Anna Nooshin

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Anna Nooshin

Influencer Anna Nooshin

Wie is Anna Nooshin?

Anna Nooshin is geboren in 1986 en komt van oorsprong uit Iran. Op haar zevende is ze samen met haar ouders en oudere zus gevlucht naar Nederland. Dat Anna meer is dan alléén een knap koppie bewees ze, ze rondde haar studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit namelijk cum laude af. Anna Nooshin werd vooral bekend door haar online magazine NSMBL, dat ze samen met Wayne Parker Kent oprichtte, en haar Youtube dat gevolgd wordt door bijna 300.000 mensen.

Anna Nooshin, Danny Roumimper en Nassim Zeta

In juli 2018 maakten Anna Nooshin en Danny Roumimper bekend dat zij, na een relatie van 13 jaar, uit elkaar gingen. ‘'De koek was op’' zo sprak het koppel. Slechts enkele maanden later doken er beelden op waarop Anna te zien was met een andere man. De twee werden steeds vaker op dezelfde locatie gespot, en geruchten van een nieuwe relatie gingen al snel rond. In oktober kwam het grote nieuws naar buiten: de geruchten waren waar! Anna Nooshin had een nieuwe relatie, en wel met de rijke ondernemer Nassim Zeta. Wie een blik op zijn Instagram werpt, ziet waarom Anna (wellicht) voor hem gevallen zou kunnen zijn. Dure automerken, als Ferrari, Rolls Royce, McLaren en Mercedes vliegen je namelijk om de oren als je z’n Instagram een bezoekje brengt. Bewezen is dat een Ferrari echt een mokkelmagneet is. In maart 2019 werd bekend dat Anna Nooshin en Nassim Zeta gaan trouwen.

Nieuws

Foto: Anna Nooshin vergeet knoopjes van zeer kort topje dicht te doen

Anna Nooshin laat weer veel van zichzelf zien met dit verbluffende kiekje. Zelfs zoveel dat er een sensueel deel van haar lichaam tevoorschijn komt. 

Foto: Hongerige Anna Nooshin smult van knappe vriendin

Anna Nooshin is in Amerika! De influencer lijkt flink van hartsvriendin Mascha Feoktistova te kunnen smullen in de felle zon..

Foto: Anna Nooshin laat haar rondingen als kussentje gebruiken

Anna Nooshin laat zichzelf heel eventjes als kussentje gebruiken. niet heel gek ook, aangezien haar eigen kussentjes zich daar prima voor lenen. 

Foto: Anna Nooshin kiekt zichzelf in zeer nauwsluitende catsuit

Anna Nooshin heeft weer een mooie outfit gevonden! De presentatrice trekt een zeer strakke 'catsuit' aan..

Foto: Anna Nooshin laat alles zien in gescheurd jurkje

Anna Nooshin laat een hoop van zichzelf zien! Haar jurkje lijkt wel aan flarden gescheurd...

Foto: Thijs Boermans slaat na Expeditie Robinson-scharrel wéér beeldschone bekende vrouw aan de haak

Expeditie Robinson staat een beetje bekend als hét programma waar bekende Nederlanders nieuwe scharrels vinden. Toch laat Thijs Boermans zijn avontuurtjes daar achter zich, maar ver hoeft hij niet te zoeken iets nieuws...

Foto: Anna Nooshin buigt diep over netje tijdens verhitte workout

Als zelfs Anna Nooshin aan padel doet, weet je dat de sport écht mainstream geworden is. Gelukkig levert het wel mooie foto's op. 

Video: Anna Nooshin ligt op kleedje in doorschijnend jurkje

Anna Nooshin weet hoe ze haar volgers moet verwennen. Het jurkje wat ze nu aan heeft zorgt bij vele mannen voor een hoog druk gebied.
anna nooshin

Profiel

Geboortedatum: 18 december 1986
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboren: Iran
Lengte: 1,71 meter
Gewicht: 59 kg
Relatie: Nassim Zeta (verloofde)
Beroep: ondernemer, presentatrice en modeblogger
Instagram: Anna gebruikt Instagram onder de naam @annanooshin

Foto's

anna nooshin
anna nooshin
De Slimste Mens