Jutta Leerdam

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Jutta Leerdam

Sportvrouw Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is langebaanschaatsster. Ze heeft al drie belangrijke prijzen op haar naam staan in haar prille carrière: zo won ze de wereldtitel allround op het WK voor junioren, het NK sprint en samen met de Nederlandse ploeg werd ze wereldkampioen. Niet alleen op sportgebied gaat het Jutta voor de wind, ook in de liefde heeft ze haar geluk gevonden. Ze heeft al een paar jaar een relatie met schaatser Koen Verweij! Hij vertelde begin 2019 bij Jinek dat hij zijn eigen carrière even op een lager pitje heeft gezet, en nu Jutta aanmoedigt waar hij kan.

Jutta Leerdam Instagram

Naast haar schaatscarrière heeft Jutta meer dan 100.000 volgers. Hier heeft ze ook veel plezier in, zo vertelt ze bij Jinek. Dit is niet puur voor haar plezier, maar is ook professioneel handig. Niet alleen via haar sport trekt ze sponsoren aan, maar ook via haar Instagrampagina. Ook maakt ze samen met iedereen in haar team vlogs.

Mooiste sportvrouw Jutta

Ze is in 2019 uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van het jaar. Jutta zelf is er trots op. Aan RTL Boulevard vertelt ze dat ze er hard voor werkt, en het een eer vindt om de titel in ontvangst te nemen omdat er zoveel mooie vrouwen zijn. Haar geheim? Schaatsen natuurlijk! Jutta Leerdam poseerde voor LXRY en FHM, maar werd nog nooit naakt op de foto gezet.

Eigen ploeg Team Worldstream

In 2020 richtte Jutta Leerdam met haar vriend Koen Verweij een eigen schaatsploeg op: Team Worldstream. De twee hadden allebei moeite met het vinden van een nieuw team, dus besloten ze er zelf een te beginnen. Sinds haar overstap in 2020 gaat het sportief nog steeds uitstekend met Jutta Leerdam. Ze won in haar gloednieuwe pak van schaatsploeg Team Worldstream al meerdere malen goud op het NK, EK en WK.

Nieuws

Jutta Leerdam neemt afscheid van Instagram met foto van strakste pakje ooit

Jutta Leerdam zal de komende tijd veel minder op social media te zien zijn. Maar ze neemt gelukkig afscheid in haar strakste pakje ooit. 

Jutta Leerdam vastgeketend op winterse foto

Jutta Leerdam staat nog steeds bekend als de mooiste schaatsster van Nederland. Om te zorgen dat ze niet vertrekt naar een warmer land, lijkt ze te zijn vastgebonden.

Topfitte Jutta Leerdam maakt zich enorm populair met deze bewerkte foto

Iedereen wil na dit weekend iets van Jutta Leerdam. De schaatsster behaalde een heerlijke mijlpaal, en deelde om dat te vieren een bewerkte foto. Onbekend én bekend Nederland stond te dringen om op dit speciale kiekje te reageren...

Foto: Jutta Leerdam gaat door de knieën tijdens intense workout

Jutta Leerdam is een van de meest gespierde vrouwen van Nederland. Haar lichaam is goed afgetraind. Dat komt door al die intense workouts.

Jutta Leerdam daagt camera uit in schaatspak op ondeugende foto

Jutta Leerdam is een van de meest ondeugende sporters van Nederland. In haar schaatspakje daagt ze op deze foto op speelse wijze de camera uit. 

Jutta Leerdam trapt vriend in kruis op agressieve foto

Jutta Leerdam is een veel gevaarlijkere dame dan haar lieve uiterlijk doet vermoeden. en haar vriend betaalt daarvoor pijnlijk de prijs.

Jutta Leerdam draagt een keer geen schaatspakje op aparte nieuwe foto

Als topsporter krijg je continu sponsor deals aangeboden. Voor haar nieuwe partners ging Jutta Leerdam even mooi op de foto. 

Foto: Jutta Leerdam kleedt zich om midden op schaatsbaan

Jutta Leerdam deelde op Instagram een foto van haar nieuwe schaatspakje. In deze Nederlandse kleuren zal ze gegarandeerd de wereldbeker schaatsen winnen!
Jutta Leerdam

Profiel

Geboortedatum: 30 december 1998
Sterrenbeeld: Steenbok
Lengte: 1,81 m
Beroep: schaatsster
Relatie: ja
Vriend: Koen Verweij
Familie: 2 zussen, Merel Leerdam en Beaudine Leerdam. 1 broer, Kjeld Leerdam
Kinderen: geen

Foto's

Jutta Leerdam
Jutta Leerdam
Jutta Leerdam