Entertainment

Mannenzaken.nl > Entertainment

Zodra je thuiskomt vind je jezelf al gauw in een ontspannen houding met een scherm voor je neus of in je hand. Of dat slecht of goed voor je gezondheid is gaan we je niet mee vervelen. Wát er precies op die schermpjes te zien is willen we wél graag breed voor je uitmeten! De leukste tv-programma’s, films, series en Netflix of Videoland-releases passeren geregeld de revue. Zeker als er onlangs iets hilarisch, opvallends of pikants is gebeurd. Zelfs als je de laatste aflevering van Expeditie Robinson of Wie Is De Mol gewoon trouw gekeken hebt, vinden we nog ergens een nieuwtje of fragment uit die uitzending waar je dan tóch van staat te kijken. Relletjes en schandalen in de media of politiek mogen natuurlijk ook niet ontbreken, net als de meest opvallende uitspraken, gasten en momenten in talkshows of reality-tv.

Nieuws over entertainment

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?

Voormalig model Yvette Broch hijst zich weer in kort sportbroekje voor opvallende comeback

Yvette Broch was lang gestopt met handbal en met Oranje, maar keerde onlangs terug op een wel heel bijzondere manier.

Zó laat WNL-presentatrice Maaike Timmerman kijkers enorm genieten

Maaike Timmerman is een van de meest getalenteerde presentatrices van Nederland, maar je moet wel héél vroeg opstaan om haar te zien!

Model Robin Holzken lokt met deze foto reactie uit bij haar vriend Bram Krikke

Robin Holzken en Bram Krikke zijn gemaakt voor elkaar. Dat merk je wel aan de opmerking die Bram op zijn vriendin haar Instagram achterlaat.

Andy van der Meijde schotelt jarige dochter (12) drank-taart voor

Het is feest in huize van der Meijde, want de dochter van Andy is 12 jaar geworden. Alleen geeft Andy haar wel een heel vreemd cadeau.

Nicolette Kluijver deelt video van geheim plekje op Expeditie Robinson-eiland

Zijn er rond het Expeditie Robinson-eiland plekken die écht off-limits zijn? Presentatrice Nicolette Kluijver laat je een zeer interessant geheim plekje zien...

Dit is waarom je goed op Anna Gimbrère moet letten tijdens Wie Is De Mol

Het nieuwe WIDM-seizoen is nog niet begonnen, maar presentatrice Anna Gimbrère is nú al een van de meest besproken deelnemers...

Boerin Annemiek gaat in op oneerbaar privébericht voor ‘leuk avondje’

Boerin Annemiek Koekoek heeft groot nieuws gebracht, en dan krijgt ze plots een wel heel gek privé verzoek gestuurd...

Onderwerpen