Netflix

Netflix heeft inmiddels zowat elke huiskamer in de wereld overgenomen met hun streaming service. Het is een verleidelijke deal, dat moet absoluut gezegd. Voor een paar euro per maand letterlijk duizenden tv-series, films, documentaires en reality-tv achter één knop op je afstandsbediening of smartphone? Zeg daar maar eens nee tegen! Dankzij het enorme succes van Netflix wordt er flink geïnvesteerd in films en series uit verschillende landen. Zo heeft Netflix tegenwoordig ook exclusieve Nederlandse series als Undercover in hun catalogus. Daarnaast heb je natuurlijk ook gewoon toegang tot Netflix hits als Stranger Things, The Witcher of bijvoorbeeld La Cada De Papel.

Nieuws over Netflix

Dit is hoe ‘brave’ Britt Scholte zo gemakkelijk liegt en bedriegt in De Verraders

Britt Scholte staat over het algemeen bekend als een erg brave dame. Maar in De Verraders blijkt ze beter in liegen dan gedacht. 

Emma Heesters wordt opgeroepen voor The Streamers in deze briljante video

Je hebt er lang om moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover. niet alleen zijn The Streamers terug, maar ze hebben een bijzonder nieuw lid.

4 x de allermooiste Instagram foto van actrice Anna Drijver

Actrice Anna Drijver is binnenkort te zien in het programma Sterren Op Het Doek. Niet heel gek natuurlijk, want de actrice heeft een hoop mooie kanten. 

Foto: Nikkie Plessen heeft grootste ballen van Nederland

Bij Nikkie Plessen is vaak alles heerlijk over de top. Zo ook met kerst. Nikkie heeft namelijk de grootste ballen van het land. 

Foto: Elise Schaap laat zich van mooiste kant zien in Undercover op Netflix

Elise Schaap behoort tot de absolute  top van de Nederlandse acteurswereld. In de Netflix serie Undercover laat ze zich van haar beste kant zien. 

Iedere foto van Elise Schaap bewijst dat TV-kantine niet mag stoppen

Elise Schaap is een van de mooiste en meest hilarische vrouwen van Nederland. Ze is de reden dat de TV-kantine nooit mag stoppen. 

Deze foto van actrice HoYeon Jung verklaart het grote succes van Squid Game op Netflix

Squidgame is de nieuwe sensatie op Netflix. En dat grote succes heeft alles te maken met actrice HoYeon Jung.

Maan de Steenwinkel verbaast volgers met nieuwe look op foto

Haar vakantie zit er op, dus zangeres Maan de Steenwinkel is terug van weggeweest. En dat viert ze met een nieuwe stijl die haar volgers omver blaast.