Jutta Leerdam

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Jutta Leerdam

Sportvrouw Jutta Leerdam

Wereldwijd is ze misschien wel de bekendste Nederlandse schaatster. Jutta Leerdam is met haar fantastische looks overal een fenomeen geworden. En dat is natuurlijk terecht, de mooie blondine is topfit en werd niet voor niets al eens gekozen als sportvrouw van het jaar door FHM. Ook op schaatsgebied heeft Jutta de laatste tijd flinke stappen gezet. Haar recordslijst moet regelmatig worden geupdate omdat ze weer eens een supersnelle tijd neergezet heeft. Toen ze nog in de juniorenklasse schaatste was al duidelijk dat Jutta genoeg talent had om het heel ver te schoppen. Inmiddels heeft ze bewezen een echte grote te zijn, met onder andere een zilveren plak op de Olympische Winterspelen. Een grappig feitje over Jutta is dat ze heel erg van bomen houdt, ze wordt helemaal gelukkig als ze een booom ziet. In haar vrije tijd gaat ze graag uit eten met vrienden, of ligt ze heerlijk op het strand. Iets wat met haar lichaam geen straf is voor de overige strandgangers.

Jutta Leerdam vader, moeder en gezin

Vanuit huis heeft Jutta Leerdam altijd alles gekregen om haar schaatsdromen achterna te kunnen jagen. Jutta is één van de vier kinderen van vader Ruud en moeder Monique. Als 15-jarige schreef ze al op dat haar doel was om Olympisch kampioene te worden. Iets wat tot nu toe nog niet lukte, maar haar vader is ervan overtuigd dat het in 2026 gaat gebeuren. Ruud is ontzettend trots op de prestaties van Jutta, maar ook op het rolmodel dat ze is voor jonge schaatsters. Als Jutta een wedstrijd schaatst, zijn ze er het liefst met het hele gezin bij. En als dit niet mogelijk is, zitten ze aan de buis gekluisterd en mag niets of niemand hen storen.

Jutta Leerdam Koen Verweij, relatie en vriend

Lange tijd had ze een relatie met haar collega-schaatser Koen Verweij, met wie ze zelfs samen een team oprichtte. Haar vader Ruud was eigenlijk geen voorstander van de relatie. Hij vond Koen een gek en hield er niet van dat hij stoer deed met zijn sixpack en zijn Audi R8, wat Ruud maar een ‘brulding’ vond. Hoewel Ruud er uiteindelijk vrede mee gesloten had, bleek Koen Verweij toch niet de prins op het witte paard voor Jutta Leerdam. Na vijf jaar besloten ze in 2022 uit elkaar te gaan. Sinds de breuk met Koen is het op wat geruchten na rustig rondom het liefdesleven van Jutta Leerdam.

Jutta Leerdam Instagram

In korte tijd groeide ze uit tot een ware Instagram sensatie. Waar ze begin 2022 nog zo’n 100.000 waren, heeft Jutta Leerdam inmiddels miljoenen volgers van overal ter wereld. Wij vinden dat helemaal niet zo gek, want op de Instagrampagina van de blondine is het echt smullen. Met regelmaat toont Jutta haar topfitte lichaam en daar genieten haar volgers van. Inmiddels heeft ze zoveel volgers dat ze een echte influencer aan het worden is. Ze plaatst heerlijke foto’s in heerlijke schaatspakjes en soms zelfs in nog minder. Wij denken dat Jutta met zulke plaatjes alleen maar populairder zal worden op het sociale media platform. Volg Jutta Leerdam op Instagram via @juttaleerdam.

Nieuws

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Jutta Leerdam laat bijna álles zien in luchtig jurkje

Jutta Leerdam heeft weer een prachtige foto geplaatst van zichzelf. Alleen daar wordt wel een heleboel op zichtbaar. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt. 

Video: Jutta Leerdam laat zich onder water filmen in minuscule badkleding

Meestal staat Jutta op het water, als het bevroren is, maar nu heeft de knappe schaatsster een video gemaakt in het water. End at ziet er ook ontzettend leuk uit!

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Foto: Jutta Leerdam lijkt weer de liefde gevonden te hebben

Jutta Leerdam heeft de liefde weer helemaal gevonden. De blondine deelt een foto waarop is te zien hoe gelukkig ze wel niet is. Jutta Leerdam...

Video: Jutta Leerdam stuitert op en neer in piepklein topje

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw videootje geplaatst en wat is dat genieten zeg. In haar piepkleine topje rent ze lekker op en neer. 

Foto: Jutta Leerdam gaat door haar knieën in opengescheurde broek

Na een goed schaatsseizoen gaat Jutta Leerdam helemaal los op vakantie. In een opengescheurde broek zakt ze richting de grond. Ze zit op de foto in een vreemde houding. 
Jutta Leerdam

Profiel

Geboortedatum: 30 december 1998
Sterrenbeeld: Steenbok
Lengte: 1,81m
Beroep: Schaatsster
Relatie: Nee
Familie: 2 zussen, Merel Leerdam en Beaudine Leerdam. 1 broer, Kjeld Leerdam
Kinderen: Nee
Instagram: Het Instagram kanaal van Jutta Leerdam is @juttaleerdam

Foto's

Jutta Leerdam
Jutta Leerdam
Jutta Leerdam