Elise Schaap laat Frank Lammers blozen met extreem flexibele pose (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elise Schaap laat medespeler Frank Lammers heel hard blozen door een fotoshoot met een wel erg flexibele pose…

De knappe Elise Schaap is een ongekend goede actrice in ons land. De brunette laat er geen gras over groeien dat ze enorm goed is in het creëren van haar eigen typetjes volgens haar wilde fantasieën.

Elise Schaap komt in extreme pose terecht

Nu doet Elise Schaap ook regelmatig een typetje na die wel bestaat en dat zijn dan vaak ook Bekende Nederlanders. Hiervoor heeft Elise Schaap bijvoorbeeld een keer de blondine Nikkie Plessen nagedaan en de twee leken als twee druppels water. Niet alleen het uiterlijk van Nikkie en Elise kwamen helemaal overeen maar ook de karaktereigenschappen en de manier van praten. Dit keer gaat Elise in gesprek met Frank Lammers voor de Linda. Samen schitteren ze in de serie Undercover en film Ferry. In een video van Linda kan Frank het niet laten om Elise een prangende vraag te stellen. Zo heeft hij gezien dat Elise in het blad staat met een bijzonder pakje en een bijzondere pose. De brunette staat namelijk in een zilver glitterpak kromgebogen op de foto. Het is niet alleen erg knap van Elise dat het pakje haar zo goed staat, maar vooral ook dat de brunette zo lenig is. Zo staat Elise helemaal met haar armen om haar enkels heen. Frank vraagt zichzelf ook af hoe het kan dat Elise zo lenig is. Bekijk hier de video

Elise Schaap zegt geen fan te zijn van witte legging

In de video van Linda met Elise Schaap en Frank Lammers hebben de twee het over een spannend onderwerp. Zo wordt er aan de succesvolle acteur en actrice gevraagd of er ook iets waar ze zich niet in kunnen vinden met hun karakter. Frank Lammers weet gelijk antwoord te geven want hij zegt helemaal niet van zinloos geweld te houden. Zijn karakter in de film en serie genaamd Ferry Bouman gaat juist helemaal los met allerlei criminele en agressieve activiteiten. Het personage verkoopt ook regelmatig een klap aan iemand. Daar zegt Frank Lammers over dat hij zelf nog nooit iemand heeft geslagen. Elise Schaap geeft in tegenstelling tot Frank een wat minder diep antwoord. Zo praat de actrice vooral over de kledingkeuzes van haar personage in de serie en film. Elise is het er namelijk niet mee eens dat haar personage Danielle Bouman zulke lage broeken draagt. Ferry lijkt het wel leuk te vinden. Daarnaast zegt Elise Schaap ook dat ze de witte legging niet begrijpt die haar personage soms draagt. Deze legging is dan ook nog doorschijnend en dus erg lelijk.

Lees ook: Foto: Elise Schaap verkleedt zich als maffiameisje met nauwelijks bedekkend topje

Elise Schaap schittert als nooit te voren in nieuwe serie

Goed nieuws voor alle fans van Undercover want na de drie succesvolle seizoenen is er eindelijk weer een soort vervolg. Natuurlijk is ook de film genaamd Ferry een grote hit geweest bij alle kijkers. Nu is Ferry; de serie uitgekomen en fans kunnen hun gelukt niet op.

Bekijk hier de trailer van de nieuwe Ferry

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!