Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Je hebt genoeg geld, maar als je gratis een vakantie aangeboden krijgt ga je natuurlijk. Rico dacht daar hetzelfde over. Hij zit met zijn hele familie klaar te wachten op het vliegveld. Als hij eenmaal moet vertrekken, vergeet hij ineens zijn koffer! Dit zie je in zijn nieuwe filmpje op Instagram. Uiteraard is hij niet echt zijn koffer vergeten. Het is een mooi filmpje, waarin hij doet alsof hij het koffer vergeet en vervolgens opeens op het strand staat. Hij roept zijn familie om ook te komen, maar dan moet hij ze zelf weer ophalen. Ze komen om en om ook over de camera rennen, om een mooie transitie te creëren. Op het eind staan ze leuk met zijn allen blij op het strand. Mensen kunnen hier wel om lachen en spelen mee met de grap in de reacties.

Bekijk hier zelf de video!

Rico ook op vakantie aan het werk

Ook al is de kickbokser op vakantie, hij is altijd bezig met zijn sport. Daarom laat hij zien dat hij ook in een ander warm land gewoon in de sportschool is. Rico geeft aan dat dit een gewoonte is voor hem. Het is bijna hetzelfde als ademen. Hij gebruikt ook de mooie uitspraak; “Just do it”. Iedereen mag vrije dagen hebben, maar Rico Verhoeven moet natuurlijk wel alles bijhouden en fit blijven. Hij wilt namelijk eind dit jaar weer vechten als dat gepland kan worden.

Meer zien van Rico Verhoeven

Wil jij nou ook grappige video’s van Rico zien en in de gaten houden wat hij nu aan het doen is tussen gevechten door? Zoals deze vakanties, het verhuizen waar hij nog mee bezig is en misschien updates over zijn leven als acteur. Neem dan een kijkje op de Instagrampagina van Rico Verhoeven! 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?