde van het festival weten dat haar voetjes helemaal kapot zijn gegaan. Ze heeft ook bijna 30.000 stappen gezet! Dan is het niet raar dat ze zoveel last heeft. Maar daarvoor heeft ze een oplossing gevonden: ze heeft namelijk een voetenmasker gekocht bij de Amerikaanse winkel Sephora, en ze laat aan haar fans zien hoe ze dat omdoet. Zo heeft ze opeens wel erg plakkerige teentjes! Haar fans hopen dat het masker helpt en dat ze daardoor minder last heeft. Maar ook is het wel een aparte look voor Jada Anna! Bekijk hieronder zelf de foto’s. Jade Anna plakkerige teentjes

Jade Anna gaat helemaal los bij Coachella

Onze bekende influencer Jade Anna is naar het festival Coachella geweest. Ze heeft daar uiteraard vele foto’s van gedeeld! Het lijkt echt het evenement van het jaar voor Jade Anna, want ze heeft ontzettend veel momenten van het festival gedeeld. Vooral veel leuke momenten die ze daar heeft meegemaakt, zoals de heerlijke pizza die ze heeft gegeten, de artiesten die ze heeft zien optreden, en natuurlijk zien we ook alle fantastische looks die ze per dag heeft gedragen tijdens haar verblijf daar. Jade Anna heeft overal erg van genoten tijdens Coachella en we kunnen zeker verwachten dat ze volgend jaar weer gaat! Jade Anna Coachella

Meer zien van influencer Jade Anna kan op Instagram

Wil je nu nog meer zien van Jade Anna? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post zij de meest prachtige foto’s van zichzelf en staan nu dus meerdere foto’s op van haar avonturen bij Coachella. Het is het dus zeker waard om even een kijkje te nemen!

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen? In een post op Instagram laat Logan Paul weten dat hij binnenkort vader wordt. Op de foto is te zien dat hij samen met een blonde dame die ontzettend op Jutta Leerdam lijkt een foto van de echo’s toont. Hoewel Logan en Jake Paul natuurlijk een soortgelijk leven leiden, delen ze natuurlijk niet hun grote liefdes met elkaar. Logan staat op de foto dus ook niet te zoenen met Jutta, maar met zijn verloofde Nina Agdal. Dit beroemde Deense model Paul is in in de herfst van 2024 uitgerekend. Logan Paul is duidelijk serieus over zijn relatie met model Nina Agdal. Een aantal maanden geleden vroeg hij Nina al ten huwelijk, ondanks dat ze pas een jaar een relatie hadden. Voor Nina Agdal is het hopen dat die bruiloft er binnenkort komt, anders is de kans groot dat het model door de zwangerschap niet meer in haar bruidsjurk past.

Jutta Leerdam en Nina Agdal hebben niet alleen dezelfde knappe looks

Het mag duidelijk zijn de de broers Logan en Jake Paul op hetzelfde type vallen. De vriendin van Logan Paul is met haar lange blonde haren en knappe uiterlijk een lookalike van haar schoonzusje Jutta Leerdam. Niet alleen in looks lijken Jutta en haar dubbelganger Nina Agdal op elkaar, de meiden zijn ook allebei erg sportief. Waar Jutta Leerdam hard bezig is om haar schaatscarrière een boost te geven, doet Nina Agdal dat met haar fitness carrière. Ze vindt het erg belangrijk om een gezond leven te hebben en lanceerde zelfs haar eigen fitnessmerk. Met ’the agdal method’ wil Nina anderen stimuleren om ook te bewegen. De workouts zijn makkelijk vanuit huis te doen en dus voor iedereen toegankelijk. Nina Agdal

Meer zien van Jutta Leerdam en Nina Agdal doe je op Instagram

Wil je meer mooie plaatjes zien van Jutta Leerdam en model Nina Agdal? Op hun Instagram pagina’s plaatsen de dames regelmatig foto’s uit hun privéleven. Bekijk hier het Instagram account van Jutta Leerdam en klik hier voor het Instagram account van Nina Agdal.

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z’n zin: Johan Derksen is na de ‘Geen Fries’-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn… Het lijkt erop dat Johan Derksen even niet bij Vandaag Inside aanwezig is. Daarom is er nu een vervanger voor Johan. Dat hebben ze erg snel geregeld! Maar zal Johan nog wel terugkomen? Deze tijdelijke pauze lijkt na de enorme ‘Geen Fries’-rel best goed uit te komen.

Johan Derksen is afwezig en wordt nu al vervangen

Het ondenkbare is gebeurd: Johan Derksen zal even niet bij VI aanwezig zijn. Dat is de afgelopen jaren eigenlijk alleen gebeurd in zéér speciale gevallen. Ook hier is het écht onmogelijk voor Johan om plaats te nemen in zijn gebruikelijke plaats aan tafel bij VI. Niet omdat Johan definitief gecanceld is na zijn uitspraken over het ‘Niet Friese’ kamerlid, maar omdat Johan last heeft van een liesbreuk. Ze hebben dus erg snel een vervanger geregeld voor de besnorde analist! In onderstaande video bespreekt Wilfred de komende uitzending met zijn nieuwe overbuurman: We zullen bij Vandaag Inside namelijk Valentijn Driessen aan zien schuiven. Normaal zit de Telegraaf-journalist aan de lange zijde van de tafel, maar nu neemt hij ook écht plaats in de stoel van Johan, recht tegenover Wilfred Genee. Valentijn is het kijkcijferkanon van VI – geen uitzending met Valentijn scoort onder de miljoen kijkers – dus dit is zeker een goede keuze voor het programma. Zullen ze zo nóg hogere kijkcijfers krijgen? Het zal niemand verbazen als dat gaat gebeuren!

In De Wandelgangen blikt Wilfred Genee vooruit op de Johan-loze uitzending

Zoals je in de video hierboven kunt zien, zijn Wilfred Genee en Valentijn Driessen met zijn tweeën. Zoals vaak gebeurt in de wandelgangen, stelt Wilfred weer vele vragen en probeert hij meningen uit te lokken. Hij schakelt dan ook soepel over naar wat Valentijn zou willen voor zijn carrière en vraagt hij of Valentijn zou willen doorgroeien naar de rol van Johan Derksen. Hierop zegt Valentijn dat hij dat niet goed voor zich ziet. Maar Wilfred zegt dan dat hij wel het kijkcijferkanon is. Valentijn zegt daarop: “Ja, daar ben ik wel blij mee ja. Dat vind ik wel een hele grote eer.” Kijkcijferexpert Tina Nijkamp is hij in ieder geval erg dankbaar dat ze zoiets over hem heeft gezegd. Wilfred gaat verder en vraagt of hij geen sorry had gezegd. Het gaat nu over dat Johan Derksen namelijk zijn excuses had aangeboden nadat hij iets had gezegd wat volgens veel mensen niet kon. Hierop reageert Valentijn met: “Nee, ik moet eerlijk zeggen, ik vond het zwaar overdreven allemaal.” Volgens Valentijn komt Johan uit een andere tijd en kan je best zoiets zeggen, vooral omdat er helemaal geen kwade bedoelingen achter zitten. Daar gaat Wilfred verder op in door te vragen of hij ook zulke dingen zal roepen. Valentijn reageert snel door te zeggen dat hij geen vreemde dingen zal roepen! Verder verwachten ze allebei dat de aankomende uitzending echt een topper zal worden, vooral omdat dus kijkcijferkanon Valentijn Driessen dan aansluit in plaats van Johan Derksen.

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen? Hélène Hendriks kan sinds ze presentatrice is van het programma de Oranjezomer regelmatig rekenen op kritiek. Vooral de mannen van Vandaag Inside, Johan Derksen en René van der Gijp, zijn niet over het programma te spreken. Ook de lippen van Hélène zijn nu onderwerp van gesprek!

Johan Derksen valt over ‘nieuwe lippen’ van Hélène Hendriks

Tijdens een uitzending van Vandaag Inside merkte Johan Derksen op dat er Hélène in de laatste uitzending van haar talkshow wel heel anders uit zag dan normaal. “Wat is er met Hélène aan de hand?” vraagt Derksen zich hardop af. De lippen van Hélène zagen er veel voller uit dan normaal, waardoor ze een heel ander hoofd had. “En leer mij het mondje van Hélène kennen”, zegt Derksen. Hélène Hendriks

Heeft Hélène Hendriks haar lippen op laten ?

De volle lippen van Hélène lieten Johan Derksen denken dat de presentatrice injecties in haar lippen had gespoten om ze voller te laten lijken. Hij zat schijnbaar zo met het raadsel in zijn hoofd, dat hij besloot Hélène een mail te sturen. Uit de reactie van Hélène werd duidelijk dat haar vollere lippen niet het gevolg waren van lipfillers, maar veroorzaakt waren door een nieuwe aanpak van haar visagiste. Die had met lipliner rond haar lippen getekend, waardoor haar lippen voller leken dan normaal. Johan Derksen kan dus nog even bevestigen dat Hélène Hendriks geen fillers heeft gebruikt. “En ook haar andere lichaamsdelen zijn echt”, zegt hij nog. Het is de vraag of de visagiste van Hélène de volgende aflevering wel haar natuurlijke lippen laat zien.

Meer zien van Hélène Hendriks op haar Instagram pagina

Wil je meer zien van Hélène Hendriks? Klik dan hier om op haar Instagram pagina te komen. Hier deelt ze foto’s uit haar privéleven en ben je dus als eerste op de hoogte als ze besluit om wél lipfillers te nemen.

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen! De knappe blonde influencer Lies Zhara heeft een zeer bijzondere video op haar Instagrampagina geplaatst. Ze filmt zichzelf terwijl ze zonder enige zichtbare kleding in bed ligt. Helaas filmt ze natuurlijk niet alles, maar zien we toch wel veel. Daarnaast ligt ze ook niet alleen in bed. Er ligt namelijk nog een hondje in haar bed. Menig man zal flink jaloers zijn op dit hondje, want zeg nou eerlijk, wie zou niet naast deze prachtige verschijning in bed willen liggen. Lies ziet er erg goed uit en staat natuurlijk bekend om haar flinke pluspunten. Bekijk de foto van Lies zonder kleding in bed hieronder op de achterkant van de telefoon van Lies! Lies Zhara

Lies Zhara deelt prachtige vakantiebeelden

Lies Zhara staat natuurlijk bekend om haar prachtige vormen. Hier deelt ze dan ook geweldige foto’s van, vooral als ze op vakantie is. Zo is ze een tijdje geleden op vakantie geweest in Curaçao. Hier deelde ze maar liefst 190 foto’s van. Dit waren zeker niet de minste foto’s. Nu is ze onlangs ook naar Egypte gegaan samen met Sean Demmers. Ook hier deelde ze een aantal prachtige foto’s van. Ze weet natuurlijk ook wel dat haar volgers hier wat prachtige plaatjes van verwachten en dan met name van haar flinke kanonnen.

Meer zien van Lies Zhara doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe blonde influencer? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine de mooiste foto’s van zichzelf van onder andere samenwerkingen met bedrijven. Hier zet ze zichzelf en het product natuurlijk zo goed mogelijk op. Ook geeft ze je veel kiekjes in haar privéleven. Ze weet precies hoe ze haar volgers moet verwennen met haar grote pluspunten. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

0
Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft! Ons topmodel Rikkie Kollé weet als geen ander hoe ze zich mooi moet kleden. Maar deze kledingkeuze verrast iedereen. Want ze draagt namelijk helemaal geen broek!

Rikkie Kollé draagt geen broek en verbaast iedereen

Laatst heeft Rikkie Kollé een foto op haar Instagram Story gezet waarbij ze duidelijk iets was vergeten. Ze draagt namelijk helemaal geen broek! Haar jasje bedekt haar privégedeelte nog maar net. Wel draagt ze een body, maar zelfs dat bedekt niet veel, waardoor men haar vormen goed kan zien. Rikkie weet goed hoe ze de aandacht moet trekken van al haar fans. Ze focussen zich alleen maar op het mooie model en hoe ze een leuk cadeautje heeft gegeven aan iedereen! Rikkie Kolle

Rikkie Kollé deelt ook negatieve momenten uit haar leven

Model Rikkie Kollé deelt ook negatieve momenten die ze meemaakt. Zo vertelt ze ook dat sociale media niet altijd de realiteit is. Ze wordt wel vaker gekleineerd, omdat ze volgens die mensen ‘geen echte vrouw is’ en daarom een slecht persoon is. Ze heeft ook wel eens laten weten dat ze het het liefste positief en gezellig wilt houden, maar dat dat soms niet mogelijk is wanneer er zoveel vervelende situaties zijn in haar leven. Gelukkig deelt ze dan ook dat ze de kracht altijd weer terugwint, omdat ze juist zo trots is op haar unieke ‘ik’ en ook probeert ze het zoveel mogelijk te negeren. Wanneer ze iets deelt over de vervelende scenario’s die ze heeft meegemaakt, krijgt ze veel positieve reacties in de reacties zoals: ”Zo is t Sis, altijd bij jezelf blijven dat maakt je zo een mooi mens!”, ”Ik ben zo ongelooflijk trots op jou! en ”Zo trots op hoe sterk je bent en dat je hier uit juist je kracht kan halen!”

Wil je meer zien van Rikkie Kollé? Dat kan op Instagram

Bekijk op de Instagrampagina van Rikkie Kollé nog veel meer leuke foto’s. Ze plaatst met regelmaat foto’s over haar dagelijkse leven en natuurlijk over haar carrière.

Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten. Onze schaatsster Joy Beune is op vakantie in Spanje en geniet natuurlijk heerlijk van haar vrije tijd. Desondanks blijven we de blondine wel zien sporten, zodat ze goed in vorm blijft. Vervolgens zien we dat Joy flinke striemen op haar benen heeft wanneer ze met een korte broek bij het zwembad ligt!

Joy Beune laat haar flinke striemen goed zien

Onze blondine Joy Beune lijkt veel en ook grote striemen te hebben! Dat is te zien op haar laatste foto waarbij ze op een strandbedje bij het zwembad ligt. Het lijkt er dus op dat Joy in de puberteit wel erg snel is gegroeid. Geen wonder natuurlijk, gezien ze ook op jonge leeftijd dagelijks met schaatsen – wat je natuurlijk met je benen doet – bezig was! We zien dat ze ze vooral op haar buik heeft en langs haar heupen en benen. Joy is er – volledig terecht natuurlijk – trots op! Gelukkig krijgt Joy veel positieve reacties en vinden mensen dat ze prachtig is zoals ze is. Joy Beune op vakantie in Spanje

Joy Beune is op vakantie in Spanje

Onze sportvrouw Joy Beune is op vakantie in Málaga, dat in Spanje ligt. Ze is daar samen met meerdere vriendinnen van haar die ook actief zijn in de sportwereld, zoals Robin Groot en Zoe Bäckstedt. Daar hebben ze het dan ook goed naar hun zin, en dat is goed te zien. Ze genieten van heerlijke gerechten, zwemmen in hun eigen zwembad, genieten van de warme temperaturen en fietsen natuurlijk veel om in vorm te blijven. Joy vindt het ook heerlijk dat ze eindelijk weer op vakantie kan en zal zeker goed de tijd gebruiken om zoveel mogelijk leuke dingen te doen totdat het schaatsseizoen weer begint! Joy Beune is op vakantie in Spanje

Meer zien van Joy Beune kan op Instagram

Op het Instagram-kanaal van Joy Beune kan je veel leuke foto’s bekijken van de blondine. Zoals haar vakantiefoto’s, selfies en natuurlijk ook over haar carrière. Dus neem zeker eens een kijkje!

Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel! Suzanne Schulting is hard aan het werken in de sportschool. Ondanks dat ze een gebroken enkel heeft geeft ze vol gas in de sportschool! Ze gooit haar benen even héél ver uit elkaar. Als schaatsster moet je natuurlijk fit en ook een beetje lenig zijn. Het lijkt erop dat Suzanne dit allebei is, vooral erg lenig, want er zijn maar weinig mensen die hun benen zo kunnen spreiden. Ze verwent haar volgers dan ook door dit te laten zien. Bekijk de foto van Suzanne zelf hieronder! suzanneschulting

Suzanne traint gewoon door ondanks blessure

Suzanne Schulting traint ondanks haar enkel blessure gewoon door. Ze is nog steeds vaak te vinden in de sportschool en laat dit ook zien op haar Instagram. Haar volgers zijn dan ook verbaasd en vooral erg trots op Suzanne, omdat ze gewoon door blijft gaan met trainen. Ook zit het schaatsseizoen er pas net op. Suzanne is dus duidelijk bezig met een flinke comeback. Waar we Jutta Leerdam vooral zien genieten van haar vrije tijd met Jake Paul, zien we dat Suzanne gewoon door blijft trainen. Toch zou het misschien wel verstandig zijn om even uit te rusten. Suzanne lijkt hier niks van te willen horen. Wat beschikt zij toch over een topsporter mentaliteit!

Meer zien van Suzanne Schulting doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe schaatsster Suzanne Schulting? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe brunette de mooiste foto’s uit haar carrière. Ze ziet er prachtig uit in deze strakke schaatspakjes. Daarnaast geeft ze je ook een kijkje in haar privéleven. Suzanne laat veel van zichzelf zien en dat is echt genieten voor ons mannen. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Dolverliefde Jake Paul zet de kogelronde pluspunten van Jutta Leerdam in de etalage (foto’s)

Jake Paul toont zijn liefde aan Jutta Leerdam door alle aandacht te richten op Jutta’s vormen…

Jutta Leerdam heeft prachtige vormen, en dat weet Jake Paul als de beste. Hij legt dan ook keer op keer de focus op haar ronde en grote wapenfeiten. Recent heeft hij wel een erg bijzonder bericht geplaatst, waarin hij uitgebreid en precies vertelt wat hij vindt van Jutta.

Jake Paul is stapelverliefd en laat Jutta Leerdam van alle kanten zien

Na een jaar samen is Jake Paul nog steeds verbaasd dat hij een relatie heeft met de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam. Hij zegt dan ook zelf in zijn meest recente post dat hij echt geluk heeft met de prachtige Jutta. Omdat ze nu een jaar samen zijn, heeft Jake een post geplaatst met een reeks foto’s en een lang bericht voor Jutta. Hiermee laat hij zien dat hij echt dolgelukkig is met de blondine. Hij zegt dat hij sinds dag één verliefd is op Jutta en dat hun verhaal pas net is begonnen. Jutta maakt zijn dagen beter en hij wordt elke dag meer verliefd op haar. Dolverliefde Jake Paul is 1 jaar samen met Jutta LeerdamJutta Leerdam heeft prachtige vormen en Jake Paul laat het aan iedereen zien

Jake Paul wil trouwen en kinderen krijgen met Jutta Leerdam

Dan onthult hij zelfs iets wat veel mensen niet van hem hadden verwacht: Hij wil in de toekomst met haar trouwen en kinderen krijgen! Het lange bericht zit verder vol met andere lieve opmerkingen over Jutta, en zij reageert erop door te zeggen dat ze ontzettend veel van hem houdt. Ook Jutta heeft op haar Instagramaccount een filmpje geplaatst om hun eerste jaar samen te vieren. Toch zijn er veel gemengde meningen over de post van Jake Paul. Niet iedereen is namelijk blij voor het stelletje. Sommige mensen zeggen bijvoorbeeld: “Bro enjoying his last few days”, “Made with chat GPT!” en “Your one year and last year with her.” Gelukkig zijn er ook positieve reacties die het stel feliciteren en opmerken dat ze er erg gelukkig uitzien samen. Klik hier om zelf het bericht te lezen en om natuurlijk alle prachtige foto’s te bekijken.

Jake Paul en Jutta Leerdam kunnen iet van elkaar afblijven

Meer zien van Jake Paul en Jutta Leerdam? Dat kan op Instagram

Op de instagramkanalen van het stelletje kan je nog veel meer leuke foto’s bekijken. Jutta Leerdam plaatst vooral veel vakantie momenten en over haar prestaties in de schaatswereld. Jake Paul plaatst veel foto’s samen met Jutta en over zijn bokswedstrijden. Het is het dus zeker waard om even een kijkje te nemen!

Tina Nijkamp smeekt Hélène Hendriks na enorme uitglijer met Oranjezondag: ‘Please, terug naar toen’

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft slecht nieuws voor Hélène Hendriks: het gaat helemaal de verkeerde kant op met De Oranjezondag!

Slecht nieuws voor Hélène Hendriks. Haar nieuwe talkshow De Oranjezomer keldert snel qua kijkcijfers. De blondine en haar team hebben afgelopen zondag een laagterecord qua kijkcijfers ‘behaald’. Daarom vraagt kijkcijferexpert Tina Nijkamp zich openlijk af waarom ze het programma niet precies maken als De Oranjezomer, waarmee Hélène wél constant scoorde.

Hélène Hendriks en De Oranjezondag werden nog nooit zó slecht bekeken

Het lijkt erop dat De Oranjezondag niet echt aanslaat bij de kijkers. Bekende kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft onthuld dat De Oranjezondag het laagste aantal kijkers ooit heeft behaald. Dit is een dieptepunt voor het programma! Opvallend genoeg presteert Ruben Nicolai met het nieuwe seizoen van Beste Kijkers zelfs beter dan De Oranjezondag. Dit is verrassend, omdat ‘Beste Kijkers’ normaal gesproken minder goed scoort dan De Oranjewinter en Oranjezomer. Maar met De Oranjezondag blijkt dit dus niet het geval te zijn. Tina Nijkamp smeekt Hélène Hendriks 'Please, terug naar toen' enorm lage kijkcijfersTina Nijkamp smeekt Hélène Hendriks na enorme uitglijer met Oranjezondag 'Please, terug naar toen'

Zelfs zonder concurrenten weet De Oranjezondag niet goed te scoren

Tina meldt ook dat een andere talkshow, ‘Renze op Zondag’, zelfs is verplaatst naar een ander tijdstip vanwege lage kijkcijfers. Ondanks deze verandering profiteert Hélène Hendriks hier niet van en blijft ze onder het miljoen kijkers hangen, met 928.000 kijkers en een aandeel van 16,1% in de leeftijdsgroep van 25 tot 54 jaar. Dit zijn geen goede cijfers. Volgens Tina was dit echter niet geheel onverwacht. De aanwezigheid van gasten aan tafel heeft het programma ook niet naar een hoger niveau getild. In de recente aflevering kreeg Prem veel spreektijd, wat Tina als zonde beschouwt, omdat Hélène nog niet dezelfde vibe weet te creëren zoals bij De Oranjezomer en Oranjewinter. Ook benadrukt ze dat het decor en de vreemde opstelling van de tafel echt niet helpen! Tina Nijkamp smeekt Hélène Hendriks 'Please, terug naar toen' De Oranjezondag is volgens Tina Nijkamp bijna niet meer te redden

Hélène Hendriks moet van Tina Nijkamp terug naar toen

Tina Nijkamp gelooft dat het mogelijk is om het programma van Hélène Hendriks te laten slagen, maar dan zal er echt flink wat moeten veranderen. Tina vertelt dat De Oranjewinter en De Oranjezomer zo moeiteloos verliepen en dat alles vanzelf leek te gaan. Maar bij De Oranjezondag gaat alles stroef en moeizaam. Daarom somt Tina op wat er allemaal misgaat: Hélène Hendriks die zichzelf opeens excuseert, een geschrokken Rutger in vergelijking met vorige week, een betweterige Prem die voortdurend aan het woord is, en een hijgende Ben. Volgens Tina zijn er veel dingen fout gegaan op verschillende manieren. Verder benadrukt de kijkcijferexpert dat de tafelvorm vreemd is en dat het plantachtige decor totaal niet past bij de talkshow. Tina hoopt dat Hélène Hendriks het programma volledig omgooit en denkt dat alleen dan de talkshow nog gered kan worden.