Actrices

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices

Of ze nou in soaps, films of Netflix-series spelen – een goede actrice heeft de macht om je te betoveren. Hoe vaak heb je wel niet aan je scherm geplakt gezeten dankzij het werk van toppers als Katja Schuurman, Yolanthe Cabau of Jennifer Hoffman? Voor elke bekende vrouw in deze lijst heb je vast een favoriete scène in gedachten waar je graag aan terugdenkt. Hoewel ze tijdens die momenten vaak een ander personage spelen, ben je natuurlijk vooral geïnteresseerd in de échte persoon achter de actrice. Gelukkig hebben we een hoop nieuws, weetjes en foto- en ander beeldmateriaal van je favoriete Nederlandse actrices. Op die manier mis je niks met betrekking tot deze talentvolle vrouwen.

Nieuws over actrices

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Foto: Jennifer Hoffman verlangt naar haar eigen ‘volle jopen’

Jennifer Hoffman heeft veel zelfkennis. Dus ze kan vrij makkelijk terugkijken op deze bijzonder geslaagde foto van zichzelf in badpak.

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!

Foto: Georgina Verbaan verwent volgers met foto in piepklein jurkje

Wat een plaatje is de 43 jarige actrice en schrijfster Georgina Verbaan! Door deze foto zou je haar zo 10 jaar jonger geven! 

Foto: Yolanthe Cabau poseert in mega strak outfitje met gillende vriendin

De beeldschone Yolanthe Cabau laat graag verleidelijke kiekjes van zich maken. Deze keer heeft ze er een vriendin bij betrokken, maar die begint ineens te gillen...

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!

Video: Victoria Koblenko heeft overal kippenvel na frisse duik

Volgens Victoria Koblenko is een ijsbad op z'n tijd enorm goed voor je lijf. Je doet het haar liever niet na, maar van dichtbij meespieken is wél heel leuk!

Video: Bettina Holwerda wordt flink betast tijdens héél intieme massage

Blondine Bettina Holwerda deelt een nogal intiem verhaal met Ruud de Wild tijdens de live uitzending van NPO Radio 2...

Top actrices