Elise Schaap schittert met flinke kolen op deze foto.

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elise Schaap heeft vele prachtige rollen op haar naam staan, maar de mooiste rol van allemaal is toch wel die van de HAK reclames. 

Actrice Elise Schaap zie je tegenwoordig een hoop op televisie. Maar je gaat haar nog veel vaker zien. De bekende HAK reclames van vroeger zijn terug. Of ja, ze waren al terug, maar ze zijn opnieuw terug. Enige tijd geleden werd bekend dat Elise Schaap de opvolger zou worden van Martine Bijl, in de populaire HAK reclames. Je kent ze wel, waarin Martine in een veld de bloemkolen stond aan te prijzen. Nu mag Elise haar bloemkolen gaan aanprijzen. Of ja, dat deed ze al sinds September. Alleen waren de reclames weer eventjes van de buis. Maar inmiddels zijn ze terug en dat betekent dat de reclameblokken een stuk interessanter gaan worden. Geen saaie commercials meer, maar de vrolijke kop van Elise met haar bloemkolen in de hand. Daar zit Nederland pas echt op te wachten.

Lees ook: 4 x de allermooiste Instagram foto van actrice Anna Drijver

Elise prijst haar kolen goed aan

Zoals je in de video kan zien, weet Elise haar kolen goed aan te prijzen. Het is net alsof de rol haar op het lijf geschreven is. Elise weet precies hoe ze moet overkomen om er een vlotte en spontane commercial van te maken. Hoewel ze niet meteen overkomt als boerendochter, is Elise toch wel de ideale girl next door om de groenten van HAK aan te prijzen. Een fijne Hollandse meid die wel raad weet met een paar flinke kolen.

Elise maakt zichzelf winterklaar op leuke foto

Elise is trouwens helemaal klaar voor de winter. En dat moet ze natuurlijk even laten zien op een leuke foto. Elise is zo te zien erg blij met haar winterse jas, want ze huppelt er vrolijk mee rond in haar woonkamer. Bij de meeste vrouwen is het alleen maar irritant als ze dikkere lagen kleding aan doen, maar Elise kan het absoluut hebben. Zoals je kan zien wordt de vrolijke actrice er alleen nog maar vrolijker op. Voor de spontane actrice zijn al die kleurtjes op haar jas echt geweldig. Deze jas was te mooi om te laten liggen. Die had Elise haar naam praktisch op de buitenkant geschreven staan.
Elise is van alle markten thuis

Elise is blijkbaar van alle markten thuis. En dan niet alleen met al haar verschillende rollen, maar blijkbaar ook gewoon ouderwets de groentemarkt. Als het nieuwe gezicht van HAK duikt Elise volledig in de wereld van de groeten. Als je dus ooit nog een vraag hebt over een bepaalde groente en hoe je hem het beste kan bereiden, dan is Elise voortaan jouw aangewezen contactpersoon die al jouw vragen kan beantwoorden. Maar Elise is natuurlijk veel meer dan dat. Hoewel mensen haar nu voornamelijk zullen herkennen van het bekende groentemerk, staat natuurlijk voorop dat ze een gerenommeerd actrice is die alleen maar de allerbeste en leukste rollen van Nederland verdiend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.