Vandaag Inside

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Vandaag Inside

TV-programma Vandaag Inside

Het tv-programma Vandaag Inside is een dagelijkse talkshow met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Hoewel er voornamelijk over voetbal gepraat wordt, komen ook ander onderwerpen als politiek, tv en andere sporten voorbij. Het programma is de opvolger van Veronica Inside en VI Vandaag. 

VI Vandaag heet nu Vandaag Inside op SBS6 

Hoewel Vandaag Inside pas sinds 2022 op tv is, bestond het programma in andere vorm al veel langer. Het werd voor het eerst uitgezonden in 2001, toen het programma nog Voetbal International heette – dezelfde naam als het bekende tijdschrift waar de show direct aan gekoppeld was. Later veranderde de naam en bezetting meerdere malen. Het programma heette door de jaren heen o.a. RTL Voetbal Insite, Voetbal Insite, Voetbal Inside, Veronica Inside en VI Vandaag. Het programma werd tussen 2001 en 2021 daarom altijd afgekort als VI. 

Meer van hetzelfde 

Genee, Van der Gijp en Derksen kondigden hun ’nieuwe’ programma vooraf al aan als ‘meer van hetzelfde’. Gekscherend vertelden ze dat er met de naamsverandering eigenlijk weinig verandert. De vaste opstelling blijft hetzelfde, alleen wordt er iets vaker over andere onderwerpen dan alleen voetbal gepraat. Voorheen was hun talkshow altijd slechts twee dagen per week te zien, terwijl Vandaag Inside gewoon elke werkdag op tv is. Hierdoor ontkomen ze niet aan een breder scala aan onderwerpen. Zo werd er al aangekondigd dat maandag, woensdag en vrijdag de ‘vaste’ voetbaldagen zijn, en wordt er op andere dagen ook veel aandacht besteed aan wat er zoal op tv voorbijgekomen is, of aan onderwerpen die onlangs in het nieuws gekomen zijn. 

Vandaag Inside gasten 

De meest ingrijpende verandering aan de lijst vaste gasten van Vandaag Inside is dat vriend van de show Hans Kraay Jr. niet meer langs zal komen. Jarenlang was hij een vaste sidekick aan tafel bij Genee, Derksen en Van der Gijp, maar met de nieuwe invulling is er vooral behoefte aan input van buiten de voetbalwereld. Daarom moest het aantal voetbal-gerelateerde gasten een beetje verminderd worden. Kraay Jr. werd hiervan het slachtoffer. Johan Boskamp en Wim Kieft zijn ook afwezig in de dagelijkse line-up van het programma. Daarnaast is er wel ruimte voor nieuwe gezichten. Vaste gasten van Vandaag Inside zijn o.a. Leonie Ter Braak, Özcan Akyol, Merel Ek, Hélène Hendriks, Angela de Jong en Job Knoester.

Nieuws

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat is droom van elke man in nauwsluitend pakje

Ashley Zaat ziet er fantastisch uit in haar nauwsluitend pakje. Wat ze in haar handen heeft wordt elke man nog blijer van.

Foto: Zwetende Roxane Knetemann deelt kiekje van lekker loopje

Roxane Knetemann is helemaal alleen in de natuur. Da's een perfect momentje om een fijne foto te delen!

Foto: Hélène Hendriks heeft het koud op het strand

Hélène Hendriks is gemaakt voor de zomer. Het liefst ligt de blondine hele dagen op het strand. Maar met het steeds kouder wordende weer ziet dat er toch wat minder comfortabel uit!

Video: Leonie ter Braak finaal afgezeken door Johan Derksen bij Vandaag Inside

Johan Derksen staat erom bekend dat hij zijn sterke mening niet onder stoelen of banken schuift. Leonie ter Braak was de volgende aan tafel bij VI die flink de wind van voren kreeg...

Video: Johan Derksen ziet Hélène Hendriks schudden met haar troeven

De sfeer zat er ook deze keer goed in bij Vandaag Inside. Johan Derksen werd opgehitst met een viraal filmpje waarin hij Hélène Hendriks iets héél pikants zag doen!

Katja Schuurman poseert schaars gekleed op deze opvallende foto

De knappe actrice, Katja Schuurman, heeft weer een pikante foto gedeeld met haar volgers.

Video: Merel Ek gaat bijna over haar nek bij VI na smerig verhaal Van der Gijp

Merel Ek krijgt vaak heel wat te verduren in Vandaag Inside van de vaste tafelgasten. Dit keer is het René Van der Gijp die voor een ongemakkelijk moment zorgt! 

Foto: Ashley Zaat (Vandaag Inside) loopt blauw aan bij spannend optreden

De barvrouw van Vandaag Inside laat zich op een héél interessante manier zien!
Vandaag Inside

Profiel

Eerste uitzending: 2022
Presentator: Wilfred Genee
Gasten: René van der Gijp, Johan Derksen
Zender: SBS6

Foto's

Wilfred Genee VI Vandaag
Johan Derksen VI Vandaag
Rene van der Gijp VI Vandaag