Actrices

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices

Of ze nou in soaps, films of Netflix-series spelen – een goede actrice heeft de macht om je te betoveren. Hoe vaak heb je wel niet aan je scherm geplakt gezeten dankzij het werk van toppers als Katja Schuurman, Yolanthe Cabau of Jennifer Hoffman? Voor elke bekende vrouw in deze lijst heb je vast een favoriete scène in gedachten waar je graag aan terugdenkt. Hoewel ze tijdens die momenten vaak een ander personage spelen, ben je natuurlijk vooral geïnteresseerd in de échte persoon achter de actrice. Gelukkig hebben we een hoop nieuws, weetjes en foto- en ander beeldmateriaal van je favoriete Nederlandse actrices. Op die manier mis je niks met betrekking tot deze talentvolle vrouwen.

Nieuws over actrices

De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van GTST-actrice Noa Zwan

Noa Zwan is een van de meest getalenteerde jongeren die mee doet aan Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze feitjes en foto's vallen het meest op.

Elise Schaap laat flinke heuvels zien op koude foto

Elise Schaap is een van de meest gewilde actrices van Nederland. Je ziet haar overal. Waar ze nu ook te zien is? Tussen hele koude bergen in.

Marlijn Weerdenburg lijkt wel dertig jaar ouder op huiveringwekkende foto

Het was niet de perfecte dag voor Marlijn Weerdenburg. De prachtige presentatrice kreeg te maken met pech en zag er opeens veel ouder uit. 

Verdwaalde GTST-actrice Sophie Bouquet schreeuwt om hulp op spannende foto

Sophie Bouquet staan spannende tijden tegemoet. In het vooruitzicht van Goede Tijden, Slechte Tijden lijkt ze verdwaald in een donker bos.

Foto: Chantal Janzen kiest frontaal de aanval richting John de Mol

Chantal Janzen is op Instagram altijd goed op de hoogte én fel. Dit keer haalt ze naar aanleiding van een interview met BOOS flink uit naar John de Mol.

Foto: Pechvogel Britt Dekker vervult ondankbare taak bij VI Vandaag

Britt zit vandaag precies op het verkeerde moment bij de uitzending van VI Vandaag. De normaal zo vrolijke meid moet het over hele zware onderwerpen hebben. 

Foto: De allermooiste Boulevard-outfits van RTL-presentatrice Vivienne van den Assem

Vivienne van den Assem is altijd op haar allerbest gekleed tijdens de uitzendingen van RTL Boulevard. Maar dit zijn toch wel haar beste outfits.

Georgina Verbaan leeft nog een beetje in het verleden op deze foto

Georgina Verbaan heeft duidelijk haar besef van tijd verloren. Ze poseert namelijk naast haar kerstboom alsof het nog halverwege December is. 

Top actrices