Sport

Wat houdt mannen bezig? Sport natuurlijk! Het maakt in veel gevallen niet echt uit waar we naar kijken; als het gras groen is en als er ergens een bal rolt, is het al prima. Toch hebben we als Nederlandse man natuurlijk een aantal sporten waar we het liefst naar kijken. Zodra er iets belangrijks gebeurt in het voetbal, darts, wielrennen, hockey, schaatsen of bijvoorbeeld op de Olympische Spelen, weten we het binnen de kortste keren. Toch gaan er een hoop leuke, unieke, grappige of ronduit spannende fragmentjes en weetjes aan je voorbij. Wie is bijvoorbeeld die knappe vriendin van die ene bekende sporter? Op welke Oranje leeuwin moeten we binnen én buiten de lijnen extra letten? Hoe veel blikjes Red Bull kan Max Verstappen jaarlijks kopen van z’n salaris bij de gelijknamige renstal? Voor dat soort feitjes blijf je terugkomen! Laat de uitslagen en samenvattingen maar aan andere sites over.

Sportnieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Woedende fans Max Verstappen maken zich grote zorgen om nieuwe helm

Max Verstappen heeft een nieuw contract afgesloten. De fans van de Nederlander zijn woedend om de effecten van deze deal...

Foto: Kijkers genieten van kort rokje van Heleen van Royen bij Vandaag Inside

Heleen van Royen mocht weer aan tafel schuiven bij de mannen van Vandaag Inside. Dit deed ze alleen wel in een verleidelijk rokje.

Foto: Lieke Martens duikt in armen van knappe teamgenote

Vrouwenvoetbal kijk je natuurlijk voor de mooie prestaties, maar stiekem is de manier waarop de afgetrainde dames hun doelpunten vieren ook zeker een reden om in te schakelen! Lieke Martens en haar teamgenote maken er een mooi feestje van!

Video: Puck Moonen bewondert eigen lijf in luchtig broekje

De prachtige wielrenster Puck Moonen heeft een zeer onthullend pakje aangetrokken en filmt zichzelf terwijl ze haar lichaam in de spiegel eens goed bekijkt...

Foto: Suzanne Schulting bewondert zichzelf in spiegel zonder broek

Suzanne Schulting plaatst regelmatig foto's van zichzelf in de spiegel. Alleen nu lijkt de schaatsster een stapje verder te zijn gegaan dan normaal..

Foto: Hélène Hendriks poseert zeer innig met prachtige blondine

Hélène Hendriks doet op deze foto wel heel gezellig met haar prachtige blonde vriendin. Er wordt intiem gelachen naar de camera.

Video: Rico Verhoeven deelt onmogelijk snelle stoten uit vóór gevecht met grote rivaal

Rico Verhoeven stapt binnenkort eindelijk weer in de ring voor een gevecht. Met deze beelden probeert hij zijn rivaal bang te maken...

Onderwerpen