Sport

Wat houdt mannen bezig? Sport natuurlijk! Het maakt in veel gevallen niet echt uit waar we naar kijken; als het gras groen is en als er ergens een bal rolt, is het al prima. Toch hebben we als Nederlandse man natuurlijk een aantal sporten waar we het liefst naar kijken. Zodra er iets belangrijks gebeurt in het voetbal, darts, wielrennen, hockey, schaatsen of bijvoorbeeld op de Olympische Spelen, weten we het binnen de kortste keren. Toch gaan er een hoop leuke, unieke, grappige of ronduit spannende fragmentjes en weetjes aan je voorbij. Wie is bijvoorbeeld die knappe vriendin van die ene bekende sporter? Op welke Oranje leeuwin moeten we binnen én buiten de lijnen extra letten? Hoe veel blikjes Red Bull kan Max Verstappen jaarlijks kopen van z’n salaris bij de gelijknamige renstal? Voor dat soort feitjes blijf je terugkomen! Laat de uitslagen en samenvattingen maar aan andere sites over.

Sportnieuws

Foto: Hevig zwetende Fatima Moreira de Melo deelt klappen uit

Fatima Moreira de Melo is een echt multitalent als het op sporten aankomt. Van meppen met een hockeystick tot helemaal los gaan met een padelracket, Fatima kan het allemaal!

Foto: Kelly Piquet geeft showtje weg in doorschijnende outfit

Kelly Piquet was aanwezig op een bijzondere modeshow, maar vond de omgeving zo inspirerend dat ze nog even bleef om zelf wat foto's te maken. 

Lieke Martens deelt heerlijke actiefoto in strak voetbalbroekje

Lieke Martens is een ongelooflijk fanatieke voetbalster. Nu deelt ze een actiefoto die dat meteen duidelijk maakt, en haar strakke broekje laat zien. 

Foto: Joy Beune laat lijf zien in zeer strak sportpakje

Joy Beune is een van de beste schaatssters van Nederland. En net zoals elke schaatsster heeft ook Joy een prachtig lichaam overgehouden aan al dat trainen. 

Foto: Onzekere Anouk Hoogendijk deelt aanlokkelijk kiekje

Anouk Hoogendijk was jarenlang captain op het voetbalveld, en staat zelfverzekerd voor de camera als analist. Toch sluipt er soms een aarzeling in bij de mooie blondine. Dat levert alsnog een heerlijke foto op!

Foto: Zwetende Roxane Knetemann deelt kiekje van lekker loopje

Roxane Knetemann is helemaal alleen in de natuur. Da's een perfect momentje om een fijne foto te delen!

Foto: Kelly Piquet hint naar zwangerschap met Max Verstappen

De prachtige Kelly Piquet plaatste onlangs per ongeluk iets op haar sociale media dat niet helemaal bestemd was voor iedereen... Juicekanalen hebben de foto nog kunnen onderscheppen en ontdekte iets bijzonders!

Video: Stéphane Kox van Viaplay hijgt en puft tijdens vreemde pitstop

Bij Stéphane Kox is alles wat met auto's te maken heeft er met de paplepel ingegoten. Toch blijkt een pitstop uitvoeren voor Stéphane knap lastig!

Onderwerpen