Actrices

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices

Of ze nou in soaps, films of Netflix-series spelen – een goede actrice heeft de macht om je te betoveren. Hoe vaak heb je wel niet aan je scherm geplakt gezeten dankzij het werk van toppers als Katja Schuurman, Yolanthe Cabau of Jennifer Hoffman? Voor elke bekende vrouw in deze lijst heb je vast een favoriete scène in gedachten waar je graag aan terugdenkt. Hoewel ze tijdens die momenten vaak een ander personage spelen, ben je natuurlijk vooral geïnteresseerd in de échte persoon achter de actrice. Gelukkig hebben we een hoop nieuws, weetjes en foto- en ander beeldmateriaal van je favoriete Nederlandse actrices. Op die manier mis je niks met betrekking tot deze talentvolle vrouwen.

Nieuws over actrices

Foto: Beeldschone Holly Mae Brood laat kijker enorm genieten tijdens Patty Brard-serie

Holly Mae Brood laat zichzelf goed zien in de nieuwe Patty Brard-serie van Videoland. De kijker lijkt meteen te smullen van Patty, en dan vooral van de actrice die haar 'jonge versie' speelt - Holly Mae Brood!

Video: Victoria Koblenko laat flink aan zich trekken tijdens innige sessie in sportschool

Victoria Koblenko weet wel hoe ze de meest mooie foto's moet maken voor haar fans. In de sportschool laat ze een bijzondere kant zien. 

Video: Actrice Sterre van Woudenberg is mooiste nieuwe toevoeging aan The Passion 2024

Groot nieuws! Sterre van Woudenberg is de grote verrassing van de nieuwe voorstelling van The Passion dit jaar. Dit moet je zien!

Video: Microdosing lijkt wild bewegende Katja Schuurman nu écht te veel te worden

Is Katja Schuurmans recente ochtendduik in het ijskoude water een teken van zelfexpressie of wijst het naar waanzin?

Foto: Prachtige Froukje de Both laat zien waarom alle mannen vroeger verliefd op haar werden

Froukje de Both laat beelden zien van haar zelf op 25 jarige leeftijd. Geen wonder dat alle mannen verliefd op haar werden...

Video: Yolanthe Cabau knapt bijna uit haar topje tijdens intense workout

Yolanthe Cabau weet altijd haar mooie vormen voor zich te laten spreken in haar video's. Deze beelden moet je even zien!

Foto: Victoria Koblenko laat enorme groei zien in knellend sporttopje

Victoria Koblenko heeft een nieuw plaatje online gezet en dat ziet er toch een partij mooi uit. Dit moet je echt even gezien hebben. 

Foto: Katja Schuurman laat haar wapenfeiten vrij in loszittend zomerjurkje

Katja Schuurman laat zich weer eens van haar beste kant zien. Ze gooit haar geheime wapens in de strijd en dat ziet er goed uit!

Top actrices