Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger…

Lilian Marijnissen is zwanger van haar eerste kindje. De blondine is op dit moment zwanger en verwacht in oktober haar eerste kindje. Lilian zal dan 39 jaar jong zijn. Ze krijgt een kindje met haar partner Joeri Jansen. Samen krijgt het koppel veel felicitaties, maar naast felicitaties krijgen ze helaas ook wat negatieve berichten. Lilian maakte de zwangerschap namelijk bekend via Instagram. In de reacties staan veel beschuldigingen richting haar partner Joeri. Hij zou namelijk meerdere malen zijn vreemdgegaan in zijn vorige relatie. Dit deed hij op dat moment naar verluidt dus ook met Lilian. Hier krijgen de twee veel negatieve reacties over. Wil jij de reacties lezen en het bericht van Lilian zien? Klik dan op deze link. Hieronder zie je een foto van de beschuldigingen die Lilian en Joeri krijgen!

reality fbi lilian marijnissen

Partner Lilian Marijnissen is vaker vreemdgegaan

De partner van Lilian, Joeri Jansen, zou meerdere malen vreemd zijn gegaan. Joeri zou al een lange tijd een relatie hebben gehad met zijn jeugdliefde. Hier zou hij naar verluidt meerdere keren op zijn vreemdgegaan. Waaronder dus met Lilian Marijnissen. De meeste mensen beweren dat Lilian ook gewoon wist dat hij vreemdging. De volgers vinden het vreselijk dat er een kindje wordt geboren uit overspel. Nadat zijn vrouw erachter kwam dat hij was vreemdgegaan zou ze hem zelfs nog terug hebben gewild. Dat zal nu Lilian zwanger is wel anders zijn. Ook zegt een vriendin van de jeugdliefde van Joeri het volgende onder het bericht, waarin Lilian haar zwangerschap bekend maakte: ”Als je niet nog getrouwd was met mijn beste vriendin had ik jullie ook willen feliciteren. Het had beter geweest als je het ene eerst had afgerond voor je het andere begonnen was.” Bekijk de foto hieronder!

reality_fbi

Meer zien van Lilian Marijnissen doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe blondine Lilian Marijnissen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine foto’s van haar werkzaamheden bij het programma Vandaag Inside, waar ze de laatste tijd steeds vaker te gast is. Ook staan er nog heel wat foto’s van haar oude werkzaamheden in de politiek op haar pagina. Daarnaast geeft Lilian je zo nu en dan ook een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.