Foto: Elise Schaap verkleedt zich als maffiameisje met nauwelijks bedekkend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige actrice Elise Schaap heeft zich voor een shoot ter promotie van de serie Ferry, verkleed als maffiameisje. Dat ziet er pas spannend uit. 

Elise Schaap staat te poseren in spannende outfits

De ontzettend knappe brunette weet wel wat ze doet als ze weer een spannende foto maakt voor haar volgers. De aantrekkelijke Elise speelt binnenkort weer in het nieuwe seizoen van maffiaserie Ferry. En in die serie is ze de vrouw van een drugsbaron. Dan moet je ook eventjes heel erg spannend op de foto natuurlijk. Dat dacht de actrice in ieder geval wel toen ze op deze manier poseerde voor maandblad LINDA. Elise trok haar meest verleidelijke pakjes aan en ging gelijk goed in de houding staan. De verleidelijke actrice wist zo in ieder geval haar eigen fans het enorm naar de zin te maken.

De prachtige vormen van Elise Schaap

Als je de foto’s zo bekijkt, dan vallen de prachtige en grote vormen van Elise meteen op. Ze heeft niet zo heel erg veel moeite gedaan om die te verbergen. Haar outfits zorgen er ook voor dat haar heerlijke rondingen extra goed in beeld komen. Dat is natuurlijk wel weer genieten. De aantrekkelijke actrice weet op die manier ontzettend goed haar volgers te verleiden. Die krijgen namelijk een plaatje te zien waar ze normaal alleen maar van kunnen dromen. En dat krijgen ze zomaar voor niks, omdat Elise het zo leuk vindt om haar volgers een beetje te kunnen verleiden. De zeer aantrekkelijke actrice weet wel echt ontzettend goed wat haar publiek graag wilt zien. En ze is gelukkig ook de moeilijkste niet en beloont hen met allemaal mooie plaatjes van haar heerlijke .

Vanaf 3 November kan je genieten van Ferry: de serie met Elise Schaap

Je moet nog even een paar nachtjes slapen, maar vanaf 3 November is het dan zover. Dan start het nieuwe seizoen van Ferry. Vanaf dan kan je weer genieten van Elise Schaap als de vrouw van de Nederlandse drugsbaron Ferry. En dat belooft natuurlijk weer een ontzettend spannend seizoen te worden, aan de video hierboven te zien. Elise Schaap is dan ook een geweldige actrice. Het zal dan ook vast niet lang duren voordat ze voor deze rol weer allemaal prijzen in de wacht sleept. Voorlopig moet je het nog even zonder de serie doen, maar Elise maakt dat dan wel weer goed met alle mooie foto’s en video’s die ze van zichzelf online zet. Daarmee zorgt de prachtige actrice in ieder geval dat je genoeg te genieten hebt de komende tijd. Want Elise Schaap die denkt graag aan haar fans en laat hen dan ook met alle liefde een beetje genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...