Yvonne Coldeweijer

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Yvonne Coldeweijer

Influencer Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer relaties

In 2019 vertelde Yvonne in een interview dat ze mannen niet snel vertrouwd, ze had een relatie met een Australische rugby speler hij had haar bedrogen met zeven andere vrouwen in 2016. Sindsdien vertrouwd ze niet alleen mannen niet nee ze vertrouwd de hele mensheid niet zegt ze in een interview. Het is nu ook bekend dat ze op het  moment geen relatie heeft. In 2019 werd bekend gemaakt dat ze een relatie had met iemand genaamd Pim en hij heeft duidelijk aan Yvonne aangegeven dat hij serieus een toekomst met haar wilt bouwen. Maar ook die relatie duurde maar anderhalf jaar en zijn de twee weer uitklaar gegaan.  

Yvonne YouTuber

Je kan Yvonne wel kennen van YouTube ze heeft een kanaal met maar liefst 146k abonnees en op haar instagram heeft ze 253k volgers. Op haar YouTube kanaal post ze allemaal video's waarin ze bekende mensen exposed en alle 'Juice' zoals ze het zelf noemt deelt met haar lieve volgers. Bijvoorbeeld André Hazes en over Marco Borsato die vreemd is gegaan op zijn vrouw.

Sieraden bedrijfje

Yvonne doet niet alleen foto's en video's posten op YouTube, ze heeft namelijk ook nog haar eigen sieraden bedrijfje genaamd Stardust. Maar in hoeverre dat bedrijfje echt goed loopt weet ik niet want ze heeft maar 3592 volgers op het instagram account daarvan en haar eerste twee foto's op het account zijn van 2019 en de andere van zomer 2021. Sindsdien is er niks nieuws meer gepost op het account.

Nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Yvonne Coldeweijer richt pijlen op onbeschofte Robert ten Brink

Yvonne Coldeweijer lijkt weer een nieuw slachtoffer gevonden te hebben. Haar pijlen zijn nu gericht op presentator Robert ten Brink...

Yvonne Coldeweijer eet alleen maar broccoli voor slanke foto’s

Yvonne Coldeweijer moet binnenkort voor de camera verschijnen van top tot teen. Ze is nog niet tevreden met hoe ze eruit ziet. Daarom gaat ze op een streng dieet. Maar pakt ze zichzelf niet te streng aan dit keer?

Video: Yvonne Coldewijer wordt bezongen in loflied Meau bij Even Tot Hier

Yvonne Coldewijer wordt geliefd door enkelen, maar gehaat door de meeste. Gelukkig krijgt ze, uit onverwachte hoek, een gratis lofliedje om haar een hart onder de riem te steken.

Foto: Yvonne Coldeweijer valt Talitha Muusse aan na coke-filmpje

Presentatrice Talitha Muusse zet Yvonne Coldeweijer flink op haar plek met een nepfilmpje. Yvonne is daar niet van gediend, en slaat op deze manier keihard terug...

Wat: Nieuwe vriendin Lil Kleine blijkt ex van André Hazes

Lil Kleine is na een korte scharrel met 'rebound Robin' weer gespot met een nieuwe liefde. Nu blijkt deze dame een bekende te zijn!

Yvonne Coldeweijer haalt keihard uit richting Femke Halsema na drankverbod Koningsdag

Yvonne Coldeweijer is er helemaal klaar mee. De blonde YouTuber en Influencer wil eindelijk weer als vanouds een lekker drankje nemen. 

Video: Yvonne Coldeweijer lacht Samantha Steenwijk keihard uit tijdens rechtszaak

Het ging er hard aan toe tijdens de rechtszaak tussen Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk. Althans, vanaf één kant. Yvonne zat vooral te lachen...
Yvonne Coldeweijer

Profiel

Geboortedatum: 21 december 1986
Sterrenbeeld: boogschutter
Kinderen: Nee
Relatie: Onbekend
Geboorteplaats: Tilburg, Nederland
Beroep: Influencer, ze heeft haar eigen kleine sieraden bedrijfje, YouTuber
Instagram: Yvonne zit op instagram onder de naam @lifeofyvonne

Foto's

Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer