Juultje Tieleman

Influencer Juultje Tieleman

Juultje Tieleman is een Nederlandse YouTuber en Instagram influencer. In 2016 werd ze bekend bij het grote publiek dankzij haar toenmalige relatie met de bekende YouTuber Gio Latooy. Juultje Tieleman neemt regelmatig vlogs op voor haar eigen YouTube kanaal. Hierin laat ze bijvoorbeeld zien wat ze meemaakt, waar ze naartoe gaat op vakantie of hoe haar nieuwe huis bevalt. Haar YouTube kanaal heeft zo’n 170.000 abonnees. Op Instagram is ze nóg actiever. Vrijwel dagelijks laat ze via een post of een verhaal van zich horen. Mensen zijn ontzettend geïnteresseerd in het leven van de bloedmooie blonde dame. Ruim één miljoen volgers heeft ze. In 2019 werd ze voor een jaar gevolgd door documentairemaaktster Laura Veenema. Dit resulteerde uiteindelijk in de docu ‘Ik Ben Influencer’, die gaat over de roem, onzekerheid en angst die een influencer meemaakt. Naast haar leven als influencer staat ze ook regelmatig model voor verschillende kleding- en lingeriemerken.

Juultje Tieleman leeftijd

Juultje Tieleman is geboren in 1999. Ze is geboren in Dirksland, een klein plaatsje in Zuid-Holland. Inmiddels woont ze in een groot appartement in hartje Rotterdam. Duidelijk is dat ze van haar leven als influencer prima rond kan komen. Ze heeft gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Deze school heeft de focus liggen op alles wat met media te maken heeft. Haar werk past dus goed bij haar opleiding.

Juultje Tieleman Koen, Don en andere relaties

Juultje is ooit bekend geworden doordat ze een relatie had met YouTuber Gio Latooy. Van 2016 tot 2018 hadden ze een knipperlichtrelatie. In 2018 kwamen ze toch tot de conclusie dat het niet werkte. Na Gio was het even stil rondom Juultje Tieleman, ondanks dat er genoeg mannen achter het model aanzaten. In 2020 werd ze echter veel gespot met Rijk Hofman, echter is nooit bevestigd of de twee iets gehad hebben. In 2021 kreeg Juultje een relatie met Don de Jong. De relatie met deze YouTuber duurde echter niet zo lang. Maar gelukkig vond ze kort na de breakup opnieuw een andere zielsverwant. Koen van Heest, bekend van de bankzitters, zou toen de gelukkige zijn geweest. Net als Gio, Rijk en Don is ook Koen een YouTuber. Het lijkt er dus op dat Juultje een voorkeur heeft voor mannen die een eigen YouTube kanaal hebben. Toch zijn de twee weer inmiddels weer uit elkaar gegaan. Dus dacht je nog kans bij haar te maken? Zorg dan eerst maar dat je veel abonnees weet te strikken op het bekende videoplatform!

Juultje Tieleman Expeditie Robinson

In 2022 was Juultje Tieleman een van de kandidaten die meedeed aan Expeditie Robinson. Helaas eindigde ze uiteindelijk op de 16e plaats. Wel lukte het haar om in totaal 2 proeven te winnen en was ze 16 dagen op het eiland.

Juultje Tieleman huis

In 2022 kocht Juultje Tieleman een appartement in Rotterdam. Vanuit de woning heeft ze een indrukwekkend uitzicht over de stad.

Juultje Tieleman Instagram en YouTube

Wil je Juultje zelf volgen? Dat kan! Op Instagram vind je haar als @juultjetieleman en op YouTube heet haar kanaal precies hetzelfde.

Nieuws

Juultje Tieleman kleedt zich bijna helemaal uit in hotelkamer (foto!)

Influencer Juultje Tieleman deelt onverwachte beelden wanneer ze bijna niks draagt in hotelkamer!

Juultje Tieleman laat al haar magistrale vormen zien in flinterdun jurkje (foto’s)

Influencer Juultje Tieleman laat haar fantastische vormen zien in dun een doorschijnend jurkje! 

Onweerstaanbare blondines Juultje Tieleman en Isadee Jansen zijn samen dubbel zo lekker (Foto’s!)

Juultje Tieleman en Isadee Jansen delen samen de mooiste foto's waarin ze helemaal los gaan. 

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een deze foto. 

Juultje Tieleman grijpt haar twee wapenfeiten flink vast tijdens zwemsessie zonder top (foto’s!)

Juultje Tieleman plaatst leuke foto's op haar Instagrampagina. Ze houdt haar grote heuvels goed vast terwijl ze verder alleen een handdoek omheeft. 

Juultje Tieleman laat zus Fee Tieleman haar poes zien op bed (foto’s!)

Juultje Tieleman en haar zus Fee Tieleman delen álles met elkaar. Voor deze troetelsessie duiken ze zelfs samen het bed in!

Video: Juultje Tieleman laat zich wakker likken door nieuwe bedpartner

Juultje Tieleman heeft een nieuwe bedpartner. Die houdt er wel van om haar te verwennen en likt haar lekker wakker!
Juultje Tieleman

Profiel

Geboortedatum: 7 juli 1999
Sterrenbeeld: Kreeft
Lengte: 165 cm
Kinderen: Nee
Zus: Fee Tieleman
Relatie: Ja met Koen van Heest
Geboorteplaats: Dirksland, Nederland
Beroep: Influencer
School: Grafisch Lyceum in Rotterdam
Instagram: Juultje zit op Instagram onder @juultjetieleman

Foto's

juultje tieleman mooiste instagram fots
rondje forum 17-6 met juultje tieleman, OG3NE, yolanthe en nochtli