Helene Hendriks

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Helene Hendriks

Presentatrice Helene Hendriks

Carrière als sportverslaggeefster

Het Nederlandse voetbalwereldje kon wel een sterke en mooie vrouwelijke persoonlijkheid gebruiken. Hélène Hendriks kwam precies op het goede moment dat mannelijke tv-landschap een kleurtje geven! Niet alleen voor ons, maar ook voor veel spelers en coaches was het in het begin even wennen, zo’n vrouw met een mening die ze, gewapend met een microfoon, na de wedstrijd het vuur aan de schenen legde. Inmiddels kunnen we Hélène niet meer missen bij een avondje voetbal op tv...

Hélène Hendriks privé

Hélène Hendriks komt uit Brabant, waar ze tegelijk met haar twee zussen als drieling ter wereld kwam. Wist je niet hè? Hélène is namelijk zeer op haar privéleven gesteld. Of haar zussen net zo leuk zijn? Of Hélène een partner, vriend of vriendin heeft? Niemand weet het! Wat we wél weten is dat ze oorspronkelijk uit het hockey komt. Een ernstige blessure maakte abrupt een einde aan haar eigen sportcarrière. Haar wens om alsnog ‘iets met sport’ te doen kwam uit toen ze als verslaggever en presentator aan de slag kon voor Omroep Brabant. Daar versloeg ze Jupiler League-wedstrijden voor de zuidelijke clubs.

Heeft Hélène Hendriks een vriend of relatie?

Zoals gezegd laat Hélène Hendriks weinig los over haar privéleven. Ze houdt dus liever geheim met wie ze een relatie heeft. Lang ging het gerucht dat Hélène Hendriks op vrouwen valt, en dat ze een partner heeft die Linda heet. Dit heeft Hélène meerdere malen ontkracht. In een interview heeft ze ooit letterlijk gezegd dat ze niet op vrouwen valt. Er gingen ook lang geruchten dat Hélène Hendriks een tijd een relatie heeft gehad met NOS-verslaggever Joep Schreuder. Hoewel Schreuder zelf zegt dat er ooit iets gebeurd is tussen de twee, ontkende Hélène dit altijd stellig. In 2021 kocht Hélène Hendriks een enorme villa van 1,5 miljoen euro in haar nieuwe woonplaats Bavel. Het is niet bekend of ze hier samenwoont met een partner, vriend of man. Hélène Hendriks is niet getrouwd, voor zover bekend is.

Salaris Hélène Hendriks

Aan haar nieuwe villa te zien gaat het ook financieel goed met Hélène Hendriks. Wat haar salaris precies is, is niet bekend. Het is wel zeker dat de presentatrice de afgelopen jaren flink opgeklommen is binnen de tv-wereld. Toen ze bij de lokale zender werkte kreeg betaalzender Fox Sports haar al gauw in het vizier. Een mooie vrouw met talent? Perfect als gezicht van de zender, tussen al die kerels! Ook in de rest van het land groeide haar populariteit: ze schoof meerdere malen aan als tafeldame bij De Wereld Draait Door, en had uiteindelijk een dikke aanbieding van Veronica te pakken. Daar nam ze de Champions League-avonden voor haar rekening. Toen ze eenmaal deze top als presentatrice van sportprogramma's bereikt had, ging ze op zoek naar meer. Bij zender SBS mag ze naast sportprogramma's ook tv-programma's, quizzen en spelshows presenteren. Haar grote droom is het hebben van een eigen talkshow. Mocht Wilfred Genee ooit stoppen met VI Vandaag, dan is Hélène Hendriks de perfecte opvolger!

Nieuws

Foto: Hélène Hendriks heeft intiem momentje met vrouw in HLF8-kleedkamer

Hélène Hendriks blijft niet alleen in haar kleedkamer. Net als tijdens haar "geleende" programma HLF8 zit ze graag met anderen samen. Soms gaat het er heftig aan toe….

Video: Hélène Hendriks wordt helemaal onder geblaft op zomers strandje

Hélène Hendriks ligt er weer eens lekker bij op het strand. Het is weer is een keer wat anders dan achter de tafel of op een veld. Ook hier wordt ze niet met rust gelaten.

Dankzij deze 3 heerlijke outfits trekt Hélène Hendriks bij HLF8 nóg meer kijkers

Met deze outfits steelt Hélène Hendriks de show tijdens haar talkshow HLF8...

Deze 3 dingen verklapten al dat Vandaag Inside comeback ging maken

Natuurlijk komt het prachtige programma Vandaag Inside gewoon weer terug op de buis. Maar dat had je natuurlijk kunnen weten. 

Hélène Hendriks laat zich live opnemen door twee zenders tegelijk

Hélène Hendriks gaat hard op tv, te hard zelfs. Zo hard dat er eigenlijk behoefte is aan meerdere Hélène's. Hoe gaat ze zich uit deze benarde positie krijgen? 

Hélène Hendriks omringt zich met mooie vrouwen na drukste week ooit

Hélène Hendriks kan goochelen. Ze verscheen namelijk op wel twee zenders tegelijk op televisie. Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?

Dochter Johan Derksen wijst Hélène Hendriks aan als opvolger

Johan Derksen zit deze week flink in de nesten. Hij is van de televisie gehaald en het is nog maar de vraag of hij ooit weer terug komt. Maar gelukkig is daar Hélène Hendriks.

Redden deze BN’ers de carrière van Johan Derksen bij Vandaag Inside?

Johan Derksen krijgt veel over zich heen op het moment. Maar er zijn ook genoeg BN'ers die hem nog steunen. 
Helene Hendriks

Profiel

Geboortedatum: 6 augustus 1980
Beroep: Presentatrice
Sterrenbeeld: Leeuw
Woonplaats: Bavel
Getrouwd: Nee
Relatie: Onbekend
Familie: Hélène Hendriks is onderdeel van een drieling. Ze heeft twee zussen.
Instagram: Hélène Hendriks gebruik Instagram onder de naam @helenehendriks1

Foto's

Helene Hendriks
Helene Hendriks
Helene Hendriks