Frank Lammers

Acteur Frank Lammers

Frank Lammers, geboren in Mierlo op 10 april 1972, is een Nederlandse acteur, regisseur en voice-over. Verder begon hij zijn carrière na zijn afstuderen aan de Amsterdamse toneelschool in 1995, toen hij de korte film "Kort Rotterdams: Temper, Temper" in 1998 schreef en regisseerde. In de film speelde de toen nog onbekende Halina Reijn mee. Toch kwam de doorbraak van Frank Lammers met zijn rol als 'invaller' Berry uit Brabant in het derde seizoen van "All Stars" in 2001. Hij bouwde een gevarieerde carrière op als filmacteur met opvallende rollen in films als "De Enclave" en "De dominee". Naast films was hij te zien op het toneel, in reclamefilms, televisieseries en korte films. In 2006 ontving hij een Gouden Kalf voor zijn hoofdrol in "Nachtrit". Frank Lammers regisseerde verschillende theatervoorstellingen en verscheen in diverse projecten, zoals "Michiel de Ruyter" in 2015 en de televisieserie "Undercover" in 2019.

Frank Lammers, relatie, getrouwd en kinderen

Frank Lammers is gehuwd met Eva Posthuma de Boer en samen hebben ze twee kinderen: Isa Lammers, hun dochter, en Melle Lammers, hun zoon. Eva Posthuma de Boer is een Nederlandse schrijfster en columnist, bekend van werken zoals 'Eindeloze dagen', 'Lichthart', 'De Comedy Club', 'Ica' en het kookboek 'Voer voor Vrienden'.

Frank Lammers in Undercover en Ferry

Frank Lammers heeft misschien wel zijn grootste bekendheid verworven door zijn rol in de Nederlands-Belgische serie 'Undercover' en de daaropvolgende film 'Ferry'. In zowel de serie als de film vertolkt Frank Lammers de rol van Ferry Bouman, de leider van een criminele organisatie betrokken bij de illegale verkoop van XTC. De verhaallijn van 'Undercover' is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de veroordeelde XTC-handelaar Janus van W. De serie 'Undercover' omvat in totaal drie seizoenen. Zowel de serie als de film zijn te zien op Netflix.

Frank Lammers in Jumbo reclames

Frank Lammers, naast zijn rollen in diverse films en series, is sinds 2013 regelmatig te zien als een vast gezicht in verschillende reclames van Jumbo. Als onderdeel van zijn contract verplicht Frank Lammers zich om zijn boodschappen uitsluitend bij deze supermarktketen te doen. Hij heeft echter laten weten dat dit soms lastig kan zijn, omdat er niet echt een Jumbo supermarkt in de buurt van zijn woonplaats is…

Nieuws

Elise Schaap laat Frank Lammers blozen met extreem flexibele pose (Video)

Elise Schaap laat medespeler Frank Lammers heel hard blozen door een fotoshoot met een wel erg flexibele pose...

Emma Heesters wordt opgeroepen voor The Streamers in deze briljante video

Je hebt er lang om moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover. niet alleen zijn The Streamers terug, maar ze hebben een bijzonder nieuw lid.

Foto: Elise Schaap laat zich van mooiste kant zien in Undercover op Netflix

Elise Schaap behoort tot de absolute  top van de Nederlandse acteurswereld. In de Netflix serie Undercover laat ze zich van haar beste kant zien. 

EK 2021: Alles wat je als Oranje-fan moet weten

Wanneer speelt Oranje op het EK 2021? Op welke zender doet Hélène Hendriks de voorbeschouwing? Waar scoor je net zo'n Oranje-outfit als Rafael van der Vaart? Zó bereid je jezelf voor op het Europees Kampioenschap!

Elise Schaap geeft kijkje achter de schermen bij Undercover-film Ferry

Ter ere van de Undercover spin-off 'Ferry' die vrijdag 14 mei op Netflix verschijnt, deelde actrice Elise Schaap een aantal nog nooit vertoonde foto's en video's.

ZIEN: trailer keiharde Netflix film Ferry met Frank Lammers

Goed nieuws voor fans van Netflix serie Undercover. Er komt namelijk een film over het verleden van Ferry Bouman. kijk snel de vette trailer!
Frank Lammers bio

Profiel

Geboortedatum: 10 april 1972
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Mierlo
Familie: (vader) Peter Lammers, (moeder) Riet van Lierop,
Kinderen: Isa Lammers en Melle Lammers
Relatie: Ja, met Eva Posthuma de Boer
Beroep: Acteur
Instagram: De Instagram van Frank is @franklammersofficial

Foto's

Frank Lammers acteur
Frank Lammers