Anna Nooshin

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Anna Nooshin

Influencer Anna Nooshin

Wie is Anna Nooshin?

Anna Nooshin is geboren in 1986 en komt van oorsprong uit Iran. Op haar zevende is ze samen met haar ouders en oudere zus gevlucht naar Nederland. Dat Anna meer is dan alléén een knap koppie bewees ze, ze rondde haar studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit namelijk cum laude af. Anna Nooshin werd vooral bekend door haar online magazine NSMBL, dat ze samen met Wayne Parker Kent oprichtte, en haar Youtube dat gevolgd wordt door bijna 300.000 mensen.

Anna Nooshin, Danny Roumimper en Nassim Zeta

In juli 2018 maakten Anna Nooshin en Danny Roumimper bekend dat zij, na een relatie van 13 jaar, uit elkaar gingen. ‘'De koek was op’' zo sprak het koppel. Slechts enkele maanden later doken er beelden op waarop Anna te zien was met een andere man. De twee werden steeds vaker op dezelfde locatie gespot, en geruchten van een nieuwe relatie gingen al snel rond. In oktober kwam het grote nieuws naar buiten: de geruchten waren waar! Anna Nooshin had een nieuwe relatie, en wel met de rijke ondernemer Nassim Zeta. Wie een blik op zijn Instagram werpt, ziet waarom Anna (wellicht) voor hem gevallen zou kunnen zijn. Dure automerken, als Ferrari, Rolls Royce, McLaren en Mercedes vliegen je namelijk om de oren als je z’n Instagram een bezoekje brengt. Bewezen is dat een Ferrari echt een mokkelmagneet is. In maart 2019 werd bekend dat Anna Nooshin en Nassim Zeta gaan trouwen.

Nieuws

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Foto: Anna Nooshin hevig geëmotioneerd na grote ontlading

Het heeft even mogen duren, maar de Amazon Prime serie van de bloedmooie Anna Nooshin staat dan eindelijk online. En het is een serie om van te smullen. 

Anna Nooshin maakt grote fout bij opnemen van spannend filmpje

Anna Nooshin probeert iets te promoten op Instagram. Per ongeluk steelt vooral haar eigen 'koopwaar' de show!

Anna Nooshin laat volgers schrikken met vreemde foto van nieuw gezicht

Anna Nooshin heeft normaal gesproken een van de meest knappe gezichten van Nederland, maar op deze foto zit dat net even anders. 

Foto: Anna Nooshin staat voor schut bij start van haar nieuwe serie

Anna Nooshin is een nieuwe serie gestart op haar Youtube kanaal. Ze staat helemaal achter het idee van de serie, maar wij snappen niet waarom.

Anna Nooshin deelt foto van verrassende nieuwe look

Anna Nooshin heeft een metamorfose ondergaan. De YouTuber verandert haar looks regelmatig, maar ze heeft er nog nooit zo goed uitgezien als nu!

Emma Heesters wil haar pluspunten laten vergroten

Emma Heesters is een van de mooiste vrouwen die momenteel in showbizz land rondlopen. Toch wil de zangeres misschien wat verbeteren aan zichzelf.

De mooiste Instagram foto’s van Sterre Koning

Een van de meest opkomende artiesten van het moment is de 18 jarige Sterre Koning. Tijd om eens een kijkje te nemen in het leven van deze rijzende ster op haar Instagram. 
anna nooshin

Profiel

Geboortedatum: 18 december 1986
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboren: Iran
Lengte: 1,71 meter
Gewicht: 59 kg
Relatie: Nassim Zeta (verloofde)
Beroep: ondernemer, presentatrice en modeblogger
Instagram: Anna gebruikt Instagram onder de naam @annanooshin

Foto's

anna nooshin
anna nooshin
De Slimste Mens