Yvonne Coldeweijer

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldewijer is een influencer die bekend is omdat ze één van de grootste roddelkanalen van het land runt. Voordat ze influencer was, had ze er al een carrière als presentatrice, actrice en zangeres opzitten. Het televisiedebuut van Yvonne vond plaats in 2009, toen ze een poging deed om K2 zoekt K3 te winnen. Daarna verscheen ze steeds vaker op de buis. Ze speelde onder andere Keet! in Telekids en Cindy in Amika. Later ging Yvonne Coldeweijer meer richting het presenteren van programma’s. Zo deed ze samen met Sander Janson de presentatie van het programma Campinglife op RTL 4 en was ze jury bij het Junior Songfestival. In 2017 deed ze als kandidaat mee aan Wie is de Mol? en in 2020 aan First Dates VIPS.

Yvonne Coldeweijer YouTube Life of Yvonne

Sinds 2015 heeft Yvonne het YouTube kanaal Life of Yvonne. Op dit kanaal uploadde ze meerdere keren per week vlogs over haar leven, mode en beauty. Nadat ze begin 2020 al haar video’s verwijderd had, leek de YouTube carrière van Yvonne Coldeweijer voorbij te zijn. Maar in het eind van datzelfde jaar maakte ze haar comeback. Inmiddels heeft het account 170.000 abonnees. De focus is sinds de herstart wel verplaatst. In plaats van vlogs, mode en beauty gaat het nu vooral over roddels en geruchten over bekende Nederlanders.

Yvonne Coldeweijer Instagram Life of Yvonne

Naast het YouTube kanaal onderhoudt Yvonne ook op Instagram een kanaal met de naam Life of Yvonne. Dit is één van de grootste zogeheten juicekanalen van het land. Het doel van haar account is om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van alle sappige roddels en geruchten uit de Nederlandse amusementswereld. Deze roddels verspreid ze dan weer onder haar volgers. Yvonne heeft met haar kanaal al meerdere primeurs geleverd waardoor bekende Nederlanders tegen de lamp liepen. Onder andere André Hazes jr, Lil’ Kleine en Monica Geuze moesten er al aan geloven. Toen Yvonne Coldeweijer begin 2022 zangeres Samantha Steenwijk beschuldigde van het gebruik van illegale afslankpillen bleek die daar niet van gediend. Ze stapte naar de rechter en deze dwong Coldeweijer haar uitspraken te rectificeren.

Yvonne Coldeweijer Vriend en Relatie

Yvonne Coldeweijer heeft een relatie gehad met zanger Ben Saunders, die ooit The Voice of Holland won. Volgens Yvonne liep dit stuk omdat Ben een psychopaat was. Later kreeg ze een relatie met een Australische rugbyspeler. Deze relatie duurde ook niet lang nadat bleek dat hij het bed met anderen deelde. Yvonne Coldeweijer vertelde later dat dit haar ontzettend veel pijn heeft gedaan en sluit niet uit dat dit de reden is dat ze nu zo graag verkeerd gedrag van anderen aan de wereld kenbaar wil maken.

Nieuws

Nog meer juice: Gio ging tijdens relatie met Jade Anna ook vreemd met deze knappe blondine

Fans van Gio en Jade Anna zijn door het dolle. Niet alleen is het droomkoppel uit elkaar, nou wordt het ene na het andere schandaal onthult! 

Foto: Youtuber Gio zette Jade Anna aan de kant voor trio met Mdemma

De prachtige Jade Anna is door YouTuber Gio aan de kant gezet voor een wel heel erg bijzonder moment. Lees maar mee!

Yvonne Coldeweijer gebruikt haar schitterende lijf voor sappige foto’s

Normaal gesproken deelt Yvonne Coldeweijer alleen mar foto's van andere bekende mensen, maar ze maakt graag een uitzondering. 

Foto: Yvonne Coldeweijer toont enorme jetsers in veel te strak topje

De blondine Yvonne Coldeweijer introduceert haar topje op een hele verleidelijke wijze aan haar volgers!. Kijk maar mee!

Foto: Jennifer Hoffman is volgende slachtoffer van Yvonne Coldeweijer

Jennifer Hoffman wordt finaal uitgelachen door Yvonne Coldeweijer! De Juicekoningin noemt haar 'nep woke'...

Foto: Jaimie Vaes ontvlucht Nederland voor deelname Expeditie Robinson

Dramatische scheidingen van toxic exen, genaaid worden door oud-vriendinnen én relatiebreuken met recente vlammen: het zit niet mee voor Jaimie Vaes. Met Expeditie Robinson probeert ze even aan alles te ontkomen.

Wow: Jaimie Vaes deelt nóg meer pikante beelden na uitgelekte video

Jaimie Vaes heeft online wel een hele aparte reactie op de ophef rondom haar 'hoofd tussen autodeur'-filmpje...

Foto: Yvonne Coldeweijer valt Rachel Hazes direct aan na uitspraak rechter

Onlangs werd bekend dat Yvonne Coldeweijer de rechtszaak tegen Rachel Hazes heeft verloren. Toch lijkt Yvonne geen zin te hebben om zich aan de uitspraak van de rechter te houden...
Yvonne Coldeweijer

Profiel

Geboortedatum: 21 december 1986
Sterrenbeeld: boogschutter
Kinderen: Nee
Relatie: Onbekend
Geboorteplaats: Tilburg, Nederland
Beroep: Influencer, ondernemer, YouTuber
Instagram: Yvonne zit op instagram onder de naam @lifeofyvonne

Foto's

Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer