Foto: Nietsverhullende Elise Schaap betrapt op de bank op set ‘Ferry: De Serie’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elise Schaap wordt met een wel heel onthullend kledingsetje betrapt op de set van de nieuwe Netflix serie Ferry. 

De prachtige actrice Elise Schaap is binnenkort weer te zien op je scherm. De knappe brunette speelt in de serie Ferry, die op Netflix te zien zal zijn. Het is het vervolg op de serie Undercover. Elise mag dus weer flink wat tijd doorbrengen met Frank Lammers. Aangezien de serie zich afspeelt voor Undercover moeten de acteurs een beetje terug in de tijd. In ouderwetse kleding nemen ze plaats op de simpele sofa van de set. Ergens moesten de acteurs zich omkleden in badjassen voor de serie. Alleen moesten ze best wel even wachten op de cameracrew. Dus besloten ze om met badjas en al te chillen op de bank. En dat leverde een erg leuke foto op.

Lees ook: Elise Schaap laat flinke heuvels zien op koude foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here)

Ferry krijgt vervolg op Netflix

Voor de mensen die even achterlopen, Netflix heeft een vervolg gemaakt op de populaire Nederlandse serie Undercover. In de nieuwe serie kan je zien hoe de Nederlandse drugskoning Ferry Bouman als beginnend xtc-producent een carrière voor zichzelf begint te maken. Ferry De Serie is daarmee een beetje het Nederlandse antwoord op Better Call Saul. Ook daar zie je hoe een geliefd personage uit een serie over drugshandel geworden is wie hij is. Ferry belooft dus een flink spektakel te worden. Een serie die je gezien moet hebben.

Frank Lammers blijft zich lekker jong voelen

Al eerder kwam er een film over het personage Ferry. En deze film sloeg blijkbaar zo aan dat er nu een serie van het personage komt. En die serie vindt plaats net na de film. Ferry is zijn grote liefde Danielle al tegengekomen. Ook is hij al een beetje bezig met zijn eerste stappen binnen de drugswereld. Nu zie je in de serie hoe dat verder gaat. Met kleding, visagie en aantal mooie pruiken houdt Netflix de acteurs jong. Frank Lammers had daar nog wel wat over te zeggen: “Met Ferry de serie gaan we weer terug in de tijd. Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven.”

Elise krijgt een flinke make-over voor Ferry

Elise krijgt net als Frank een hele transformatie om haar er jonger uit te laten zien en in de tijdsgeest van de serie te laten passen. En dat betekent dat de knappe actrice ook best even in de make-up gezet moet worden. Dat vindt ze zelf niet zo erg. Het is alleen even wachten tot ze haar scenes mag spelen. Maar Elise vindt dat niet erg. Zij vindt het wel grappig om een keer mee te maken hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Daarbij voelt Elise zich op deze manier een stuk jonger, en daar zal de knappe actrice niet over klagen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...