GTST-ster Sophie Bouquet slaat kritiek van zich af met deze lieftallige video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sophie Bouquet is laatst slecht in het nieuws gekomen door haar gedrag achter de schermen bij GTST. Sindsdien doet ze ineens poeslief voor de camera. Ook nu heeft ze weer een hele lieftallige video op haar Instagram geplaatst. 

Sophie Bouquet doet poeslief voor de camera. Ze plaatst een hele lieftallige video op haar Instagram-story. Sinds ze negatief in het nieuws is gekomen doet ze ineens heel lief voor de camera. Zou dit toeval zijn, of probeert ze er nu gewoon zo lief en sociaal mogelijk uit te zien?

Laatst werd namelijk door Juichechannel gelekt dat Sophie Bouquet achter de schermen bij GTST niet zo’n lief persoon is als ze doet voorkomen. Zo zou ze vaak chagrijnig binnenkomen en loopt ze zo langs haar medewerkers op. Er kan nog geen goedendag vanaf komen en ze laat haar collega’s dan ook het gevoel hebben alsof ze niet eens bestaan. Dit zou ze vooral doen bij de medewerkers van de crew. Ze doet erg uit de hoogte tegenover haar collega’s, alsof ze alles is. Dit terwijl ze naast haar rol als Merel Verduyn nog geen een andere echt grote rol heeft gehad. Bekijk de video waarin Sophie zich poeslief gedraagt hieronder!

Sophie is niet de enige die zich misdraagt bij GTST

Sophie Bouquet is niet de enige die zich misdraagt achter de schermen bij GTST. Naast Sophie zijn er ook anderen die erg uit de hoogte doen, wederom met name tegenover de crew. Erik de Vogel en Caroline de Bruijn kunnen er ook wat van. De twee zouden nog meer last hebben van sterallures dan Sophie Bouquet. Deze informatie wordt wederom bevestigd door spionnen van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Zo zouden Erik en Caroline eisen dat ze vers eten krijgen tijdens het werk. Het zou zelfs voor hun neus bereid moeten worden, zodat ze zeker weten dat het vers is en geen magnetron maaltijd. Het gaat er achter de schermen dus niet altijd even gezellig aan toe, als dat het op televisie doet lijken.

Erik de Vogel Caroline de Bruijn

Meer zien van Sophie Bouquet doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de actrice Sophie Bouquet? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de brunette veel foto’s uit haar privéleven. Ook maakt ze prachtige vakantiefoto’s, waar wij mannen zeker van kunnen genieten. Het is zeker het kijken waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...