Video: Elise Schaap laat zich van haar meest verleidelijke kant zien in Ferry: de Serie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De verleidelijke actrice Elise Schaap schittert in nieuwste trailer voor misdaadserie Ferry, binnenkort te zien op Netflix!

Elise Schaap schittert in nieuwe misdaadserie op Netflix

De knappe actrice heeft veel kanten die ze allemaal wel eens inzet tijdens haar werk als actrice. Maar nu laat de knappe brunette zich van haar meest verleidelijke kant zien. Ze is namelijk binnenkort te zien in de nieuwe serie Ferry op Netflix, vernoemd naar het personage uit Undercover en een vervolg van de film Ferry over hetzelfde personage. Het lijkt er daarmee op dat de Nederlandse misdaadseries weer helemaal terug zijn. Undercover wordt ook wel een de Nederlandse Breaking Bad genoemd, en Ferry is dus de Nederlandse Better Call Saul. Elise Schaap heeft dus een perfecte serie gevonden om zich bij aan te sluiten.

Lees ook: Foto: Nietsverhullende Elise Schaap betrapt op de bank op set ‘Ferry: De Serie’
De trailer van Ferry laat veel gave momenten zien

Intrige, drugssmokkel en natuurlijk vet veel actie. Dat is de verwachting van de serie Ferry op basis van de trailer die je hierboven kan kijken. Frank Lammers neemt de rol van de drugsbaron uit de lage landen weer op zich. En Elise Schaap speelt natuurlijk zijn geliefde. Ze heeft daarmee een toffe rol te pakken die ze, als alles goed gaat, nog jaren kan spelen. Maar toch is Elise Schaap niet heel erg veel te zien in de trailer. Zou ze dan maar een klein onderdeel zijn echt van het verhaal? Hopelijk niet, want meer Elise Schaap op je scherm heeft bij veel mensen natuurlijk enorm de voorkeur.

Lees ook: Foto: Ondeugende Elise Schaap draagt heerlijk strak jurkje
Elise Schaap deelt spannende foto van open blouse

Dat Elise Schaap een van de meest verleidelijke vrouwen van Nederland is, dat hoeft ze eigenlijk niet meer te bewijzen. Dat weten de meeste mannen wel. Maar toch deelt ze af en toe een heerlijk kiekje met haar volgers die nog even ondersteunt waarom Elise zo gezien wordt. De aantrekkelijke brunette heeft een foto online gezet waarin haar blouse wel heel ver open staat. En daarmee kan je perfect zien hoe mooi het en de vrouwelijke vormen van de actrice zijn.
Ook de lach van Elise Schaap is prachtig

Maar ook de heerlijke lach van Elise Schaap is op de foto echt prachtig om te zien. De knappe brunette laat gelukkig al haar volgers meegenieten van haar prachtige . Dat doet ze door regelmatig mooie foto’s van zichzelf online te zetten. En natuurlijk zijn haar volgers daar hartstikke blij mee. Die kunnen hun geluk bijna niet op. Want ze mogen zo vaak ze willen naar de aantrekkelijke actrice staren. Dat is natuurlijk alles behalve een straf. Met zo’n knap snoetje weet Elise de meeste mensen haar complimentjes te laten geven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!