Anna Nooshin

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Anna Nooshin

Influencer Anna Nooshin

Ze is een perfect voorbeeld van hoe je voor jezelf iets op kan bouwen. Anna Nooshin is een ongekend populaire vlogster en Instagram influencer. Anna werd geboren op 18 december 1986 in Teheran, de hoofdstad van Iran. Op haar zevende vluchtte ze met haar gezin naar Nederland. Hier heeft ze eerst in dertien verschillende azc’s gezeten voordat ze een verblijfsvergunning kreeg. Anna had een lastige jeugd, haar vader dronk veel en mishandelde haar moeder en zusje. Daar heeft ze jarenlang mee geworsteld. Dankzij therapie is ze er inmiddels grotendeels bovenop. Haar vader is overleden, met haar zusje en moeder is ze nog altijd hecht.

Anna Nooshin carrière en vlogs

Ondanks haar ongebruikelijke jeugd wist Anna Nooshin cum laude af te studeren aan de Universiteit van Amsterdam, in de richting communicatiewetenschap. Ze liep stage bij een modeontwerper in New York, maar besloot toch terug te keren naar Nederland. Hier begon ze een online tijdschrift, wat ze nog altijd runt: NSMBL.nl. In 2015 ging de brunette aan de slag bij RTL Boulevard, als expert op het gebied van mode en lifestyle. Ook rond deze tijd begon ze met het vloggen op YouTube. Dat bleek een groot succes. Inmiddels heeft ze meer dan 250.000 abonnees en meer dan 65 miljoen weergaven.

Anna Nooshin relatie

Een vrouw met the beauty and the brains, dat kun je Anna Nooshin wel noemen. Het is dan ook geen verrassing dat de dame in de belangstelling staat van veel heren. Toch is er op het moment weinig bekend over de relatiestatus van Anna. Lange tijd was ze verloofd met Nassim Zeta, maar na zo’n vier jaar verbraken zij hun relatie in 2022. Inmiddels is Anna Nooshin opnieuw gelukkig in de liefde. Ditmaal met de Nederlandse acteur Thijs Boermans.

Anna Nooshin zwanger

Anna Nooshin en Thijs Boermans verwachten een kindje. Dit werd bekendgemaakt toen Anna Nooshin een foto van haar zwangere buik deelde op Instagram.

Anna Nooshin Instagram

Influencer word je niet zomaar, daarvoor moet je ontzettend actief zijn op sociale media. Instagram is momenteel misschien wel het belangrijkste platform voor influencers, dus is ook Anna Nooshin hier te vinden. Met meer dan 900.000 volgers kun je wel stellen dat de brunette aardig populair is. Maar ze werkt er ook hard voor, meer dan 4000 foto’s en filmpjes vind je terug op haar pagina. Fitnessvideo’s, vakantietripjes en foto’s van de mooiste outfits, Anna deelt het allemaal graag. Anna Nooshin is te volgen op Instagram via @annanooshin.

Nieuws

Yvonne Coldeweijer ontmaskert Anna Nooshin: ‘Sugarmomma’

Anna Nooshin heeft de woede van haar schoonfamilie op de hals gehaald. Die zien de influencer niet zitten. Dat klinkt niet heel erg goed...

Anna Nooshin rekt haar flinterdunne topje flink uit midden op straat

Anna Nooshin weet altijd wel hoe ze haar volgers moet vermaken. Deze keer laat ze zien hoe erg haar kleding het soms te verduren krijgt. Zeker nu ze op bepaalde plaatsen een maatje groter is dan gewoonlijk!

Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar lichaam flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.

Anna Nooshin kleedt zich uit en deelt foto vanuit pashokje

Influencer Anna Nooshin heeft onlangs een opmerkelijke foto van zichzelf met haar volgers gedeeld. Tijdens het winkelen zag ze een perfect moment om een unieke foto te maken.

Foto: Anna Nooshin legt focus volledig op eigen voorgevel

Anna Nooshin heeft een nieuwe zonnebril en maakt daar een mooie foto van. Tenminste, er staan eigenlijk hele andere mooie dingen in de schijnwerpers!

Foto: Anna Nooshin laat volgers zien wat er onder haar jurkje gebeurt

Anna Nooshin maakt het een erg hete dag voor haar volgers door te laten zien wat er allemaal onder haar jurkje verborgen zit...

Anna Nooshin deelt spannende privé foto’s in haar

Anna Nooshin deelt wel vaker de intiemste geheimen met haar volgers, maar in deze onthullende fotoshoot laat ze wel héél veel zien!

Foto: Anna Nooshin laat haar pluspunten omhoogduwen in nachtkleding

De zeer aantrekkelijke influencer Anna Nooshin heeft een nieuw kiekje online gezet en daar wordt iedereen toch wel een beetje blijer van. 
anna nooshin

Profiel

Geboortedatum: 18 december 1986
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboren: Iran
Lengte: 1,71 meter
Gewicht: 59 kg
Relatie: Ja, met Thijs Boermans
Kinderen: In verwachting van eerste kind
Beroep: Influencer, ondernemer en presentatrice
Opleiding: Communicatiewetenschappen
Instagram: Anna gebruikt Instagram onder de naam @annanooshin

Foto's

Anna Nooshin Mode Blondine Insta Make over Blond
De Slimste Mens