Waylon

Artiest Waylon

Waylon, pseudoniem van Willem Bijkerk, een Nederlandse zanger geboren op 20 april 1980 in Apeldoorn, eerde zijn idool Waylon Jennings met zijn artiestennaam. Hij brak door in 2008 met het album 'Wicked Ways'. Met Ilse DeLange behaalde hij als The Common Linnets de tweede plaats op het Eurovisiesongfestival 2014. Daarnaast vertegenwoordigde hij Nederland solo op het Eurovisiesongfestival 2018 en eindigde als achttiende. Waylon heeft meerdere muziekprijzen gewonnen en bracht albums uit zoals 'After All' (2011), 'Heaven After Midnight' (2014), 'Seeds' (2016), 'The World Can Wait' (2018) en 'Human' (2019). Hij was tevens coach in The Voice of Holland en presenteerde diverse concerten en theateroptredens.

Waylon relatie, getrouwd en kinderen

Waylon heeft momenteel een relatie met Bibi Breijman en samen hebben ze een zoon genaamd Dylan. Er waren berichten over moeilijkheden in hun relatie, waaronder vermeende problemen met overspel. Waylon heeft verklaard dat dit werd veroorzaakt door erectieproblemen. Daarnaast zou hij in paniek hebben gehandeld.

Waylon vermogen

Met zijn prominente aanwezigheid in de showbizz heeft Waylon zich gevestigd als een bekende naam in Nederland. Zijn succes heeft hem aanzienlijke inkomsten opgeleverd. Naast zijn muzikale prestaties bezit Waylon twee bedrijven, Labour Road B.V. en Waymore B.V., die positief bijdragen aan zijn financiële status. Deze bedrijven vertegenwoordigen een gezamenlijk vermogen van ongeveer anderhalf miljoen euro. Hij woont in een villa ter waarde van anderhalf miljoen euro. Desalniettemin wordt zijn huidige vermogen geschat op ongeveer 1,2 miljoen euro…

Nieuws

Yvonne Coldeweijer is woedend: Waylon ging vreemd met deze blondine

Het houdt niet op met de geruchten rondom de affaires van Waylon. Yvonne Coldeweijer ontdekt er weer een. Toevallig is deze meid een bekende.

Bibi Breijman laat volgers schrikken met doodenge ‘bloedkop’

Bibi Breijman deelt een schrikbarende video via Instagram. Ze noemt het zelf een 'bloedkop', en daar is eigenlijk niks aan gelogen!

Video: Keiharde Johan Derksen kleineert Eva Jinek tijdens Vandaag Inside

Het is algemeen bekend dat Johan Derksen geen groot fan is van Eva Jinek. Tijdens het programma Vandaag Inside doet Johan er een schepje bovenop en kleineert hij Eva Jinek.

Yvonne Coldeweijer eet alleen maar broccoli voor slanke foto’s

Yvonne Coldeweijer moet binnenkort voor de camera verschijnen van top tot teen. Ze is nog niet tevreden met hoe ze eruit ziet. Daarom gaat ze op een streng dieet. Maar pakt ze zichzelf niet te streng aan dit keer?

Foto: Ging Waylon tijdens zwangerschap vriendin vreemd met deze dame?

Waylon lijkt dolgelukkig met zijn vriendin Bibi Breijman. Het stel heeft zelfs al twee kinderen samen. Toch duiken er nu via Juicechannel geruchten op dat Waylon niet bepaald trouw is geweest in zijn relatie...

Foto: Bibi Breijman wordt bijna gelikt door opdringerige man op Bonaire

De bloedmooie Bibi Breijman wordt op Bonaire belaagd door een beetje een vreemde man. Bij betere inspectie blijkt het Waylon te zijn. 

Foto: Claudia de Breij blikt terug op onwaarschijnlijke samenwerking

Claudia de Breij blikt terug op een wel heel bijzondere samenwerking. Met  zanger Waylon deed ze zes jaar geleden dit optreden.

Dit is waarom S10 de meest opvallende Nederlandse Songfestival inzending ooit is

De AvroTros heeft bekend gemaakt dat zangeres en rapper S10 naar het Eurovisie Songfestival gaat volgend jaar. En dat is een opvallende keuze!
Waylon

Profiel

Geboortedatum: 20 april 1980
Sterrenbeeld: Stier
Afkomst: Apeldoorn, Nederland
Woonplaats: Hilversum, Nederland
Ouders: (vader) Henny Bijkerk, (moeder) Willy Bijkerk
Relatie: Ja met Bibi Breijman
Kinderen: (zoon) Dylan Bijkerk
Beroep: Artiest, zanger
Instagram: De Instagram van Waylon is @official_waylon_music

Foto's

Waylon
Waylon