Helene Hendriks

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Helene Hendriks

Presentatrice Helene Hendriks

Carrière als sportverslaggeefster

Het Nederlandse voetbalwereldje kon wel een sterke en mooie vrouwelijke persoonlijkheid gebruiken. Hélène Hendriks kwam precies op het goede moment dat mannelijke tv-landschap een kleurtje geven! Niet alleen voor ons, maar ook voor veel spelers en coaches was het in het begin even wennen, zo’n vrouw met een mening die ze, gewapend met een microfoon, na de wedstrijd het vuur aan de schenen legde. Inmiddels kunnen we Hélène niet meer missen bij een avondje voetbal op tv...

Hélène Hendriks privé

Hélène Hendriks komt uit Brabant, waar ze tegelijk met haar twee zussen als drieling ter wereld kwam. Wist je niet hè? Hélène is namelijk zeer op haar privéleven gesteld. Of haar zussen net zo leuk zijn? Of Hélène een partner, vriend of vriendin heeft? Niemand weet het! Wat we wél weten is dat ze oorspronkelijk uit het hockey komt. Een ernstige blessure maakte abrupt een einde aan haar eigen sportcarrière. Haar wens om alsnog ‘iets met sport’ te doen kwam uit toen ze als verslaggever en presentator aan de slag kon voor Omroep Brabant. Daar versloeg ze Jupiler League-wedstrijden voor de zuidelijke clubs.

Heeft Hélène Hendriks een vriend of relatie?

Zoals gezegd laat Hélène Hendriks weinig los over haar privéleven. Ze houdt dus liever geheim met wie ze een relatie heeft. Lang ging het gerucht dat Hélène Hendriks op vrouwen valt, en dat ze een partner heeft die Linda heet. Dit heeft Hélène meerdere malen ontkracht. In een interview heeft ze ooit letterlijk gezegd dat ze niet op vrouwen valt. Er gingen ook lang geruchten dat Hélène Hendriks een tijd een relatie heeft gehad met NOS-verslaggever Joep Schreuder. Hoewel Schreuder zelf zegt dat er ooit iets gebeurd is tussen de twee, ontkende Hélène dit altijd stellig. In 2021 kocht Hélène Hendriks een enorme villa van 1,5 miljoen euro in haar nieuwe woonplaats Bavel. Het is niet bekend of ze hier samenwoont met een partner, vriend of man. Hélène Hendriks is niet getrouwd, voor zover bekend is.

Salaris Hélène Hendriks

Aan haar nieuwe villa te zien gaat het ook financieel goed met Hélène Hendriks. Wat haar salaris precies is, is niet bekend. Het is wel zeker dat de presentatrice de afgelopen jaren flink opgeklommen is binnen de tv-wereld. Toen ze bij de lokale zender werkte kreeg betaalzender Fox Sports haar al gauw in het vizier. Een mooie vrouw met talent? Perfect als gezicht van de zender, tussen al die kerels! Ook in de rest van het land groeide haar populariteit: ze schoof meerdere malen aan als tafeldame bij De Wereld Draait Door, en had uiteindelijk een dikke aanbieding van Veronica te pakken. Daar nam ze de Champions League-avonden voor haar rekening. Toen ze eenmaal deze top als presentatrice van sportprogramma's bereikt had, ging ze op zoek naar meer. Bij zender SBS mag ze naast sportprogramma's ook tv-programma's, quizzen en spelshows presenteren. Haar grote droom is het hebben van een eigen talkshow. Mocht Wilfred Genee ooit stoppen met VI Vandaag, dan is Hélène Hendriks de perfecte opvolger!

Nieuws

Foto: Hélène Hendriks heeft het koud op het strand

Hélène Hendriks is gemaakt voor de zomer. Het liefst ligt de blondine hele dagen op het strand. Maar met het steeds kouder wordende weer ziet dat er toch wat minder comfortabel uit!

Video: Johan Derksen ziet Hélène Hendriks schudden met haar troeven

De sfeer zat er ook deze keer goed in bij Vandaag Inside. Johan Derksen werd opgehitst met een viraal filmpje waarin hij Hélène Hendriks iets héél pikants zag doen!

Foto: Stralende Hélène Hendriks kiest voor opvallende outfit tijdens HLF8

De prachtige presentatrice Hélène Hendriks is een opvallende verschijning bij het televisieprogramma HLF8. 

Foto: Hélène Hendriks steekt tong uit naar deze onverwachte BN’er

De knappe blondine, Hélène Hendriks, heeft op tv vaak geen blad voor haar mond. Alleen nu gaat ze zelfs een stapje verder.

Foto: Heleen van Royen weet precies hoe ze de ideale wingman kan zijn

Heleen van Royen is heel erg goed in het spelen van wingman. Dat mag ze laten zien tijdens de uitzending van HLF8.

Video: Hélène Hendriks kan Rutger Castricum niet weerstaan bij HLF8

Rutger Castricum mocht aanschuiven in de derde uitzending van HLF8. Hélène Hendriks had hier opvallend veel complimentjes en zelfs versiertrucjes voor hem klaarstaan.. 

Foto: Hélène Hendriks laat zich tussen benen kijken op terras

Hélène Hendriks heeft weer voor het eerst sinds tijden een nieuwe foto geplaatst op haar Instagram. En daar gluurt gelijk iemand tussen haar benen. 

Foto: Prachtige Hélène Hendriks zorgt voor verademing bij Vandaag Inside

Hélène Hendriks maakt haar volgers weer eens ontzettend gelukkig. De knappe blondine schuift aan bij de heren van Vandaag Inside. 
Helene Hendriks

Profiel

Geboortedatum: 6 augustus 1980
Beroep: Presentatrice
Sterrenbeeld: Leeuw
Woonplaats: Bavel
Getrouwd: Nee
Relatie: Onbekend
Familie: Hélène Hendriks is onderdeel van een drieling. Ze heeft twee zussen.
Instagram: Hélène Hendriks gebruik Instagram onder de naam @helenehendriks1

Foto's

Helene Hendriks
Helene Hendriks
Helene Hendriks