Georgina Verbaan

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Georgina Verbaan

Actrice Georgina Verbaan

De in 1979 geboren Georgina is een echte Haagse. Haar volledige naam is Georgina Caroline Verbaan. Deze dame – die 163 centimeters groot is – is een van Nederlands bekendste actrices. Zo speelde ze in films en series als Costa Pista, Alles is Familie, Hartenst, GTST en Kees & Co. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze dame al heel wat prijzen op haar naam heeft staan, waaronder 2 Gouden Kalveren en één Beeld en Geluid Award.

Naakt shoot

Georgina is een van de vrouwelijke bn’ers die ooit in de Playboy gestaan heeft. Georgina sierde de cover van het tijdschrift in 2015. Deze cover veroorzaakte echter heel wat meer ophef dan normaal gesproken. Waarom? Sommige ‘lezers’ vonden het nogal ‘opvallend’ dat Georgina’s boobies er groter uitzagen ‘dan normaal’. Het zal je dan ook niet verbazen dat de geruchten over een ‘borstvergroting’ niet veel later volgden. Georgina maakte een einde aan al die geruchten door een röntgenfoto van haar borsten te delen. Ehm oké!  In 2016 ging Georgina nog een keer uit de kleren. Ditmaal voor het tijdschrift van de blonde zus van John de Mol: Linda de MolAan LINDA liet ze weten dat ze veel spijt had van haar shoot voor de Playboy, die ze destijds alleen maar deed om een extra zakcentje te verdienen. 

Georgina houdt niet van vlees 

Wie Georgina een beetje kent, weet dat deze brunette geen vlees eet. Daarnaast is Georgina ook vaak te vinden bij anti-dierenleed protesten. In 2017 stond Georgie zelfs als lijstduwer op de kandidatenlijst van de Partij voor de Dieren  (PVDD).   Dat Georgina op zowel mannen als vrouwen valt, werd in het najaar van 2019 duidelijk. Ze plaatste destijds een foto met haar grote ‘vrouwelijke’ liefde op Instagram. De naam van Georgina’s vrouwelijke vlam is Maartje Wortel

Nieuws

Foto: Georgina Verbaan heeft plakkerig haar op vreemde plek

Georgina Verbaan laat haar fans wel vaker schrikken met een nieuwe look. Toch lijkt de actrice nu een beetje doorgeslagen te zijn met plakkerig haar op een hele vreemde plek.

Foto: Georgina Verbaan trotseert Franse hitte in heerlijk jurkje

Georgina Verbaan trotseert momenteel de Franse hitte. Maar daar heeft ze wel iets op gevonden. Een erg mooi jurkje. 

Georgina Verbaan maakt haastige foto van buik op perfect moment

Georgina Verbaan weet als geen ander wat haar beste hoeken zijn. Als de zon dan ook nog eens goed staat moet alles en iedereen wijken voor hét perfecte plaatje. Gelukkig is Georgina samen met Patrick Martens op vakantie en schiet hij met plezier wat mooie foto's!

Video: Georgina Verbaan laat kin kietelen door poes

Georgina Verbaan is opeens wel heel erg intiem met haar poes. En dat staat natuurlijk gewoon op Instagram. 

Georgina Verbaan leeft nog een beetje in het verleden op deze foto

Georgina Verbaan heeft duidelijk haar besef van tijd verloren. Ze poseert namelijk naast haar kerstboom alsof het nog halverwege December is. 

Niet wéér: Georgina Verbaan gedwongen in zwemkleding voor foto

Georgina Verbaan schopte het tot de finale van Het Perfecte Plaatje. Een voorsprong heeft de actrice absoluut, want voor de allesbepalende shoot moest ze naar het strand...

Bridget Maasland scoort een dikke 10 met schitterende foto

Blijkbaar scoort Bridget Maasland niet alleen als ze voor de camera staat. Bij Het Perfecte Plaatje won ze de wekelijkse opdracht met haar foto.

Deze foto bewijst dat Marlijn Weerdenburg het Elfje in The Masked Singer is

Over de identiteit van het Elfje in The Masked Singer kan lang gediscussieerd worden. Deze foto bewijst toch dat het Marlijn Weerdenburg is.
georgina verbaan

Profiel

Geboortedatum: 9 oktober 1979
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Den Haag
Lengte: 1,62 meter
Relatie: nee
Ex-partners: Jort Kelder, Rob van de Wouw, Bram van Leeuwen, Maartje Wortel
Familie: Hans Verbaan (vader), An de Wit-Akkermann (moeder), Oswin Verbaan (broer), Odilia Lilibet van de Wouw (dochter).
Beroep: Actrice, zangeres, presentatrice

Foto's

georgina verbaan
georgina verbaan