Pip Pellens

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Pip Pellens

Actrice Pip Pellens

Carrière

De meesten van ons kennen Pip van haar rol als Wiet van Houten in Goede Tijden, Slechte Tijden. Wat veel van ons echter niet weten, is dat Pip vóór deze rol ook al heel wat rollen heeft vertolkt. Zo begon Pip haar carrière met haar gastrol als Jenny in de populaire serie Costa! In 2005. Haar eerste grote rol kreeg Pip in 2006, toen ze Lisette de Zwaan speelde in de KRO serie Keyzer & De Boer Advocaten. Sinds haar rol in de advocatenserie is de carrière van Pip in een stroomversnelling geraakt. Zo speelde ze in series als Flikken Maastricht, GTST  en Zomer in Zeeland. Ook was Pip vaak op het witte doek te zien. Je kan haar voorbij hebben zien komen in films als Verliefd op Ibiza, Michiel de Ruyter en Soof 2. Naast film- en televisieactrice heeft Pip ook als stemactrice gewerkt. Zo was Pip te horen in series als ICarly, Hannah Montana, Verschrikkelijke ikke en Toy Story 4.

Liefdesleven

Het liefdesleven van Pip is, zeker de afgelopen paar jaar, zeer stabiel te noemen. Zo heeft de actrice al een aantal jaren een relatie met vriendlief Pim Wessels. De twee leerden elkaar in 2012 kennen. Beiden speelden namelijk in de jeugdmusical Lover of Loser. Dat de twee een ijzersterk koppel vormen is duidelijk. Zo vertelde Pip: ‘'We zijn nu drie jaar samen en we hebben nóóit ruzie.’'.

Dance, Dance, Dance

Wie aan Pip Pellens denkt kan bijna niet om het programma Dance, Dance, Dance heen. Samen met haar vriend Pim Wessels won Pip het allereerste seizoen van het dansprogramma van RTL 4 in 2015.

Nieuws

Pip Pellens heeft iets op haar gezicht zitten op zeer intieme foto

Pip Pellens is weer helemaal terug van weggeweest. Op haar Instagram plaatst ze een zeer intieme foto. Alleen heeft ze wat op haar gezicht.

Pip Pellens maakt je dorstig met foto in strak truitje

Pip Pellens houdt er wel van om in haar weekend een flesje wijn open te trekken. In een strak truitje maakt de actrice jou nu extreem dorstig. 

Pip Pellens verrast volgers met flexibele yoga foto

Pip Pellens wist haar volgers te verrassen met een wel erg leuke foto. Flexibel neemt ze een verleidelijke yoga-pose aan. 

Pip Pellens deelt knipoog uit op lieve foto

Pip Pellens knipoogt naar ons op deze heerlijke nieuwe Instagram foto. Dat doet de actrice vanuit het romantische Parijs. Mooier kan bijna niet!

De leukste vakantiefoto’s van voormalig GTST-chick Pip Pellens

Voormalig GTST-chick Pip Pellens beleeft een prachtige zomer. En alle leuke foto's van wat ze meemaakt deelt ze graag met haar fans. 

Eindelijk komt Netflix met de langverwachte trailer van La Casa de Papel seizoen 5

Nog een kleine maand wachten en dan is het zover, het nieuwe seizoen van de Netflix hitserie La Casa de Papel. En de trailer zit vol stoere vrouwen!

Holly Mae Brood en Pip Pellens vallen in voor Ilse Warringa bij première Luizenmoeder de film

Het was feest! Want de film van De Luizenmoeder ging officieel in première. Ilse Warringa kon daar zelf niet bij zijn, maar Holly Mae Brood en Pip Pellens vielen in. 

De 4 meest opmerkelijke weetjes over GTST-actrice Pip Pellens

Ze veroverde iedereens hart in GTST, maar toch is er een hoop wat mensen nog niet weten van Pip Pellens. Daarom hier de meest opmerkelijke feitjes die je MOET weten.
Pip Pellens

Profiel

Geboortedatum: 30 oktober 1993
Lengte: 1,66m
Sterrenbeeld: Schorpioen
Familie: Tim Pellens (vader), Myra Pellens-Schmidt (moeder)
Kinderen: nee
Relatie: ja
Man: Pim Wessels
Beroep: stemacteur, acteur, influencer
Instagram: Pip heeft instagram onder de naam, pippellens

Foto's

Pip Pellens
Pip Pellens
Pip Pellens