Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

De schaatsster Michelle de Jong laat haar mannelijke volgers even flink genieten van haar prachtige verschijning. Ze heeft een prachtige foto op haar Instagrampagina geplaatst. Michelle ziet er op elke foto altijd erg vrolijk uit. Ze heeft een enorm leuke uitstraling en laat veel positiviteit zien. Dat doet ze op deze heerlijke foto ook weer. Naast dat ze veel positiviteit laat zien, laat ze ook iets anders interessants zien. Ze heeft namelijk een zeer riskant en kort rokje aan, die veel van haar onderkant verhult! Michelle is dan ook pas 24 jaar en komt nog erg speels over. Dit is iets wat haar mannelijke volgers erg leuk vinden. Michelle weet dus dondersgoed hoe ze haar volgers moet verwennen. Ze doet zich erg vrolijk en onschuldig voorkomen, maar heeft zo te zien toch ook wel een wat stoutere kant. Deze laat ze gelukkig ook vaak genoeg zien. Bekijk de foto hieronder!

Michelle de Jong rokje

Michelle heeft een knappe zus die ook schaatst

Vind jij Michelle nou echt een knappe dame? Dan vind je haar zus Antoinette vast ook een echte parel! De twee hebben veel van elkaar weg. Niet alleen op het gebied van uiterlijk, maar ook van werk en hobby’s. Zo is Antoinette ook een professioneel schaatsster. De twee zijn dus allebei erg knap en getalenteerd. Ook Antoinette is vaak in de sportschool te vinden. Ze ziet er enorm fit uit en heeft prachtige rondingen. Genieten dus!

Meer zien van Michelle de Jong doe je op haar Instagram

Wil jij nou meer zien van de knappe schaatsster Michelle de Jong? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe Michelle vooral veel foto’s van zichzelf in die heerlijke strakke schaatspakjes. Hiermee weet ze de televisiekijkers wel naar haar Instagrampagina te lokken. Naast het plaatsen van deze foto’s, plaatst Michelle ook foto’s van haar heerlijke sportsessies. Dit is ook puur genieten, want Michelle toont vooral video’s van zichzelf in een strak sportbroekje, terwijl ze diep aan het squatten is. Ook geeft Michelle je zo nu en dan een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!