Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de, in haar eigen woorden, ‘lijpste juice’. Ze begint alvast met roddels over dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan…

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft groot nieuws voor haar volgers. Ze heeft enorm veel en vooral erg lijpe juice te vertellen. De juice is zo speciaal dat ze dit niet met iedereen zal gaan delen. Ze zal slechts een klein percentage van haar volgers toelaten in een groep waarin ze de juice zal gaan delen. Dit doet ze omdat het zo’n speciale nieuwtjes zijn dat ze er extra geld voor kan vragen. Ze heeft meteen enorm veel aanmeldingen gekregen liet ze weten op haar Instagrampagina. Ze heeft onder andere juice over Marco Borsato, Ali B, Bas Smit en John de Mol. Dit zijn een van de bekendste mensen van Nederland. Niet zo gek dat zoveel mensen zich dan ook al hebben aangemeld om erachter te komen wat deze mensen hebben uitgespookt!

Yvonne coldeweijer juice

Wat doet Marco Borsato bij zestien jarig meisje

Yvonne heeft al een aantal kleine voorproefjes gegeven om haar volgers warm te maken voor de nieuwtjes. Zo heeft ze onder andere een klein voorproefje gegeven over de juice van Marco Borsato. Ze zegt namelijk het volgende over de zanger: ”En wat heeft Marco Borsato geflikt bij een ander 16-jarig meisje?” Ze plaatst hier ook nog een kotsende smiley achter, waardoor ze duidelijk maakt dat het iets heel vies zal zijn geweest. Ook heeft ze het volgende te vertellen over Bas Smit: ”Bas Smit bedreigt andere ouders van de school van zijn dochters. We leren een hele andere Bas kennen. Waarom zijn de andere ouders doodsbang voor hem?” 

Ze heeft dus heel wat interessants bekend te maken en dit is nog niet eens het enige. Ze heeft ook nog wat te vertellen over Ali B en John de Mol. Hier zegt Yvonne het volgende over: ”Waylon vertelt mij aan de telefoon dat Ali B mij door zijn neven wil laten verk[…]en. En hij zegt nog veel meer… Over Ali.. over John de Mol. Je hoort het zelf in een exclusief opgenomen telefoongesprek tussen mij en Waylon

Meer zien van Yvonne Coldewijer doe je op Instagram

Wil jij nou nog meer zien van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst Yvonne vooral heel wat video’s waarin ze wat grotere juice verhalen vertelt. Ook heeft ze een aantal foto’s en video’s geplaatst met betrekking tot haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.