Helene Hendriks

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Helene Hendriks

Presentatrice Helene Hendriks

Carrière als sportverslaggeefster

Het Nederlandse voetbalwereldje kon wel een sterke en mooie vrouwelijke persoonlijkheid gebruiken. Hélène Hendriks kwam precies op het goede moment dat mannelijke tv-landschap een kleurtje geven! Niet alleen voor ons, maar ook voor veel spelers en coaches was het in het begin even wennen, zo’n vrouw met een mening die ze, gewapend met een microfoon, na de wedstrijd het vuur aan de schenen legde. Inmiddels kunnen we Hélène niet meer missen bij een avondje voetbal op tv...

Hélène Hendriks privé

Hélène Hendriks komt uit Brabant, waar ze tegelijk met haar twee zussen als drieling ter wereld kwam. Wist je niet hè? Hélène is namelijk zeer op haar privéleven gesteld. Of haar zussen net zo leuk zijn? Of Hélène een partner, vriend of vriendin heeft? Niemand weet het! Wat we wél weten is dat ze oorspronkelijk uit het hockey komt. Een ernstige blessure maakte abrupt een einde aan haar eigen sportcarrière. Haar wens om alsnog ‘iets met sport’ te doen kwam uit toen ze als verslaggever en presentator aan de slag kon voor Omroep Brabant. Daar versloeg ze Jupiler League-wedstrijden voor de zuidelijke clubs.

Heeft Hélène Hendriks een vriend of relatie?

Zoals gezegd laat Hélène Hendriks weinig los over haar privéleven. Ze houdt dus liever geheim met wie ze een relatie heeft. Lang ging het gerucht dat Hélène Hendriks op vrouwen valt, en dat ze een partner heeft die Linda heet. Dit heeft Hélène meerdere malen ontkracht. In een interview heeft ze ooit letterlijk gezegd dat ze niet op vrouwen valt. Er gingen ook lang geruchten dat Hélène Hendriks een tijd een relatie heeft gehad met NOS-verslaggever Joep Schreuder. Hoewel Schreuder zelf zegt dat er ooit iets gebeurd is tussen de twee, ontkende Hélène dit altijd stellig. In 2021 kocht Hélène Hendriks een enorme villa van 1,5 miljoen euro in haar nieuwe woonplaats Bavel. Het is niet bekend of ze hier samenwoont met een partner, vriend of man. Hélène Hendriks is niet getrouwd, voor zover bekend is.

Salaris Hélène Hendriks

Aan haar nieuwe villa te zien gaat het ook financieel goed met Hélène Hendriks. Wat haar salaris precies is, is niet bekend. Het is wel zeker dat de presentatrice de afgelopen jaren flink opgeklommen is binnen de tv-wereld. Toen ze bij de lokale zender werkte kreeg betaalzender Fox Sports haar al gauw in het vizier. Een mooie vrouw met talent? Perfect als gezicht van de zender, tussen al die kerels! Ook in de rest van het land groeide haar populariteit: ze schoof meerdere malen aan als tafeldame bij De Wereld Draait Door, en had uiteindelijk een dikke aanbieding van Veronica te pakken. Daar nam ze de Champions League-avonden voor haar rekening. Toen ze eenmaal deze top als presentatrice van sportprogramma's bereikt had, ging ze op zoek naar meer. Bij zender SBS mag ze naast sportprogramma's ook tv-programma's, quizzen en spelshows presenteren. Haar grote droom is het hebben van een eigen talkshow. Mocht Wilfred Genee ooit stoppen met VI Vandaag, dan is Hélène Hendriks de perfecte opvolger!

Nieuws

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Hélène Hendriks verrast Merel Ek met uitspraak over triootje

Tijdens de uitzending van HLF8 waagt Hélène Hendriks het erop en doet ze een ontzettend verrassende uitspraak over een triootje. Merel Ek schrikt zich helemaal kapot!

Video: Hélène Hendriks leidt VI-kijker én Johan af met doorzichtig jurkje

Hélène Hendriks was aanwezig bij de Nieuwjaar-special van Vandaag Inside! Hier deed de blondine haar uiterste best om Johan Derksen én de kijkers thuis af te leiden...

Foto: Hélène, Roxane en Merel maken droom van VI-kijker waar met zeer intiem kiekje

De droom van elke VI-kijker is nu eindelijk werkelijkheid geworden. Hélène, Roxane en Merel zijn laten zich allemaal zien in de uitzending..

Foto: Hélène Hendriks maakt met haar troeven diepe indruk op Johan Derksen

Johan Derksen heeft één favoriete tafelgast, en dat is Hélène Hendriks. Hij laat ook duidelijk weten waarom hij tijdens de tv-optredens van deze blondine altijd zo vrolijk is...

Foto: Hélène Hendriks heeft harig dekentje tussen haar benen

Hélène Hendriks deelt een opvallende foto via Twitter. De blondine ligt uitgebreid op de bank, en gunt ons een intiem kijkje tussen haar benen!

Video: Hélène Hendriks druk in de weer met pikant speeltje tijdens Oranjewinter

Hélène Hendriks is één en al sensatie om naar te kijken. In deze aflevering van Oranjewinter maakt ze het nóg spannender wanneer ze een pikant speeltje tevoorschijn haalt.

Foto: Hélène Hendriks wéér overladen met reacties na foto in strak oranje shirtje

Hélène Hendriks is een prachtvrouw. Dat krijgt ze dan ook constant te horen van haar volgers. Deze keer denkt ze iedereen slim af te zijn, maar tevergeefs...
Helene Hendriks

Profiel

Geboortedatum: 6 augustus 1980
Beroep: Presentatrice
Sterrenbeeld: Leeuw
Woonplaats: Bavel
Getrouwd: Nee
Relatie: Onbekend
Familie: Hélène Hendriks is onderdeel van een drieling. Ze heeft twee zussen.
Instagram: Hélène Hendriks gebruik Instagram onder de naam @helenehendriks1

Foto's

Helene Hendriks
Helene Hendriks
Helene Hendriks