Juultje Tieleman

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Juultje Tieleman

Influencer Juultje Tieleman

Juultje Tieleman is een Nederlandse YouTuber en Instagram influencer. In 2016 werd ze bekend bij het grote publiek dankzij haar toenmalige relatie met de bekende YouTuber Gio Latooy. Juultje Tieleman neemt regelmatig vlogs op voor haar eigen YouTube kanaal. Hierin laat ze bijvoorbeeld zien wat ze meemaakt, waar ze naartoe gaat op vakantie of hoe haar nieuwe huis bevalt. Haar YouTube kanaal heeft zo’n 170.000 abonnees. Op Instagram is ze nóg actiever. Vrijwel dagelijks laat ze via een post of een verhaal van zich horen. Mensen zijn ontzettend geïnteresseerd in het leven van de bloedmooie blonde dame. Ruim één miljoen volgers heeft ze. In 2019 werd ze voor een jaar gevolgd door documentairemaaktster Laura Veenema. Dit resulteerde uiteindelijk in de docu ‘Ik Ben Influencer’, die gaat over de roem, onzekerheid en angst die een influencer meemaakt. Naast haar leven als influencer staat ze ook regelmatig model voor verschillende kleding- en lingeriemerken.

Juultje Tieleman leeftijd

Juultje Tieleman is geboren in 1999. Ze is geboren in Dirksland, een klein plaatsje in Zuid-Holland. Inmiddels woont ze in een groot appartement in hartje Rotterdam. Duidelijk is dat ze van haar leven als influencer prima rond kan komen. Ze heeft gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Deze school heeft de focus liggen op alles wat met media te maken heeft. Haar werk past dus goed bij haar opleiding.

Juultje Tieleman Koen, Don en andere relaties

Juultje is ooit bekend geworden doordat ze een relatie had met YouTuber Gio Latooy. Van 2016 tot 2018 hadden ze een knipperlichtrelatie. In 2018 kwamen ze toch tot de conclusie dat het niet werkte. Na Gio was het even stil rondom Juultje Tieleman, ondanks dat er genoeg mannen achter het model aanzaten. In 2020 werd ze echter veel gespot met Rijk Hofman, echter is nooit bevestigd of de twee iets gehad hebben. In 2021 kreeg Juultje een relatie met Don de Jong. De relatie met deze YouTuber duurde echter niet zo lang. Maar gelukkig vond ze kort na de breakup haar prins op het witte paard. Koen van Heest, bekend van de bankzitters, is de gelukkige. Net als Gio, Rijk en Don is ook Koen een YouTuber. Het lijkt er dus op dat Juultje een voorkeur heeft voor mannen die een eigen YouTube kanaal hebben. Dacht je nog kans bij haar te maken? Zorg dan eerst maar dat je veel abonnees weet te strikken op het bekende videoplatform!

Juultje Tieleman Instagram en YouTube

Wil je Juultje zelf volgen? Dat kan! Op Instagram vind je haar als @juultjetieleman en op YouTube heet haar kanaal precies hetzelfde.

Nieuws

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...

Foto: Juultje Tieleman deelt bloedhete beelden vanuit hotelkamer

Juultje Tieleman laat er geen gras over groeien dat ze het bloedheet heeft op vakantie. Dat betekent dat alle kleren uit zijn tijdens haar nieuwste foto’s!

Foto: Juultje Tieleman maakt volgers duizelig met laag uitgesneden shirtje

Juultje Tieleman is nog altijd een van de meest knappe influencers in Nederland. Met dit laag uitgesneden shirtje bewijst ze dat maar weer!

Foto: Juultje Tieleman draagt niks onder haar openhangende jasje

De knappe influencer Juultje Tieleman is niet vies van de spannende outfits. Ze draagt een jasje wat heerlijk openhangt op haar nieuwste foto.

Foto: Juultje Tieleman bloedt dwars door haar kleding heen

Het is geen goede dag voor Juultje Tieleman. De blondine is volledig doorgelekt door haar witte kleding heen…

Foto: Juultje Tieleman geeft interessant inkijkje vanuit bad

Juultje Tieleman is niet bang om op Instagram haar lichaam te laten zien. Dat bewees ze maar weer met deze foto vanuit bad. De blondine nam haar volgers mee op avontuur met meerdere foto's...

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met extreem pikant topje op vreemde plek

Juultje Tieleman weet al haar volgers te shockeren met een nieuwe foto, waarin ze een bijzonder topje draagt. 

Foto: Juultje Tieleman staat op boot in opwaaiend jurkje

Juultje Tieleman besluit om het er even heerlijk van te nemen en de zon op te zoeken. En daar hoort nu eenmaal een zonnig jurkje bij.
Juultje Tieleman

Profiel

Geboortedatum: 7 juli 1999
Sterrenbeeld: Kreeft
Kinderen: Nee
Relatie: Ja met Koen van Heest
Geboorteplaats: Dirksland, Nederland
Beroep: Influencer
Instagram: Juultje zit op Instagram onder @juultjetieleman

Foto's

juultje tieleman mooiste instagram fots
rondje forum 17-6 met juultje tieleman, OG3NE, yolanthe en nochtli