Yvonne Coldeweijer

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldewijer is een influencer die bekend is omdat ze één van de grootste roddelkanalen van het land runt. Voordat ze influencer was, had ze er al een carrière als presentatrice, actrice en zangeres opzitten. Het televisiedebuut van Yvonne vond plaats in 2009, toen ze een poging deed om K2 zoekt K3 te winnen. Daarna verscheen ze steeds vaker op de buis. Ze speelde onder andere Keet! in Telekids en Cindy in Amika. Later ging Yvonne Coldeweijer meer richting het presenteren van programma’s. Zo deed ze samen met Sander Janson de presentatie van het programma Campinglife op RTL 4 en was ze jury bij het Junior Songfestival. In 2017 deed ze als kandidaat mee aan Wie is de Mol? en in 2020 aan First Dates VIPS.

Yvonne Coldeweijer YouTube Life of Yvonne

Sinds 2015 heeft Yvonne het YouTube kanaal Life of Yvonne. Op dit kanaal uploadde ze meerdere keren per week vlogs over haar leven, mode en beauty. Nadat ze begin 2020 al haar video’s verwijderd had, leek de YouTube carrière van Yvonne Coldeweijer voorbij te zijn. Maar in het eind van datzelfde jaar maakte ze haar comeback. Inmiddels heeft het account 170.000 abonnees. De focus is sinds de herstart wel verplaatst. In plaats van vlogs, mode en beauty gaat het nu vooral over roddels en geruchten over bekende Nederlanders.

Yvonne Coldeweijer Instagram Life of Yvonne

Naast het YouTube kanaal onderhoudt Yvonne ook op Instagram een kanaal met de naam Life of Yvonne. Dit is één van de grootste zogeheten juicekanalen van het land. Het doel van haar account is om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van alle sappige roddels en geruchten uit de Nederlandse amusementswereld. Deze roddels verspreid ze dan weer onder haar volgers. Yvonne heeft met haar kanaal al meerdere primeurs geleverd waardoor bekende Nederlanders tegen de lamp liepen. Onder andere André Hazes jr, Lil’ Kleine en Monica Geuze moesten er al aan geloven. Toen Yvonne Coldeweijer begin 2022 zangeres Samantha Steenwijk beschuldigde van het gebruik van illegale afslankpillen bleek die daar niet van gediend. Ze stapte naar de rechter en deze dwong Coldeweijer haar uitspraken te rectificeren.

Yvonne Coldeweijer Vriend en Relatie

Yvonne Coldeweijer heeft een relatie gehad met zanger Ben Saunders, die ooit The Voice of Holland won. Volgens Yvonne liep dit stuk omdat Ben een psychopaat was. Later kreeg ze een relatie met een Australische rugbyspeler. Deze relatie duurde ook niet lang nadat bleek dat hij het bed met anderen deelde. Yvonne Coldeweijer vertelde later dat dit haar ontzettend veel pijn heeft gedaan en sluit niet uit dat dit de reden is dat ze nu zo graag verkeerd gedrag van anderen aan de wereld kenbaar wil maken.

Nieuws

Foto: Heeft Jutta Leerdam stiekem affaire met deze collega?

Jutta Leerdam is net uit een relatie met Koen Verweij. Ze mag dus doen en laten wat ze wilt, maar een affaire met deze collega is niet heel netjes.

Foto: Eindelijk juice over relatiestatus en privéleven Mark Rutte

Onze minister president Mark Rutte is super voorzichtig als het gaat om zijn leven buiten de politiek. Nu lijkt er echter tóch iets over zijn privésituatie bekend te zijn geworden...

Foto: Leontine Borsato pakt vol andere vrouw op de mond

Leontine Borsato is al even gescheiden van Marco Borsato. Het lijkt erop dat ze het nu over een hele andere boeg gooit, er is namelijk een foto opgedoken waarop ze zoent met een vrouw!

Foto: Royaltydeskundige Marc van der Linden betrapt op vervalsen foto Queen Elizabeth

In het tijdschrift Royalty heeft Marc van der Linden een stuk geschreven over de keer dat hij koning Elizabeth een hand gaf. Hartstikke bijzonder, er is alleen één klein probleem: de ontmoeting heeft nooit plaatsgevonden! Het internet gaat stuk om zijn pijnlijke leugentje...

Foto: Chantal Janzen showt benen in superstrakke legging met vlekken

Chantal Janzen mag dan de 40 gepasseerd zijn, maar ze ziet er nog steeds beestachtig goed uit! Dit strakke gevlekte broekje zegt genoeg!

Foto: Yvonne Coldeweijer en Arjen Lubach vliegen elkaar in de haren

De juice koningin in Nederland, Yvonne Coldeweijers, heeft wel hele intieme informatie over Arjen Lubach. Zo intiem dat ze elkaar nu zelfs in de haar vliegen hierover.

Foto: Juice-koningin Yvonne Coldeweijer toont prachtige outfits voor vakantie

De koningin van de Nederlandse juice, Yvonne Coldeweijer, heeft een prachtige nieuwe outfit aangeschaft voor haar vakantie. 

Video: Juice-koningin Yvonne Coldeweijer krijgt onverwachte complimenten van Albert Verlinde

Albert Verlinde de man die juist zei dat juice-kanalen gevaarlijk zijn, geeft onverwacht een compliment aan Yvonne Coldeweijer.  
Yvonne Coldeweijer

Profiel

Geboortedatum: 21 december 1986
Sterrenbeeld: boogschutter
Kinderen: Nee
Relatie: Onbekend
Geboorteplaats: Tilburg, Nederland
Beroep: Influencer, ondernemer, YouTuber
Instagram: Yvonne zit op instagram onder de naam @lifeofyvonne

Foto's

Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer