Pip Pellens

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Pip Pellens

Actrice Pip Pellens

Ongetwijfeld ken je Pip Pellens al. De actrice, die vooral naam maakte met haar rol als Wiet van Houten in Goede Tijden, Slechte Tijden, is sinds haar debuut op de Nederlandse televisie eigenlijk niet meer weg te denken uit het medialandschap. Pip Pellens werd geboren op 30 oktober 1993 in Utrecht. Al op 9-jarige leeftijd kreeg ze een rol in de musical The Sound of Music. Ook in de musical Hamelen was ze te zien als kind. Het was dus al vroeg duidelijk dat acteren en toneelspelen de grote passie van Pip Pellens was.

Pip Pellens carrière, GTST en stemmen

Na een aantal gastrolletjes kreeg Pip Pellens in 2004 de rol van Lisette de Swaan in de dramaserie Keyzer & De Boer Advocaten. Vanuit hier kwam haar carrière in een stroomversnelling. Twee jaar na haar rol als Lisette de Swaan kreeg ze namelijk een rol aangeboden in Goede Tijden, Slechte Tijden. Pip Pellens mocht Wiet van Houten gaan spelen. Met een korte pauze tussendoor bleef ze dit zo’n zeven jaar doen. Hoewel ze daarna als actrice niet veel grote rollen meer heeft gehad, is Pip wel ontzettend vaak te horen in animatiefilms. Ze wordt veel gevraagd als stemactrice. Onder andere voor iCarly, en films als Verschrikkelijke Ikke en Toy Story.

Pip Pellens relatie, vriend en kind

Het zal je niet verbazen dat Pip Pellens haar grote liefde al gevonden heeft. De beeldschone actrice heeft natuurlijk keuze genoeg als het om mannen gaat, maar vond haar prins op het witte paard op de set van de musical Lover of Loser uit 2012. Pim Wessels is degene die zich trots de man van Pip Pellens mag noemen. Het stel is tijdens de coronapandemie ‘in het geheim’ getrouwd, met maar negen gasten op de bruiloft. Toch zijn beiden ontzettend blij dat ze die keuze gemaakt hebben. Of ze kinderen willen, dat weten ze nog niet. De toekomst zal het ons leren.

Pip Pellens Instagram

Het liefst offline, zo leest haar bio op Instagram. Voor iemand die liever offline is, heeft Pip Pellens wel opvallend veel berichten geplaatst. Dat moet ook wel, om haar 265.000 volgers geïnteresseerd te houden. Foto’s van de rode lopers van verschillende topfilms komen voorbij, maar ook heerlijke plaatjes van haar vakanties of gewoon een lekkere selfie. Pip Pellens weet precies wat haar fans willen zien. Pip Pellens is te volgen op Instagram via @pippellens.

Nieuws

Video: Handdoek van nietsvermoedende Pip Pellens glijdt van haar lijf

De prachtige actrice Pip Pellens heeft een nieuwe spannende foto geplaatst. Daarop zie je aar handdoekje alleen wel van haar af glijden. 

Foto: Pip Pellens danst zonder kleding over strand

Pip Pellens is altijd een hele nette vrouw. Wat ze nu op het strand doet zou je niet verwachten van de blondine.

Foto: Pip Pellens schaamt zich voor zeldzame foto uit oude doos

Pip Pellens deelt een lachwekkende foto via Instagram. De blondine krijgt rode wangetjes van dit jonge kiekje..

Actrice Pip Pellens geeft zeer prettig inkijkje op deze zonnige foto

Actrice Pip Pellens heeft een wel hele zonnige foto gemaakt en ze kan niet wachten om die met haar volgers te delen. 

Foto: Pip Pellens smelt weg in doorschijnend topje

Pip Pellens maakt een enorme indruk in haar nieuwe topje. Alleen lijkt ze wel weg te smelten in haar nieuwe kleding. 

Pip Pellens heeft iets op haar gezicht zitten op zeer intieme foto

Pip Pellens is weer helemaal terug van weggeweest. Op haar Instagram plaatst ze een zeer intieme foto. Alleen heeft ze wat op haar gezicht.

Pip Pellens maakt je dorstig met foto in strak truitje

Pip Pellens houdt er wel van om in haar weekend een flesje wijn open te trekken. In een strak truitje maakt de actrice jou nu extreem dorstig. 

Pip Pellens verrast volgers met flexibele yoga foto

Pip Pellens wist haar volgers te verrassen met een wel erg leuke foto. Flexibel neemt ze een verleidelijke yoga-pose aan. 
Pip Pellens

Profiel

Geboortedatum: 30 oktober 1993 Lengte: 1,66m Sterrenbeeld: Schorpioen
Familie: Tim Pellens (vader), Myra Pellens-Schmidt (moeder)
Kinderen: Nee
Relatie: Ja
Man: Pim Wessels
Beroep: Stemactrice, actrice, influencer Instagram: Pip heeft Instagram onder de naam @pippellens

Foto's

Pip Pellens
Pip Pellens
Pip Pellens