Sport

Wat houdt mannen bezig? Sport natuurlijk! Het maakt in veel gevallen niet echt uit waar we naar kijken; als het gras groen is en als er ergens een bal rolt, is het al prima. Toch hebben we als Nederlandse man natuurlijk een aantal sporten waar we het liefst naar kijken. Zodra er iets belangrijks gebeurt in het voetbal, darts, wielrennen, hockey, schaatsen of bijvoorbeeld op de Olympische Spelen, weten we het binnen de kortste keren. Toch gaan er een hoop leuke, unieke, grappige of ronduit spannende fragmentjes en weetjes aan je voorbij. Wie is bijvoorbeeld die knappe vriendin van die ene bekende sporter? Op welke Oranje leeuwin moeten we binnen én buiten de lijnen extra letten? Hoe veel blikjes Red Bull kan Max Verstappen jaarlijks kopen van z’n salaris bij de gelijknamige renstal? Voor dat soort feitjes blijf je terugkomen! Laat de uitslagen en samenvattingen maar aan andere sites over.

Sportnieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!

Jutta Leerdam is nergens te bekennen tijdens wild bootfeestje Jake Paul met schaars geklede dames (video!)

Jutta Leerdam is een van de meest prachtige vrouwen in de wereld, maar dat lijkt nog steeds niet genoeg te zijn voor de Amerikaanse Jake Paul.

Schaatsster Femke Kok (23) deelt zeer innige foto met haar vriendje

Femke Kok plaatst altijd wel mooie foto's online voor haar fans om van te genieten. Maar dit plaatje is wel heel innig. 

Schaatssters Pien Hersman en Robin Groot laten hun strakke troeven zien tijdens dansje in superkort topje (video!)

Pien Hersman en Robin Groot weten iedereen te verrassen door in piepkleine outfits een leuke video op te nemen!

Humberto Tan boft maar: Irene Schouten en Tess Wester werken zich voor hem in het zweet tijdens Olympische Spelen (video!)

Humberto Tan kan lekker achterover gaan zitten: Irene Schouten en Tess Wester zweten zich namelijk kapot om hem te helpen tijdens de Olympische Spelen!

Max Verstappen zal jaloers zijn op Oscar Piastri: Grand Prix-winnaar heeft razend knap (én meelevend) vriendinnetje

Dat Max Verstappen jaloers zou zijn op Oscar Piastri zou echt niet gek zijn. De Grand Prix-winnaar heeft namelijk een prachtige vriendin!