Sensi Lowe valt bijna voorover tijdens Instagram video en wij weten waarom!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sensi Lowe heeft moeite om rechtop te blijven staan. Ze valt zelfs bijna voorover en zal ook wel veel last ervan hebben. Wij weten wel waardoor dit komt. 

Model Sensi Lowe heeft een bijzonder filmpje geplaatst op haar Instagrampagina. Terwijl ze zichzelf filmt valt ze bijna voorover. Wij denken wel te weten waar dit door komt! Daarnaast denken we ook dat Sensi al een tijdje last heeft van haar rug. Dit komt natuurlijke allebei door haar twee grote pluspunten!

Hoe kan het toch dat Sensi nog geen klachten heeft gehad? Het lijkt een wonder. Laten we hopen dat ze het nog even volhoudt, want dan kan iedereen nog lange tijd genieten van deze pluspunten van Sensi! Wil jij zelf ook oordelen over de pluspunten van Sensi? Klik dan op deze link.

Sensi lowe

Sensi Lowe weet precies wat haar volgers willen zien

Sensi Lowe weet precies wat haar volgers willen zien. De knappe blondine heeft al meer dan 50.000 volgers weten te verkrijgen op haar Instagrampagina. Dat is ook niet zo gek, want ze weet precies wat haar sterke kanten zijn. Deze zet ze dan ook bij bijna elke foto goed in, om haar volgers tevreden te houden. We hebben het natuurlijk niet alleen over haar lieve lach, maar ook over die kanonnen. Dit is waar elke mannelijke volger van Sensi op zit te wachten. Bij bijna elke post zijn ze wel goed te zien, daarnaast heeft ze ook een prachtige blik, waarmee ze je diep aankijkt. Wie smelt hier nou niet van?

Sensi Lowe is al een tijdje vrijgezel

Sensi Lowe is nu al een jaartje of twee vrijgezel. Ze had hiervoor een lange relatie van zo’n tien jaar met rapper Billy Dans. Dit is helaas voor haar stukgelopen. Nu twee jaar later zou ze er toch wel overheen moeten zijn zou je zeggen. Wie weet staat ze dus weer open voor een nieuwe relatie, of heeft ze alleen andere behoeften. Mocht je geïnteresseerd zijn in de knappe blondine, is het nu de tijd om je slag te slaan!

Meer zien van Sensi Lowe doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van het knappe model Sensi Lowe? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post de knappe blondine de meest prachtige foto’s. Ze laat haar beste modellenfoto’s zien. Ook geeft ze je een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat haar geweldige kanonnen zien in flinterdun broekje (video)

Suzanne Schulting is hard aan het trainen en laat ons haar geweldige kanonnen zien in een flinterdun broekje!

Hypocriete Hélène Hendriks maakt vriendin van Peter Gillis compleet belachelijk tijdens De Oranjezomer (video)

Ze had de lachers wel op haar hand, maar toch is het niet helemaal sjiek dat Hélène Hendriks de vriendin van Peter Gillis zó voor paal zette live tijdens De Oranjezomer...

Freek (Suzan & Freek) deelt slaapkamerfoto en bekritiseert zijn bedpartner

Freek (Suzan en Freek) deelt een foto van de slaapkamer en laat weten dat hij het maar raar vindt wat zijn bedpartner allemaal doet!