Sport

Wat houdt mannen bezig? Sport natuurlijk! Het maakt in veel gevallen niet echt uit waar we naar kijken; als het gras groen is en als er ergens een bal rolt, is het al prima. Toch hebben we als Nederlandse man natuurlijk een aantal sporten waar we het liefst naar kijken. Zodra er iets belangrijks gebeurt in het voetbal, darts, wielrennen, hockey, schaatsen of bijvoorbeeld op de Olympische Spelen, weten we het binnen de kortste keren. Toch gaan er een hoop leuke, unieke, grappige of ronduit spannende fragmentjes en weetjes aan je voorbij. Wie is bijvoorbeeld die knappe vriendin van die ene bekende sporter? Op welke Oranje leeuwin moeten we binnen én buiten de lijnen extra letten? Hoe veel blikjes Red Bull kan Max Verstappen jaarlijks kopen van z’n salaris bij de gelijknamige renstal? Voor dat soort feitjes blijf je terugkomen! Laat de uitslagen en samenvattingen maar aan andere sites over.

Sportnieuws

Heleen van Royen heeft pikante eis voor vaste rol bij Vandaag Inside

Heleen van Royen zit goed bij VI. En de kijker kan haar ook waarderen aan tafel in het programma. Na haar optreden heeft ze goed nieuws: ze wil meer! Daarbij stelt ze wel één ondeugende eis...

Foto: Zongebruinde Jutta Leerdam wordt verwend op kleedje in de natuur

Jutta Leerdam houdt van een beetje romantiek. Dus toen haar vriend aan kwam zetten met een ouderwetse picknick, voelde ze zich compleet verrast. 

Foto: Ondeugende Heleen van Royen schiet Vandaag Inside te hulp

Heleen van Royen weet maar al te goed dat bekende collega's bijstaan in moeilijke tijden erbij hoort als BN'er. Dit keer gaat ze zich branden aan het kaarsverhaal van Johan Derksen. Johan wordt van alle hoeken nog steeds bekritiseerd, maar Heleen stapt naar voren.

Video: Suzanne Schulting kleedt zich om in bloedheet voetbalstadion

Suzanne Schulting's succes seizoen is niet genoeg geprezen, zo denken ze in Heerenveen. Wederom wordt de snelle schaatser geprezen. Ze wordt er een beetje zweterig van en wisselt snel in een schoon shirt.

Foto: Meedogenloze Maxim Hartman kotst op VI-comeback Johan Derksen

Maxim Hartman zwemt graag tegen de stroom in. Hij praat erg graag, maar haat ook erg graag op iedereen. Waar men links gaat, gaat Maxim veelal rechtsaf. Je verwacht het niet, maar hij is erg boos dat Johan Derksen en Vandaag Inside een comeback maken...

Foto: Suzanne Schulting worstelt met opstandige ballonnen

Suzanne Schulting heeft het lastig. Ze worstelt flink met een partij opstandige ballonnen die niet willen doen wat ze wilt. 

Vandaag Inside krijgt enorm compliment van meest onwaarschijnlijke BN’er

Ronald molendijk voegt zich bij groepje BN’ers dat, ondanks dat ze altijd belachelijk gemaakt worden, toch blij is met de terugkeer van Vandaag Inside.

Wow: Wielrenster Puck Moonen krijgt wéér een peperduur cadeautje

Puck Moonen is meestal helemaal gelukkig op de fiets. Dat moet ook wel als wielrenster, want anders is de motivatie ver te zoeken. Maar haar nieuwe cadeau doet vermoeden dat ze haar wielrencarrière tijdelijk on hold zet. Is dit het einde van haar successen op de fiets?

Onderwerpen