Elise Schaap laat flinke heuvels zien op koude foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elise Schaap is een van de meest gewilde actrices van Nederland. Je ziet haar overal. Waar ze nu ook te zien is? Tussen hele koude bergen in.

Actrice Elise Schaap is tegenwoordig overal. In elke populaire film of serie is ze wel te bekennen. En dat is ook niet zo gek. Elise is namelijk ook een van de knapste actrices van het moment, en tevens een van de meest getalenteerde actrices van het land. Dat zorgt ervoor dat iedereen haar in zijn film of serie wil hebben. Dat wordt Elise soms een beetje veel. Daarom is ze er ook even tussenuit gegaan om bij te komen van al die aandacht. Terwijl ze op vakantie is maakt ze even een spannende foto van haar flinke heuvels. En die valt erg goed in de smaak.

lees ook: Elise Schaap schittert met flinke kolen op deze foto.

Elise Schaap maakt leuke foto van wintervakantie

Zoals je kan zien vond Elise het in Nederland nog niet koud genoeg. En daarom zoekt ze maar even een nog kouder gebied op. Elise stond al een beetje bekend als een sportieve en wilde vrouw, en haar wintersport avonturen bewijzen dat maar weer eens goed. Tussen de bergen maakt Elise een leuke foto om aan de mensen thuis te laten zien wat ze missen. Wat ze voornamelijk missen is natuurlijk de aanwezigheid van Elise. Die bergen zijn indrukwekkend natuurlijk, maar het mooiste op de foto blijft nog steeds de beeldschone brunette. Met haar lieve lachje weet ze al haar volgers te betoveren vanaf haar winter wonderland. Elise ziet er zelfs in een dikke winterjas met een muts op haar hoofd nog steeds ongelooflijk leuk uit. Elke foto die Elise maakt is ook gelijk een grandioos groot succes bij haar volgers. Die zijn allang blij als ze iets van de bloedmooie actrice te zien krijgen. Dat ze dan schuil gaat achter een flinke laag kleding is dan alleen nog bijzaak.

Elise maakt in alle rust foto van beeldschoon uitzicht

Elise geniet van een heerlijk kopje koffie terwijl ze uitkijkt op misschien wel het mooiste uitzicht, als je Elise zelf niet meetelt, dat er bestaat. Op vakantie doet Elise alle dingen die ze in Nederland niet meer kan of mag doen, zoals een warm kopje koffie bestellen op een terras. Hopelijk zijn die kleine dingetjes genoeg om de sociale batterij van Elise weer helemaal op te laden. Want als Elise weer helemaal tot rust is gekomen, dan kan ze ze weer beginnen aan alle leuke films en series die in Nederland op haar wachten. Elise staat te popelen om weer aan het werk te gaan. Ze kan niet wachten om te zien welke leuke projecten op haar liggen te wachten als ze terugkeert naar Nederland. verwacht dus met een paar maanden nog veel meer van Elise te zien op je beeldscherm. Want de prachtige actrice kan maar moeilijk stilzitten. Ze springt graag van het ene spannende project naar het andere. Het is dus wachten wat haar volgende grote film of televisieklus gaat worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!