Sport

HomeSport

EK 2021: De mooiste wedstrijden in de poulefase

Aankomende vrijdag gaat een jaar later dan gepland toch eindelijk het EK voetbal van start. Grote kans dat je niet alle 51 EK-wedstrijden kunt gaan zien. Welke wedstrijden moet je echter op voorhand al vet omcirkelen?

De beste uitspraken van Formule 1 coureur Max Verstappen

Max Verstappen staat niet alleen bekend om zijn goede resultaten, maar ook om zijn prachtige uitspraken. En daarvan zijn dit de leukste! Met zijn nog...

Puck Moonen toont foto van zitvlak na uitputtende fietsdag

Puck Moonen, ook wel bekend als de mooiste wielrenster van het land, heeft een nieuwe foto van haar zitvlak gedeeld. Ligt Nicky Romero al op de loer?

Eindelijk weer overvolle Oranje-tribune bij F1: GP Oostenrijk mét publiek!

Gooi die benzinetank maar alvast vol: we gaan deze zomer met z'n allen naar Oostenrijk! De Grand Prix van Oostenrijk - berucht om z'n afgeladen oranje-tribunes - mag dit jaar mét publiek gehouden worden!

Voetbalster Lieke Martens deelt intiem geluksmomentje op Instagram

Lieke Martens had laatst een nogal wilde afterparty nadat zij het kampioenschap binnensleepte. Nu moet ze daar een beetje van bijkomen, dus slaapt ze met de trofee in de hand. 

EK 2021: Alles wat je als Oranje-fan moet weten

Wanneer speelt Oranje op het EK 2021? Op welke zender doet Hélène Hendriks de voorbeschouwing? Waar scoor je net zo'n Oranje-outfit als Rafael van der Vaart? Zó bereid je jezelf voor op het Europees Kampioenschap!

Hélène Hendriks bedankt Dick Advocaat op Instagram met mooie foto

Veel voetballers zullen claimen 'iets speciaals' te hebben met verslaggeefster Hélène Hendriks, maar wat de blondine met trainer Dick Advocaat had was pas écht bijzonder...

De wildste afterparty foto’s van voetbalster Lieke Martens

Voetbalster Lieke Martens heeft een goed feestje gegeven. Na de geweldige 4-0 overwinning van haar club FC Barcelona tegen Chelsea kreeg Lieke de Champions League-beker mee naar huis. En dat moest natuurlijk uitvoerig gevierd worden. 

Foto updates

Myron Koops
Celine Huijsmans
Irene van de Laar
Nicolette van Dam
Marije Knevel
Maan de Steenwinkel
Puck Moonen
Loiza Lamers
Susan Smit
Christina Curry

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.