Merel Ek

Politiek Verslaggeefster Merel Ek

Merel Ek is een politiek verslaggever voor Hart van Nederland. Ze is naar eigen zeggen een beetje ‘in het vak gerold’ nadat een vriend van haar opstapte als politiek redacteur bij Radio 1. Merel dacht dit zelf ook wel te kunnen doen en begon dus bij de radio. Vervolgens werd ze door SBS gevraagd om politiek verslaggeefster te worden bij Hart van Nederland.

Merel Ek leeftijd en vriend

Voor een BN’er is er online nog niet veel bekend over Merel Ek. Ze heeft bijvoorbeeld geen eigen Wikipedia en ook is niet bekend of ze een vriend heeft. Wel weten we dankzij een interview bij Vandaag Inside dat de leeftijd van Merel Ek 28 jaar is.

Merel Ek in Vandaag Inside

Tijdens het eerste seizoen van de talkshow Vandaag Inside kwam Merel Ek regelmatig als gast over de vloer. Hoewel ze vaak niet op één lijn lag met Johan Derksen, zorgde het paar wel voor leuke discussies. Wanneer Wilfred Genee een onderwerp aanhaalt, heeft Johan Derksen hier vaak een sterke mening over. Vaak verschilde deze mening weer erg van die van Merel Ek. De politiek verslaggeefster is echter niet op haar mondje gevallen en schuwt ook niet om de presentator te onderbreken. Dit zorgt ervoor dat de fans van het programma de dame graag zien.

Nieuws

Foto: Merel Ek neemt broodnodige break van Vandaag Inside

Politiek Verslaggeefster Merel Ek lijkt het even helemaal gehad te hebben met Vandaag Inside. Op deze foto is duidelijk dat ze toe was aan een pauze!

Video: Merel Ek gaat bijna over haar nek bij VI na smerig verhaal Van der Gijp

Merel Ek krijgt vaak heel wat te verduren in Vandaag Inside van de vaste tafelgasten. Dit keer is het René Van der Gijp die voor een ongemakkelijk moment zorgt! 

Foto: Merel Ek laat zich flink beetpakken door SBS-collega

Merel Ek wordt tijdens een opname even flink beetgepakt door een collega van SBS. En dat lijkt ze nog leuk te vinden ook. 

Video: René shockeert Merel Ek met pikant voorwerp in Vandaag Inside

Er gingen al geruchten dat Wilfred Genee een pikant voorwerp in zijn achterbak heeft liggen, maar nu haalt René van der Gijp ook wat tevoorschijn... 

Video: Merel Ek geeft onverwachte reactie op gewaagde uitspraak Johan Derksen tijdens VI

De grove uitspraken van Johan Derksen zorgen vaak voor een boze Merel Ek bij Vandaag Inside. Maar dit keer heeft de blondine een onverwachte reactie klaarliggen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...

Foto: Merel Ek neemt nu alweer afscheid van Vandaag Inside

Merel Ek kreeg het regelmatig aan de stok met Johan Derksen en mag nu eindelijk afscheid nemen van Vandaag Inside.

Video: Johan Derksen is helemaal klaar met Merel Ek bij Vandaag Inside

De kijker smult als Merel Ek weer in beeld is bij Vandaag Inside. Johan Derksen denkt daar héél anders over. De snor neemt niet eens meer de moeite om op Merel te reageren!
Merel Ek Vandaag Inside

Profiel

Geboortedatum: onbekend
Beroep: Politiek verslaggeefster
Relatie: Het is niet bekend of Merel Ek een vriend heeft
Instagram: Merel Ek gebruikt Instagram als @merelek

Foto's

Merel Ek
Merel Ek
Merel Ek