Ali B

Artiest Ali B

Ali Bouali, alias Ali B, is een Nederlandse rapper, comedian en TV-persoonlijkheid geboren op 16 oktober 1981 in Zaanstad. Bekend door hits als "Rampeneren" en "Ik ben je zat", brak hij in de vroege 2000s door. Hij was een veelgeprezen jurylid in shows als "The Voice of Holland", won TMF Awards en trad op met Marco Borsato. Ondanks zijn jeugdproblemen met drugs, vond hij in de islam en muziek zijn weg. Zijn veelzijdige loopbaan omvat ook televisiewerk zoals "Ali B op volle toeren", acteerwerk in films zoals "Patser", en zijn controversiële rol als influencer tijdens de Nederlandse coronacrisis in 2020 met zijn bedrijf SPEC.

Ali B relatie, getrouwd en kinderen

Ali Bouali is momenteel met Breghje Kommers en samen hebben ze drie zonen: Nouri, Omar en Amin. Het paar is getrouwd en gezamenlijk eigenaar van SPEC, een managementbureau dat hiphop-feesten en festivals organiseert. Hierdoor heeft Breghje Kommers ook te maken met grote namen in de industrie zoals Boef, Ronnie Flex, Famke Louise en Monica Geuze. Ali Bouali is echter terughoudend in het delen van foto's van zijn gezin.

Ali B Voice of Holland, seksueel wangedrag en machtsmisbruik

Na zijn tijd als jurylid in 'The Voice of Holland' werd Ali Bouali in 2022 geconfronteerd met ernstige beschuldigingen. Journalist Tim Hofman maakte een documentaire over vermeende misstanden in dit talentenjachtprogramma, inclusief meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik door personeel. Bouali werd gelinkt aan drie aangiftes van verkrachting en aanranding van volwassen vrouwen, waarvan één mogelijk in verband stond met het programma. De documentaire bevatte interviews en verklaringen van anonieme slachtoffers. Naast Bouali werden ook Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en een niet-geïdentificeerde regisseur van 'The Voice of Holland' genoemd. Deze beschuldigingen hebben een grote impact gehad op Bouali, die sindsdien een teruggetrokken leven leidt en weinig van zich laat horen.

Ali B vermogen

Ondanks alle beschuldigingen heeft Ali Bouali een aanzienlijk vermogen vergaard door optredens, muziek en zijn vier bedrijven. Het totale vermogen van deze bedrijven wordt geschat op 4,7 miljoen euro. Echter, Bouali heeft een kortlopende schuld van 2,6 miljoen euro. Mocht dit niet voldoende zijn, verdient hij ook nog aan zijn bezit van 40 panden.

Nieuws

Foto: ‘Verwarde’ Ali B loopt als een zombie door Disneyland

Juicechannel is weer lekker bezig. De laatste partij roddels heeft betrekking op niemand minder dan Ali B. De rapper ziet er uit als een zombie. 

Marco Borsato dolblij met criminele collega’s van The Voice

Het wassen beeld van Lil Kleine is inmiddels weggehaald uit Madame Tussauds en Ali B. wordt overal uitgefloten. Voor Marco Borsato komen de rellen goed uit. 

Gelukkig: In BOOS ontdekt Tim Hofman niks over The Voice Senior

Tim Hofman heeft eindelijk zijn beruchte BOOS aflevering uitgebracht over het programma The Voice of Holland. 

TVOH-coach Anouk verwijdert pijnlijke foto van Instagram

Het drama rondom programma The Voice of Holland neemt een nieuwe wending. Coach Anouk verwijderd een belastende foto.

Foto: Zet Ali B zijn relatie met déze vrouw op het spel?

Vanwege aangiftes rondom The Voice is de neergang van Ali B bijna in zicht. Toch is weggaan bij zijn vrouw geen goed idee. Deze foto laat zien waarom...

Even Tot Hier scoort weer met geniaal liedje over selfies met Max

Heel Nederland is nog steeds feest aan het vieren vanwege de grandioze overwinning van Max Verstappen. Even Tot Hier maakte er een liedje over.

Famke Louise maakt opvallend statement met deze foto

Famke Louise heeft besloten om het roer om te gooien. Zou de influencer zelf 'geinfluencend' zijn door haar zwangerschap? Met deze foto maakt ze alvast een hoop duidelijk...

Brabantse Nienke toont kwetsbaarheid in finale The Voice of Holland

Brabantse gezelligheid in een mooi jasje: Nienke Fitters is de enige vrouw in finale The Voice of Holland...
Ali B

Profiel

Geboortedatum: 16 oktober 1981
Sterrenbeeld: Weegschaal
Afkomst: Ali B heeft een Marokkaanse afkomst
Woonplaats: Almere, Nederland
Relatie: Ja met Breghje Kommers
Kinderen: Nouri, Omar en Amin
Beroep: Artiest, rapper
Instagram: De Instagram van Ali B is @alibspec

Foto's

Ali B
Ali B