Merel Ek

Politiek Verslaggeefster Merel Ek

Merel Ek is een politiek verslaggever voor Hart van Nederland. Ze is naar eigen zeggen een beetje ‘in het vak gerold’ nadat een vriend van haar opstapte als politiek redacteur bij Radio 1. Merel dacht dit zelf ook wel te kunnen doen en begon dus bij de radio. Vervolgens werd ze door SBS gevraagd om politiek verslaggeefster te worden bij Hart van Nederland.

Merel Ek leeftijd

Merel Ek heeft niet lang hoeven wachten op haar doorbraak op tv: de blondine was toen ze in 2023 uitgeroepen werd tot 'Hoogeveener van het Jaar' nog maar 28 jaar oud. Ze is geboren in het jaar 1995.

Merel Ek vriend

Hoewel Merel Ek haar kaken stijf op elkaar houdt als het gaat om de identiteit van haar vriend, heeft ze wel meerdere malen bevestigd dat ze een vriend heeft. Aan tafel bij Vandaag Inside wordt ze regelmatig verleidt tot uitspraken over haar privéleven, waardoor haar relatie met haar vriend soms ter sprake komt.

Merel Ek in Vandaag Inside

Tijdens het eerste seizoen van de talkshow Vandaag Inside kwam Merel Ek regelmatig als gast over de vloer. Hoewel ze vaak niet op één lijn lag met Johan Derksen, zorgde het paar wel voor leuke discussies. Wanneer Wilfred Genee een onderwerp aanhaalt, heeft Johan Derksen hier vaak een sterke mening over. Vaak verschilde deze mening weer erg van die van Merel Ek. De politiek verslaggeefster is echter niet op haar mondje gevallen en schuwt ook niet om de presentator te onderbreken. Dit zorgt ervoor dat de fans van het programma de dame graag zien. In 2023 ontving ze voor haar werk als politiek verslaggever, maar stiekem natuurlijk vooral vanwege haar sprankelende optredens bij Vandaag Inside, een nominatie voor de Televizier-Ring Talent award.

Nieuws

Hélène Hendriks en Merel Ek laten hun eierstokken flink rammelen: babykoorts bij Vandaag Inside

Hélène Hendriks en Merel Ek hebben flinke babykoorts achter de schermen bij Vandaag Inside! Zijn de twee dames toe aan kinderen?

Video: Woeste Merel Ek gaat enorm tekeer tegen valse Johan Derksen

Is Merel Ek nu dan écht helemaal klaar met Vandaag Inside? Ze kan de uitspraken van Johan Derksen niet meer uitstaan en gaat woest tekeer op hem.

Foto: Knappe Merel Ek kan leuk kunstje met enorme fluit

Merel Ek kan méér dan met een microfoon door Den Haag banjeren. De knappe blondine blijkt ook uitermate goed overweg te kunnen met een fluit!

Video: Wilfred en Olcay drukken Merel Ek met de rug tegen de muur na VI-uizending

Merel Ek wordt na VI-uitzending flink voor het blok gezet door Wilfred en Olcay met een vragenvuur over haar privéleven...

Video: Merel Ek bezorgt alle Vandaag Inside-mannen rode oren met meest ordinaire opening ooit

Merel Ek verrast René, Johan en Wilfred enorm als het tijdens Vandaag Inside ineens over slaapkamerspeelgoed gaat...

‘Humorloze’ Merel Ek wijst met vingertje naar René en Rutger: “Jullie mogen blij zijn dat ik niet ongesteld ben”

Merel Ek wordt tot het uiterste gedreven tijdens Vandaag Inside. Ze staat zelfs op het punt om Rutger en René na hun flauwe uitspraken iets aan te doen...

Video: Merel Ek wil per direct weg bij Vandaag Inside

Merel Ek lijkt het altijd enorm naar haar zin te hebben aan de bar bij Vandaag Inside. Toch zit ze blijkbaar liever ergens anders. Zeker als Johan Derksen haar op deze manier blijft aanspreken...

Foto: Noa Vahle en Merel Ek delen beelden van privé-afspraakje buiten werktijden om

Presentatrice Noa Vahle en journaliste Merel Ek delen samen een Instagram story. Het lijkt er op dat de twee blondines het ook buiten werktijden gezellig hebben met elkaar...
Merel Ek Vandaag Inside

Profiel

Geboortejaar: 1995
Geboorteplaats: Hoorn
Woonplaats: Hoogeveen
Beroep: Politiek verslaggeefster
Opleiding: Politicologie aan de Universiteit van Leiden
Relatie: Ja, Merel Ek heeft een vriend
Instagram: Merel Ek gebruikt Instagram als @merelek

Foto's

Merel Ek
Merel Ek