Sport

Home Sport

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Oussama Tannane provoceert Ajax na wereldgoal in halve finale KNVB Beker

Oussama Tannane scoorde dinsdagavond een wereldgoal in de halve finale van de KNVB beker. De aanvaller schoot Vitesse hiermee naar de bekerfinale. Vervolgens provoceerde Tannane Ajax.

Wat zei Tadic over de moeder van Dumfries tijdens PSV – Ajax?

Denzel Dumfries en Dusan Tadic gingen flink door het lint tijdens PSV - Ajax. Hoe komt het dat Tadic zo boos was en wat zei hij precies over de moeder van Dumfries?

DIT gebeurt er met transfer Quincy Promes bij straf voor steekpartij

De transfer van Quincy Promes naar Spartak Moskou is eindelijk compleet. Toch werd er lang onderhandeld vanwege zijn steekincident. Wie draait er op voor de kosten als Promes achter de tralies belandt?

Bizarre slotfase bij FC Volendam – Jong Ajax

Er gebeuren wel vaker bijzondere dingen in het voetbal, maar wat dinsdag bij Jong Ajax gebeurde was wel heel bijzonder. FC Volendam scoorde met nog 45 seconden op de klok de gelijkmaker en de winnende tegen Jong-Ajax. 

Opgelet: sprintsensatie Femke Bol (21) komt eraan

We barsten van het atletiektalent in Nederland, maar Femke Bol spant de kroon! Deze jonge blondine gaat ons nog vaak laten juichen!

Netflix: Op deze datum komt Drive To Survive seizoen 3

Snelle auto’s, mooie races en bizarre maar meeslepende verhalen. Drive To Survive keert terug op je scherm op 19 Maart.

Irene Schouten mocht niet buiten schaatsen

Irene Schouten is on fire…ehm ice. Bij het WK schaatsen won ze flink. Al kon ze daardoor niet buiten het ijs op. En daar baalt ze flink van.

Foto updates

Robin Martens
Mirjam Bouwman
Malou Petter
Nikkie Plessen
Sandra Schuurhof
Teske de Schepper
Claudia de Breij
Sharon Pieksma
Elise Schaap
Juultje Tieleman

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.