Georgina Verbaan

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Georgina Verbaan

Actrice Georgina Verbaan

In de hofstad draait gelukkig niet alles om politiek. Er is in Den Haag gelukkig ook genoeg ruimte voor acteren, zingen en presenteren. Georgina Verbaan is daar de verlichaming van. De veelzijdige brunette werd geboren op 9 oktober 1979 in Den Haag. Georgina heeft Indische roots, haar vader is in Nederlands-Indie geboren en kwam pas op zijn elfde naar Nederland. Ze kende een moeilijke jeugd. Haar ouders scheidden al toen Georgina nog jong was en dit betekende dat het jonge meisje veel verhuisde. Hierdoor maakte ze niet heel veel vrienden op school en werd ze ook wel eens gepest. Toch wist ze toen al plezier te halen uit optredens, onder andere voor musicalgroepen. Dat het in zo’n succesvolle carrière zou leiden, daar kon Georgina Verbaan natuurlijk enkel van dromen. Inmiddels woont de actrice al meer dan tien jaar in Amsterdam, waar ze een huis in het hart van het centrum heeft.

Georgina Verbaan GTST en Costa!

Hoe zorg je er als talentvolle actrice nou voor dat je daadwerkelijk doorbreekt? Het is een vraag die maar weinig ambitieuze vrouwen goed kunnen beantwoorden, maar Georgina is er één van. Voor haar was het belangrijkste moment in haar carrière wellicht het krijgen van de rol van Hedwig Harmsen in Goede Tijden, Slechte Tijden. GTST is natuurlijk één van de bekendste soaps van ons land, en een rol daarin zorgt er dus voor dat iedereen je kent. Met haar rol als Hedwig was de carrière van Georgina Verbaan in één klap goed onderweg. Het echte succes kwam daarna echter pas, toen ze in 2001 de rol van Janet kreeg in de film Costa. Janet was zo geliefd bij het publiek, dat zelfs na de film Georgina regelmatig verscheen als het personage. Ook in de televisieserie van Costa, enkele jaren later, is Janet te zien.

Georgina Verbaan relatie, partner en kind

Het liefdesleven van Georgina Verbaan is zeker wel turbulent te noemen. Nadat ze bekend was geworden dankzij haar acteerrollen, kreeg ze in 2003 een relatie met Jort Kelder. Helaas liep deze verhouding na vijf jaar stuk. Maar twee jaar later had ze alweer een nieuwe vlam, trompettist Rob van de Wouw. Met hem kreeg ze ook een dochter, Odilia. Toch kwam aan deze relatie in 2017 ook een eind. Toen besloot Georgina Verbaan het roer om te gooien. In 2019 kwam naar buiten dat ze een relatie had met schrijfster Maartje Wortel. Georgina Verbaan kon, na zichzelf lange tijd voor de gek te houden, eindelijk toegeven dat ze op vrouwen viel. Helaas kwam aan deze relatie ook na zo’n twee jaar een einde. Georgina Verbaan is dus weer op de markt, maar helaas voor de geïnteresseerde mannen zoekt ze een vrouw.

Georgina Verbaan Instagram

Er zijn niet veel mensen zo actief op Instagram als Georgina Verbaan. De actrice is onderweg naar de 3000 geplaatste berichten. Ze plaatst onder andere foto’s van premieres en leuke tripjes. Maar Georgina gebruikt het platform, waarop ze ruim 180.000 volgers heeft, ook om haar mening te geven over maatschappelijke vraagstukken. Zo is ze een uitgesproken vegetariër en komt ze vaak op voor vrouwenrechten. Maar gelukkig plaatst ze daarnaast ook nog genoeg foto’s over minder serieuze onderwerpen. Georgina Verbaan is te volgen op Instagram via @gverbaan.

Nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Video: Georgina Verbaan breekt in tijdens zoenscène GTST

Uit de oude doos worden even bijzondere beelden getoond van Georgina Verbaan die een intiem momentje verstoord. 

Foto: Georgina Verbaan verwent volgers met foto in piepklein jurkje

Wat een plaatje is de 43 jarige actrice en schrijfster Georgina Verbaan! Door deze foto zou je haar zo 10 jaar jonger geven! 

Foto: Georgina Verbaan heeft plakkerig haar op vreemde plek

Georgina Verbaan laat haar fans wel vaker schrikken met een nieuwe look. Toch lijkt de actrice nu een beetje doorgeslagen te zijn met plakkerig haar op een hele vreemde plek.

Foto: Georgina Verbaan trotseert Franse hitte in heerlijk jurkje

Georgina Verbaan trotseert momenteel de Franse hitte. Maar daar heeft ze wel iets op gevonden. Een erg mooi jurkje. 

Georgina Verbaan maakt haastige foto van buik op perfect moment

Georgina Verbaan weet als geen ander wat haar beste hoeken zijn. Als de zon dan ook nog eens goed staat moet alles en iedereen wijken voor hét perfecte plaatje. Gelukkig is Georgina samen met Patrick Martens op vakantie en schiet hij met plezier wat mooie foto's!

Video: Georgina Verbaan laat kin kietelen door poes

Georgina Verbaan is opeens wel heel erg intiem met haar poes. En dat staat natuurlijk gewoon op Instagram. 

Georgina Verbaan leeft nog een beetje in het verleden op deze foto

Georgina Verbaan heeft duidelijk haar besef van tijd verloren. Ze poseert namelijk naast haar kerstboom alsof het nog halverwege December is. 
georgina verbaan

Profiel

Geboortedatum: 9 oktober 1979 Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats
: Den Haag
Lengte: 1,62 meter
Relatie: nee
Ex-partners: Jort Kelder, Rob van de Wouw, Bram van Leeuwen, Maartje Wortel
Familie: Hans Verbaan (vader), An de Wit-Akkermann (moeder), Oswin Verbaan (halfbroer), Odilia Lilibet van de Wouw (dochter).
School: Jeugdtheaterschool Rabarber en Erasmus College
Beroep: Actrice, zangeres, presentatrice

Foto's

georgina verbaan
georgina verbaan