De Oranjezondag

TV-programma De Oranjezondag

Het tv-programma De Oranjezondag is een wekelijkste talkshow met gastvrouw Hélène Hendriks en standaardgast Rutger Castricum. Het programma is sinds 10 maart elke zondag te zien om 21.30 uur op SBS6. In het programma worden elke week andere gasten uitgenodigd om te praten over actuele zaken.

Gasten De Oranjezondag

Zoals eerder benoemd, zijn er elke week nieuwe gasten te zien in het programma. Dit varieert van sportanalisten, tot journalisten tot politici. Alle gasten die worden uitgenodigd hebben een kritische blik op de actualiteit en hebben daarom hun woordje klaarliggen.

De Oranjezondag podcast

Alle volledige afleveringen van De Oranjezondag worden geplaatst als podcast op het platform Spotify. Mocht je de live-uitzending hebben gemist is dat niet erg, de aflevering is waar en wanneer je maar wilt terug te luisteren op Spotify.

Kritiek De Oranjezondag

Hélène Hendriks heeft nog niet veel complimenten mogen ontvangen voor De Oranjezondag. Met name Johan Derksen en René van der Grijp uitten nogal veel kritiek op bepaalde uitzendingen. Deze kritiek kwam voornamelijk voort uit de ‘onserieuze toon’ van de gasten. Volgens hen, maar ook columniste Angela de Jong, werd er maar zinloos gelachen. Hélène Hendriks reageerde niet veel later op de kritiek en maakte duidelijk niks te gaan veranderen. Ze vind het niet nodig door enkele geluiden van kritiek gelijk een andere koers te varen.

Nieuws

Hard scorende Hélène Hendriks moet nu al op zoek naar jurk voor Televizier-Gala (foto!)

Presentatrice Hélène Hendriks scoort super goed, en mag zich op gaan maken voor wéér een succesvolle Televizier-avond!

Noa Vahle wordt belaagd door dronken PSV-fans tijdens kampioensfeest (video!)

Noa Vahle wordt vastgepakt door meerdere PSV-fans die niet meer helemaal helder zijn! 

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Tina Nijkamp smeekt Hélène Hendriks na enorme uitglijer met Oranjezondag: ‘Please, terug naar toen’

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp smeekt Hélène Hendriks om weer terug te gaan naar hoe het eerst was. De Oranjezondag heeft namelijk een laagterecord qua kijkcijfers behaald, en het lijkt alleen maar slechter te gaan worden...
Gasten Oranjezondag

Profiel

Eerste uitzending: 31 maart 2024
Presentator: Hélène Hendriks
Sidekick: Rutger Castricum
Gasten: elke week verschillende gasten
Zender: SBS6

Foto's

Hendriks Oranjezondag
Rutger Castricum OZ