Jutta Leerdam

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Jutta Leerdam

Sportvrouw Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is langebaanschaatsster. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al mooie prijzen op haar naam staan: zo won ze de wereldtitel allround op het WK voor junioren, maar ook goud op EK's en WK's voor senioren. In 2022 deed ze mee aan haar eerste Olympische Winterspelen in China.

Relatie met vriend Koen Verweij

Niet alleen op sportgebied gaat het Jutta voor de wind, ook in de liefde heeft ze haar geluk gevonden. Ze heeft al een paar jaar een relatie met de 8 jaar oudere schaatser Koen Verweij! De twee blonde topsporters zijn onafscheidelijk.

Jutta Leerdam Instagram

Naast haar schaatscarrière heeft Jutta een indrukwekkend Instagram kanaal met meer dan 2 miljoen volgers. Dit is niet puur voor haar plezier, maar het biedt haar ook op professioneel vlak extra mogelijkheden. Niet alleen via haar sport trekt ze sponsoren aan, maar ook via haar Instagrampagina. Ze plaatst regelmatig video's en foto's van haar trainingen en wedstrijden, maar schroomt ook niet om haar ploeg af en toe eens te promoten.

Mooiste sportvrouw Jutta

Ze is in 2019 uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van het jaar. Jutta zelf is er trots op. Aan RTL Boulevard vertelde ze dat ze er hard voor werkt, en het een eer vindt om de titel in ontvangst te nemen omdat er zoveel mooie vrouwen zijn. Haar geheim? Schaatsen natuurlijk! Een niet te missen onderdeel van de uitstraling van Jutta is haar kenmerkende eyeliner. Ze gaat nooit de deur uit zonder de zwarte lijntjes naast haar ogen. In een interview vergeleek ze het met een tatoeage: 'die eyeliner is mijn kenmerk'.

Eigen ploeg Team Worldstream

In 2020 richtte Jutta Leerdam met haar vriend Koen Verweij een eigen schaatsploeg op: Team Worldstream. De twee hadden allebei moeite met het vinden van een nieuw team, dus besloten ze er zelf een te beginnen. Ze won in haar gloednieuwe pak van schaatsploeg Team Worldstream al meerdere malen goud op het NK, EK en WK. Ook plaatste ze zich voor de Olympische Winterspelen van 2022.

Nieuws

Foto: Jutta Leerdam trekt alle aandacht met dit verleidelijke jurkje

Jutta Leerdam speelt het klaar om op een bruiloft álle aandacht op te eisen, terwijl ze zelf niet eens de bruid is!

Foto: Jutta Leerdam hijgt het uit na zware inspanning

De prachtige schaatsster Jutta Leerdam moet na haar zware oefeningen even flink uithijgen. En dat staat op video. 

Foto: Afgepeigerde Jutta Leerdam toont bezweet lichaam in het bos

Jutta Leerdam heeft voor de verandering de sportschool ingeruild voor de natuur. En dat bevalt de knappe schaatsster helemaal best.

Video: Jutta Leerdam verovert F1-publiek met superstrak oranje topje

De prachtige schaatsster was aanwezig bij de GP van Zandvoort. Dit deed ze in superstrak oranje topje.

Foto: Mooie Jutta Leerdam poseert voor kiekje in eigen badkamer

Jutta Leerdam weet inmiddels wel hoe ze voor het beste kiekje moet poseren. Toch besluit ze om in haar eigen badkamer nog even te oefenen. 

Foto: Jutta Leerdam deelt verleidelijke spiegelselfie

Jutta Leerdam is altijd druk bezig om het perfecte plaatje van zichzelf te schieten. Daar is de blondine ook dit keer weer volledig in geslaagd met een prachtige spiegelselfie!

Video: Jutta Leerdam gaat diep tijdens indrukwekkende workout

Jutta Leerdam focust zich momenteel helemaal op haar training. En dat lijkt goed uit te pakken voor de knappe schaatsster. 

Foto: Jutta Leerdam heeft vlekken in haar rokje

Jutta Leerdam is een klein beetje een sloddervos. Haar kleren zitten ook helemaal onder, wanneer Jutta klaar is aan tafel. 
Jutta Leerdam

Profiel

Geboortedatum: 30 december 1998
Sterrenbeeld: Steenbok
Lengte: 1,81m
Beroep: Schaatsster
Relatie: Ja
Getrouwd: Nee
Vriend: Koen Verweij
Familie: 2 zussen, Merel Leerdam en Beaudine Leerdam. 1 broer, Kjeld Leerdam
Kinderen: geen
Instagram: Het Instagram kanaal van Jutta Leerdam is @juttaleerdam

Foto's

Jutta Leerdam
Jutta Leerdam
Jutta Leerdam