Actrices

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices

Of ze nou in soaps, films of Netflix-series spelen – een goede actrice heeft de macht om je te betoveren. Hoe vaak heb je wel niet aan je scherm geplakt gezeten dankzij het werk van toppers als Katja Schuurman, Yolanthe Cabau of Jennifer Hoffman? Voor elke bekende vrouw in deze lijst heb je vast een favoriete scène in gedachten waar je graag aan terugdenkt. Hoewel ze tijdens die momenten vaak een ander personage spelen, ben je natuurlijk vooral geïnteresseerd in de échte persoon achter de actrice. Gelukkig hebben we een hoop nieuws, weetjes en foto- en ander beeldmateriaal van je favoriete Nederlandse actrices. Op die manier mis je niks met betrekking tot deze talentvolle vrouwen.

Nieuws over actrices

Foto: Victoria Koblenko vergeet broek aan te trekken op strand

Victoria Koblenko is aan het genieten van een heerlijk dagje aan het strand. Ze is daarbij alleen één klein ding vergeten. 

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Video: Yolanthe Cabau kijkt verlekkerd naar eigen pikante foto’s

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een groot fan van haar eigen foto's. Dus bladert de prachtige brunette graag door haar album.

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Foto: Bo Maerten kust met vrouw tijdens Pride Amsterdam

Bo Maerten heeft een heel leuk weekend achter de rug bij Pride. En om haar steun te betuigen, kust ze met een andere vrouw. 

Video: Stomdronken Rick Brandsteder maakt vliegveld onveilig

Na de beest te hebben uitgehangen tijdens de opnames van Expeditie Robinson, is de presentator duidelijk nog niet klaar met feesten...

Video: Moïse Trustfull verliest topje tijdens frisse duik

Moïse Trustfull heeft vele talenten. Maar een flinke duik nemen zonder onderweg het een en ander te verliezen, valt daar blijkbaar niet onder. 

Top actrices