Merel Ek

Politiek Verslaggeefster Merel Ek

Merel Ek is een politiek verslaggever voor Hart van Nederland. Ze is naar eigen zeggen een beetje ‘in het vak gerold’ nadat een vriend van haar opstapte als politiek redacteur bij Radio 1. Merel dacht dit zelf ook wel te kunnen doen en begon dus bij de radio. Vervolgens werd ze door SBS gevraagd om politiek verslaggeefster te worden bij Hart van Nederland.

Merel Ek leeftijd en vriend

Voor een BN’er is er online nog niet veel bekend over Merel Ek. Ze heeft bijvoorbeeld geen eigen Wikipedia en ook is niet bekend of ze een vriend heeft. Wel weten we dankzij een interview bij Vandaag Inside dat de leeftijd van Merel Ek 28 jaar is.

Merel Ek in Vandaag Inside

Tijdens het eerste seizoen van de talkshow Vandaag Inside kwam Merel Ek regelmatig als gast over de vloer. Hoewel ze vaak niet op één lijn lag met Johan Derksen, zorgde het paar wel voor leuke discussies. Wanneer Wilfred Genee een onderwerp aanhaalt, heeft Johan Derksen hier vaak een sterke mening over. Vaak verschilde deze mening weer erg van die van Merel Ek. De politiek verslaggeefster is echter niet op haar mondje gevallen en schuwt ook niet om de presentator te onderbreken. Dit zorgt ervoor dat de fans van het programma de dame graag zien.

Nieuws

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!

Video: Merel Ek onthult geheimpje na ophef over vieze foto’s bij Vandaag Inside

Merel Ek was laatst bij Vandaag Inside te gast om de uitslag van de verkiezingen bekend te maken. Maar dat ging er iets anders aan toe dan de prachtige verslaggeefster had verwacht. Nu blikt ze daar eventjes op terug.

Foto: Merel Ek beleeft nachtelijk avontuurtje in kerk tijdens verkiezingen

Merel Ek heeft een hoop over voor Nederland. Dat blijkt tenminste uit haar laatste reportage. De verslaggeefster was nog in de late uurtjes bezig met werk. 

Foto: Merel Ek helemaal van de kaart na schokkend nieuws bij Vandaag Inside

Merel Ek was te gast bij de heren van Vandaag Inside. Merel was duidelijk niet voorbereid op zware kost! Zó geshockeerd zagen we de normaal zo goedlachse Merel nog nooit!

Video: Zwetende Merel Ek gaat voor snelle douchebeurt na Vandaag Inside

Het gaat er weer heerlijk aan toe bij VI. Merel Ek gaat daar achter de schermen voor een snelle douchebeurt met Wilfred. 

Foto: Merel Ek en Hélène Hendriks delen kusje in Vandaag Inside-studio

De dames van Vandaag Inside maken samen een selfie waar Hélène gaat uit verf komt, maar Merel EK daarentegen staat er lekker zwoel op! 

Foto: Nikki Herr gaat in zee met Merel Ek en vormt droomduo

Nikki Herr en Merel Ek gaan samenwerken. Door samen een podcast te maken hebben ze een nieuw droom duo gecreëerd. 

Video: Merel Ek lokt volgers naar stembus met diepgaand filmpje

De prachtige journaliste Merel Ek heeft een plan bedacht om iedereen naar de stembus te lokken deze verkiezingen. 
Merel Ek Vandaag Inside

Profiel

Geboortedatum: onbekend
Beroep: Politiek verslaggeefster
Relatie: Het is niet bekend of Merel Ek een vriend heeft
Instagram: Merel Ek gebruikt Instagram als @merelek

Foto's

Merel Ek
Merel Ek
Merel Ek