Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog trotser is op iets anders!

Anna Nooshin is op een geweldige vakantie in Afrika. Een van de dingen die je hier natuurlijk moet doen is op safari gaan. Dit heeft Anna dan ook zeker gedaan en toont hier met volle trots leuke beelden van. Ze heeft van alles gezien. Op haar pagina heeft ze wel meer dan tien foto’s en video’s van de safari laten zien. Zo heeft ze onder andere filmpjes van zebra’s en leeuwen. Ook heeft ze een foto met olifanten erop. De leeuw is in de video aan het genieten van een lekker hapje vlees. Een lekker hapje vlees is ook precies wat Anna Nooshin is. Naast dat ze met volle trots haar safari foto’s deelt, lijkt ze ook enorm trots te zijn op haar eigen hoogtepunten. Die brengt ze gelukkig dan ook twee keer flink in beeld. Bekijk beide foto’s hieronder!

Anna Nooshin safari

Anna Nooshin is het meest trots op eigen pluspunten

Anna Nooshin lijkt nog het meest trots te zijn op haar flinke genotsheuvels. Geef haar hier eens ongelijk over. Met zo’n flinke voorgevel moet je je volgers als echte influencer natuurlijk ook vaak verwennen. Dit doet ze dan ook vaak tot groot genoegen van vooral haar mannelijke volgers. Zo’n safari foto’s zijn natuurlijk altijd leuk om te zien, maar haar volgers komen natuurlijk vooral voor de pluspunten op de pagina van Anna af. Hieronder hebben we nog een heerlijke foto van Anna voor jullie!

Anna Nooshin safari

Meer zien van Anna Nooshin doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe influencer Anna Nooshin? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe brunette de mooiste foto’s van zichzelf. Als een van de succesvolste influencers van Nederland weet ze inmiddels wel hoe ze zichzelf moet verkopen. Ook plaatst Anna prachtige foto’s van zichzelf zonder samenwerkingen. Dit doet ze natuurlijk om nog meer volgers te behalen en samenwerkingen binnen te hengelen. Dit doet ze vooral door haar sterke kanten te gebruiken. Dit zijn natuurlijk die flinke genotsheuvels van haar. Anna Nooshin geeft je zo nu en dan ook een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.