Vandaag Inside

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Vandaag Inside

TV-programma Vandaag Inside

Het tv-programma Vandaag Inside is een dagelijkse talkshow met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Het programma is elke werkdag van 21.40 tot 22.30 te zien op SBS6. Hoewel er voornamelijk over voetbal gepraat wordt, komen ook ander onderwerpen als politiek, tv en andere sporten voorbij. Het programma is de opvolger van Veronica Inside en VI Vandaag. 

VI Vandaag heet nu Vandaag Inside op SBS6 

Hoewel Vandaag Inside pas sinds 2022 op tv is, bestond het programma in andere vorm al veel langer. Het werd voor het eerst uitgezonden in 2001, toen het programma nog Voetbal International heette – dezelfde naam als het bekende tijdschrift waar de show direct aan gekoppeld was. Later veranderde de naam en bezetting meerdere malen. Het programma heette door de jaren heen o.a. RTL Voetbal Insite, Voetbal Insite, Voetbal Inside, Veronica Inside en VI Vandaag. Het programma werd tussen 2001 en 2021 daarom altijd afgekort als VI. 

Meer van hetzelfde 

Genee, Van der Gijp en Derksen kondigden hun ’nieuwe’ programma vooraf al aan als ‘meer van hetzelfde’. Gekscherend vertelden ze dat er met de naamsverandering eigenlijk weinig verandert. De vaste opstelling blijft hetzelfde, alleen wordt er iets vaker over andere onderwerpen dan alleen voetbal gepraat. Voorheen was hun talkshow altijd slechts twee dagen per week te zien, terwijl Vandaag Inside gewoon elke werkdag op tv is. Hierdoor ontkomen ze niet aan een breder scala aan onderwerpen. Zo werd er al aangekondigd dat maandag, woensdag en vrijdag de ‘vaste’ voetbaldagen zijn, en wordt er op andere dagen ook veel aandacht besteed aan wat er zoal op tv voorbijgekomen is, of aan onderwerpen die onlangs in het nieuws gekomen zijn. 

Vandaag Inside gasten 

De meest ingrijpende verandering aan de lijst vaste gasten van Vandaag Inside is dat vriend van de show Hans Kraay Jr. niet meer langs zal komen. Jarenlang was hij een vaste sidekick aan tafel bij Genee, Derksen en Van der Gijp, maar met de nieuwe invulling is er vooral behoefte aan input van buiten de voetbalwereld. Daarom moest het aantal voetbal-gerelateerde gasten een beetje verminderd worden. Kraay Jr. werd hiervan het slachtoffer. Johan Boskamp en Wim Kieft zijn ook afwezig in de dagelijkse line-up van het programma. Daarnaast is er wel ruimte voor nieuwe gezichten. Vaste gasten van Vandaag Inside zijn o.a. Leonie Ter Braak, Özcan Akyol, Merel Ek, Hélène Hendriks, Angela de Jong en Job Knoester.

Vandaag Inside podcast en gemist

Een aflevering gemist? Niet getreurd, alle afleveringen van Vandaag Inside zijn terug te zien op het internet. Alle afleveringen zijn als video terug te vinden op de website van Vandaag Inside. Daarnaast zou je ook podcasts van alle afleveringen op Spotify kunnen terug luisteren, mocht je in een trein zitten met belabberde WiFi. 

Kijkcijfers Vandaag Inside

Dat Vandaag Inside een kijkcijferkanon is, zal niemand over twijfelen. Ondanks dat het pas sinds 2022 op de buis is, schommelt het aantal kijkers dagelijks tussen de 1.100.000 en 1.700.000.

 

Nieuws

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.

Judith Osborn bladert samen met Wilfred Genee door blad vol aanstootgevende foto’s

Judith Osborn laat bij Vandaag Inside haar nieuwste foto's in het bekendste mannenblad van Nederland zien...

Vandaag Inside wil alleen door met Hélène Hendriks als ze vergroting ondergaat

Vandaag Inside heeft wel heel opvallende eis voor Hélène Hendriks. Willen maar op één voorwaarde met haar door, zo blijkt uit onhandig getoonde notities van Wilfred Genee...

Hélène Hendriks laat zich achter de schermen innig omhelzen in rood jurkje

Hélène Hendriks laat zich even flink aanpakken door een grote, harige man. En dat zag er toch wel bijzonder uit op beeld. 

Merel Ek rekent na interview af met Dilan Yesilgöz: ‘Irritant gedrag’

Merel Ek kan op steun van Johan Derksen rekenen. Die is namelijk ontzettend trots op de verslaggeefster haar toontje tegen Dilan Yesilgöz.

Merel Ek vraagt tips aan Wilfred Genee voor ‘eerste keer’

Merel Ek heeft al veel dingen in haar leven gedaan. Maar voor deze bijzondere eerste keer heeft ze toch wat tips nodig...

Hélène Hendriks deelt voorproefje van heet onderonsje met Noa Vahle

Wat zijn Noa Vahle en Hélène Hendriks nou achter de schermen aan het doen?
Vandaag Inside

Profiel

Eerste uitzending: 2022
Presentator: Wilfred Genee
Gasten: René van der Gijp, Johan Derksen
Zender: SBS6

Foto's

Wilfred Genee VI Vandaag
Johan Derksen VI Vandaag
Rene van der Gijp VI Vandaag