Helene Hendriks

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Helene Hendriks

Presentatrice Helene Hendriks

Carrière als sportverslaggeefster

Het Nederlandse voetbalwereldje kon wel een sterke en mooie vrouwelijke persoonlijkheid gebruiken. Hélène Hendriks kwam precies op het goede moment dat mannelijke tv-landschap een kleurtje geven! Niet alleen voor ons, maar ook voor veel spelers en coaches was het in het begin even wennen, zo’n vrouw met een mening die ze, gewapend met een microfoon, na de wedstrijd het vuur aan de schenen legde. Inmiddels kunnen we Hélène niet meer missen bij een avondje voetbal op tv...

Hélène Hendriks privé

Hélène Hendriks komt uit Brabant, waar ze tegelijk met haar twee zussen als drieling ter wereld kwam. Wist je niet hè? Hélène is namelijk zeer op haar privéleven gesteld. Of haar zussen net zo leuk zijn? Of Hélène een partner, vriend of vriendin heeft? Niemand weet het! Wat we wél weten is dat ze oorspronkelijk uit het hockey komt. Een ernstige blessure maakte abrupt een einde aan haar eigen sportcarrière. Haar wens om alsnog ‘iets met sport’ te doen kwam uit toen ze als verslaggever en presentator aan de slag kon voor Omroep Brabant. Daar versloeg ze Jupiler League-wedstrijden voor de zuidelijke clubs.

Heeft Hélène Hendriks een vriend of relatie?

Zoals gezegd laat Hélène Hendriks weinig los over haar privéleven. Ze houdt dus liever geheim met wie ze een relatie heeft. Lang ging het gerucht dat Hélène Hendriks op vrouwen valt, en dat ze een partner heeft die Linda heet. Dit heeft Hélène meerdere malen ontkracht. In een interview heeft ze ooit letterlijk gezegd dat ze niet op vrouwen valt. Er gingen ook lang geruchten dat Hélène Hendriks een tijd een relatie heeft gehad met NOS-verslaggever Joep Schreuder. Hoewel Schreuder zelf zegt dat er ooit iets gebeurd is tussen de twee, ontkende Hélène dit altijd stellig. In 2021 kocht Hélène Hendriks een enorme villa van 1,5 miljoen euro in haar nieuwe woonplaats Bavel. Het is niet bekend of ze hier samenwoont met een partner, vriend of man. Hélène Hendriks is niet getrouwd, voor zover bekend is.

Salaris Hélène Hendriks

Aan haar nieuwe villa te zien gaat het ook financieel goed met Hélène Hendriks. Wat haar salaris precies is, is niet bekend. Het is wel zeker dat de presentatrice de afgelopen jaren flink opgeklommen is binnen de tv-wereld. Toen ze bij de lokale zender werkte kreeg betaalzender Fox Sports haar al gauw in het vizier. Een mooie vrouw met talent? Perfect als gezicht van de zender, tussen al die kerels! Ook in de rest van het land groeide haar populariteit: ze schoof meerdere malen aan als tafeldame bij De Wereld Draait Door, en had uiteindelijk een dikke aanbieding van Veronica te pakken. Daar nam ze de Champions League-avonden voor haar rekening. Toen ze eenmaal deze top als presentatrice van sportprogramma's bereikt had, ging ze op zoek naar meer. Bij zender SBS mag ze naast sportprogramma's ook tv-programma's, quizzen en spelshows presenteren. Haar grote droom is het hebben van een eigen talkshow. Mocht Wilfred Genee ooit stoppen met VI Vandaag, dan is Hélène Hendriks de perfecte opvolger!

Nieuws

Foto: Hélène Hendriks is diep onder indruk van zwarte paal op voetbalveld

Hélène Hendriks deelde via Instagram een wel heel opvallende foto. De blonde presentatrice stond flink voor paal..

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Foto: Hélène Hendriks heeft witte vacht tussen haar benen

Hélène Hendriks zit in het weekend meestal lekker thuis als ze geen voetbalwedstrijd hoeft te verslaan. De blondine deelde een foto van een ultiem relaxmomentje waarop ze een vachtje tussen haar benen heeft liggen!

Foto: Hélène Hendriks biedt onderdak aan weggepeste vrouwen van VI

Deze twee dames, die niet meer aan durven te schuiven bij Vandaag Inside, kunnen altijd bij Hélène Hendriks terecht!

Foto: Hélène Hendriks is stiekem verliefd op deze vrouw

Hélène Hendriks is hard op zoek. Nu het met haar carrière voor de wind gaat zoekt ze nóg iemand om haar succes mee te delen. Die persoon lijkt ze nu te hebben gevonden. Wie is de gelukkige?

Deze vrouwen willen na terugkeer Vandaag Inside nog wél aanschuiven als gast

Ondanks de hele 'kaarsenrel' heeft Vandaag Inside moedig stand gehouden. Deze dames schuiven graag nog een keer aan. 

Foto: Hélène Hendriks heeft intiem momentje met vrouw in HLF8-kleedkamer

Hélène Hendriks blijft niet alleen in haar kleedkamer. Net als tijdens haar "geleende" programma HLF8 zit ze graag met anderen samen. Soms gaat het er heftig aan toe….

Video: Hélène Hendriks wordt helemaal onder geblaft op zomers strandje

Hélène Hendriks ligt er weer eens lekker bij op het strand. Het is weer is een keer wat anders dan achter de tafel of op een veld. Ook hier wordt ze niet met rust gelaten.
Helene Hendriks

Profiel

Geboortedatum: 6 augustus 1980
Beroep: Presentatrice
Sterrenbeeld: Leeuw
Woonplaats: Bavel
Getrouwd: Nee
Relatie: Onbekend
Familie: Hélène Hendriks is onderdeel van een drieling. Ze heeft twee zussen.
Instagram: Hélène Hendriks gebruik Instagram onder de naam @helenehendriks1

Foto's

Helene Hendriks
Helene Hendriks
Helene Hendriks