Ferry-actrice Elise Schaap legt haar tong in de knoop tijdens indrukwekkende challenge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elise Schaap is helemaal in haar nopjes met het nieuwe seizoen van Ferry. Ze heeft er zelfs een bijzonder filmpje voor gemaakt.

De vele accenten van Elise Schaap

Ook Elise Schaap zit tegenwoordig op TikTok. De actrice heeft besloten om het medium ook maar te omarmen. En wat doet ze als eerste video? Inderdaad, even haar nieuwe serie aanprijzen. Maar dat doet Elise Schaap natuurlijk wel op haar eigen bijzondere manier. De actrice weet namelijk een aankondiging van het nieuwe seizoen van de serie Ferry te geven in meerdere accenten. En dat klinkt eigenlijk best wel heel erg goed. Zo goed zelfs, dat iedereen haar enorme complimenten geeft over haar vele accenten. De mensen die de video zien liggen helemaal dubbel. De meeste accenten die Elise doet gaan helemaal prima. Maar zodra ze bij het Fries aankomt moet ze toch echt opgeven. Dat is te veel voor haar. Daar struikelt de actrice simpelweg over. Bekijk hier de leuke video van Elise Schaap!

Elise Schaap wil meer vrienden hebben

Aan het einde van haar leuke filmpje vraagt Elise Schaap of meer mensen haar willen volgen. Ze wil meer vrienden, want op TikTok heeft ze er tot dusver maar 13. En dat vindt ze zelf een beetje jammer. Er wordt daarna wel gelijk aan Elise uitgelegd dat je geen vrienden kan worden met iemand op TikTok. Misschien dat het daarom mis gaat. Maar meer volgers kan wel. En Elise wil die graag hebben. Ze deelt haar filmpje ook via Instagram zodat zoveel mogelijk mensen de video kunnen bekijken. Ga dus snel allemaal Elise Schaap volgen op TikTok, daar wordt de actrice namelijk ongelooflijk blij van.

Waar gaat het nieuwe seizoen van Ferry over?

Elise schaap is dus te zien in het nieuwe seizoen van de serie Ferry. De drugsbaron waar de serie naar vernoemd is, was al te zien als vaste gast in Undercover, in zijn eigen film en nu dus ook in zijn eigen serie. En die serie gaat van hot naar her. Van humor tot spanning en een beetje romantiek, alles komt voorbij in de nieuwe serie op Netflix. Je kan vanaf nu dus op de streamingdienst deze show bingen en dat is goed nieuws, want dan heb je de komende tijd weer wat leuks om naar te kunnen kijken. De serie is een prequel van Undercover en laat zien hoe Ferry de grote drugsbaron werd die hij in de serie is. Het is dus een flink spannende show.

Elise Schaap belooft humor en romantiek

In een interview over de nieuwe serie laat Elise Schaap weten dat er meer dan genoeg humor en romantiek in de serie zit. Dat wisselt de spanning en heftige actie namelijk een beetje af. Ferry wordt gezien als een soort Nederlandse versie van The Godfather, maar dan met meer komische momenten erin. Zo kan je nog een beetje ademhalen tussen scenes door. Fans van het Undercover-universum zaten al lang uit te kijken naar deze serie en nu kunnen ze er dus eindelijk van gaan genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!