Yvonne Coldeweijer

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldewijer is een influencer die bekend is omdat ze één van de grootste roddelkanalen van het land runt. Voordat ze influencer was, had ze er al een carrière als presentatrice, actrice en zangeres opzitten. Het televisiedebuut van Yvonne vond plaats in 2009, toen ze een poging deed om K2 zoekt K3 te winnen. Daarna verscheen ze steeds vaker op de buis. Ze speelde onder andere Keet! in Telekids en Cindy in Amika. Later ging Yvonne Coldeweijer meer richting het presenteren van programma’s. Zo deed ze samen met Sander Janson de presentatie van het programma Campinglife op RTL 4 en was ze jury bij het Junior Songfestival. In 2017 deed ze als kandidaat mee aan Wie is de Mol? en in 2020 aan First Dates VIPS.

Yvonne Coldeweijer YouTube Life of Yvonne

Sinds 2015 heeft Yvonne het YouTube kanaal Life of Yvonne. Op dit kanaal uploadde ze meerdere keren per week vlogs over haar leven, mode en beauty. Nadat ze begin 2020 al haar video’s verwijderd had, leek de YouTube carrière van Yvonne Coldeweijer voorbij te zijn. Maar in het eind van datzelfde jaar maakte ze haar comeback. Inmiddels heeft het account 170.000 abonnees. De focus is sinds de herstart wel verplaatst. In plaats van vlogs, mode en beauty gaat het nu vooral over roddels en geruchten over bekende Nederlanders.

Yvonne Coldeweijer Instagram Life of Yvonne

Naast het YouTube kanaal onderhoudt Yvonne ook op Instagram een kanaal met de naam Life of Yvonne. Dit is één van de grootste zogeheten juicekanalen van het land. Het doel van haar account is om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van alle sappige roddels en geruchten uit de Nederlandse amusementswereld. Deze roddels verspreid ze dan weer onder haar volgers. Yvonne heeft met haar kanaal al meerdere primeurs geleverd waardoor bekende Nederlanders tegen de lamp liepen. Onder andere André Hazes jr, Lil’ Kleine en Monica Geuze moesten er al aan geloven. Toen Yvonne Coldeweijer begin 2022 zangeres Samantha Steenwijk beschuldigde van het gebruik van illegale afslankpillen bleek die daar niet van gediend. Ze stapte naar de rechter en deze dwong Coldeweijer haar uitspraken te rectificeren.

Yvonne Coldeweijer Vriend en Relatie

Yvonne Coldeweijer heeft een relatie gehad met zanger Ben Saunders, die ooit The Voice of Holland won. Volgens Yvonne liep dit stuk omdat Ben een psychopaat was. Later kreeg ze een relatie met een Australische rugbyspeler. Deze relatie duurde ook niet lang nadat bleek dat hij het bed met anderen deelde. Yvonne Coldeweijer vertelde later dat dit haar ontzettend veel pijn heeft gedaan en sluit niet uit dat dit de reden is dat ze nu zo graag verkeerd gedrag van anderen aan de wereld kenbaar wil maken. Inmiddels gaan er geruchten rond dat ze een relatie zou hebben met Max Vieleers. Verder maakte zij ook al bekend zwanger te zijn.

Yvonne Coldeweijer opleiding

Yvonne Coldeweijer zou aanvankelijk Psychologie hebben gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Desondanks heeft ze uiteindelijk besloten om deze opleiding voortijdig te verlaten en te gaan studeren aan de Fontys Academie voor Drama.

Nieuws

Aantal volgers Yvonne Coldeweijer keldert snel: Juicekoningin jaagt fans weg met nieuwe foto’s

Sinds kort deelt Yvonne Coldeweijer haar juice niet meer op haar socials. Deze verandering blijkt een hoop teweeg te brengen wat betreft haar aantal volgers..

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Video: Dave Roelvink brandt Yvonne Coldeweijer volledig af vanwege ernstige leugens

Nadat Yvonne Coldeweijer ernstige verhalen de wereld in heeft gebracht reageert Dave Roelvink erg fel terug.

Foto: Yvonne Coldeweijer ontmaskert The Bachelor-vrijgezellen nu al als leugenaars

Onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer onthult gelijk alle leugens van The Bachelor-vrijgezellen en wat een nieuws!

Video: Yvonne Coldeweijer is overal afgevallen behalve bij haar enorme melkzakken

Yvonne Coldeweijer is sinds haar bevalling maar liefst 22 kilo afgevallen! Op een andere plek draagt ze zo te zien nog wél wat extra gewicht met zich mee...

Yvonne Coldeweijer maakt zich vanwege deze foto enorme zorgen om Maan de Steenwinkel

Een enkele foto veroorzaakt een golf van bezorgdheid in de showbizzwereld: Yvonne Coldeweijer uit haar diepe zorgen over Maan de Steenwinkel...

Yvonne Coldeweijer: Rokkenjagende ‘Videoland-Willem Alexander’ zette vriendin opzij voor ‘Máxima’

Binnenkort is er een nieuwe Videoland-serie te zien over het koninklijke koppel. De acteur en actrice die Willem-Alexander en Maxima spelen, zijn op de set verliefd op elkaar geworden. Deze gebeurtenis heeft volgens Yvonne Coldeweijer echter nare gevolgen voor de jeugdliefde van deze 'Willem-Alexander'...

Yvonne Coldeweijer maakt eind aan mysterie: Wat is er met Maan de Steenwinkel aan de hand?

Maan de Steenwinkel is al maanden spoorloos. Gelukkig weet Yvonne Coldeweijer wat er speelt rond de zangeres...
Yvonne Coldeweijer

Profiel

Geboortedatum: 21 december 1986
Sterrenbeeld: boogschutter
Lengte: 1.70 cm
Kinderen: Nee
Relatie: Onbekend
Geboorteplaats: Tilburg, Nederland
Beroep: Influencer, ondernemer, YouTuber
Instagram: Yvonne zit op instagram onder de naam @lifeofyvonne

Foto's

Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer