Sport

HomeSport

Foto: Max Verstappen dankt wereldkampioenschap Formule 1 aan deze opvallende trui

Vandaag is het zover. Max Verstappen kan de titel van wereldkampioen in de Formule 1 binnen halen. Hij heeft daar alvast de juiste kleding voor gekocht.

Deze sportieve vrouw ligt thuis op Vivianne Miedema te wachten

Nadat Vivianne Miedema de 'Beste voetbalster van het jaar'-prijs won, plofte ze zeker niet alleen op de bank. Wie is de gelukkige dame die thuis op de succesvolle voetbalster wacht?

Max Verstappen heeft wél geluk met de achtervleugel van zijn vriendin

De achtervleugel van de raceauto van Max Verstappen was van slechte kwaliteit. Gelukkig is die van zijn vriendin Kelly Piquet wel van hogere klasse. 

Beeldschone vriendin Max Verstappen brengt zo haar Formule 1-weekend door

Inmiddels is de hele wereld bekend met Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen. Dit is hoe ze haar F1-weekend doorbracht.

Foto: Jutta Leerdam kleedt zich om midden op schaatsbaan

Jutta Leerdam deelde op Instagram een foto van haar nieuwe schaatspakje. In deze Nederlandse kleuren zal ze gegarandeerd de wereldbeker schaatsen winnen!

Yolanthe Cabau deelt spannende workout op Insta foto

Yolanthe Cabau is verschrikkelijk vaak in de sportschool te vinden. Dankzij deze beelden snappen we dat het behouden van zo'n lichaam een opmerkelijke en avontuurlijke workout vergt!

Frenkie de Jong oefent vreemde hobby op nieuwe foto

Ondanks dat Frenkie de Jong het veld voorlopig niet op mag, blijft de voetballer wel actief. Zijn blessure geeft hem de kans om vreemde sporten uit te proberen...

Uitgeputte wielrenster Puck Moonen deelt ‘vieze’ foto

We weten dat knappe wielrenster Puck Moonen een fanatiekeling is, maar het bloed, zweet en tranen liet ze tot nu toe buiten beschouwing op Instagram...

Foto updates

Chantal Janzen
Nikkie Plessen
Glennis Grace
Bridget Maasland
Quinty Trustfull
Sandra Ysbrandy
Margreet Beetsma
Do - Dominique van Hulst
Anouk Maas
Welmoed Sijtsma

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...