Foto: Ondeugende Elise Schaap draagt heerlijk strak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elise Schaap haar nieuwe film is in première. Ze probeert er alles aan om kijkers te trekken en dat lukt aardig.

In een heerlijk strak jurkje staat Elise Schaap op de rode loper. Ze heeft alles uit de kast getrokken om kijkers voor haar nieuwe film te trekken. De actrice zorgt er met een ondeugend gezicht voor dat de kijker blijft hangen.

Elise Schaap trekt de aandacht naar zich toe met haar erg verleidelijk jurkje

De brunette speelt in de nieuwe film Stromboli. Voor de première van de film ging de hele cast, met onder andere Elise Schaap, de rode loper op. Hier werden een paar prachtige kiekjes geschoten. Elise heeft haar uiterste best gedaan om er prachtig uit te zien. In een heerlijk strak jurkje ziet ze er enorm goed uit. In zulke jurken zien we de actrice niet vaak. Er kan wel geconcludeerd worden dat Elise Schaap vaker in zulke jurken tevoorschijn mag komen. Op een gegeven moment had de brunette ook een foto momentje alleen, hier nam ze goed gebruik van. Het lijkt erop dat ze haar blik in de spiegel heeft geoefend. Even de goede pose innemen, diep in de camera kijken en de blik kan gemaakt worden. Elise Schaap kijkt met een hele verleidelijk blik recht in de camera. Haar volgers zijn gelijk verkocht. Wat ziet ze er prachtig uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

Chantal Janzen is ook flink onder de indruk van Elise Schaap

Niet alleen Elise haar volgers zijn onder de indruk. Niemand minder dan Chantal Janzen is ook helemaal versteld van Elise haar blik. Chantal Janzen zegt “Kijk is even, Koket kijkende Katinka”. Hiermee doelt Chantal op Elise haar verleidelijk blik. De blondine heeft helemaal gelijk, want ook zij kent Elise Schaap niet op deze manier. Om kijkers voor de film aan te trekken doet ze in ieder geval goed haar best. Met deze verleidelijk blik krijgen haar volgers alleen maar meer zin om de film te gaan bekijken. Als Elise ook zo’n strakke jurk in de film aan heeft is het helemaal jackpot! Wat ziet de brunette er goed uit in die jurk. Ze steelt letterlijk de show!

Elise Schaap laat volgers zien hoe ze zich heeft voorbereid op deze speciale avond

Voor deze speciale avond heeft Elise haar uitstekende best gedaan. Ze heeft haar beste jurk uit haar kledingkast getrokken en nog veel meer. Ze laat zien hoe haar haren zijn gedaan en wat heeft het moeite gekost om er zo prachtig uit te zien. De actrice zit in de stoel wanneer ze helemaal wordt verwend door de make-up artist. Die maakt Elise helemaal op en maakt haar haren ook helemaal klaar voor de avond. Het totaal plaatje is zeker geslaagd! Elise Schaap kan terug kijken op een geslaagde avond. Ze heeft in ieder geval van alle kanten veel lof gekregen voor haar spannende outfit en goede foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.