Marlijn Weerdenburg

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Marlijn Weerdenburg

Actrice Marlijn Weerdenburg

Het duurde even voor ze écht doorbrak, maar inmiddels kunnen we ons geen Nederlands medialandschap voorstellen zonder de prettige aanwezigheid van Marlijn Weerdenburg. Ze werd geboren in Schiedam, en volgde haar opleidingen aan het Conservatorium in Tilburg en bij de Toneelschool en Kleinkunstacademie in Amsterdam. Marlijn is een echt multitalent: ze kan acteren, presenteren, maar ook geweldig zingen. Ook haar looks mogen we natuurlijk niet vergeten... 

Marlijns carrière

Haar carrière kwam in een stroomversnelling terecht toen ze in 2013 de hoofdrol in de SBS6-serie Danni Lowinski kreeg, over een advocatie die vanuit een winkelcentrum werkt. Ze kon als Danni haar serieuze, maar vooral ook haar sexy kant laten zien: regelmatig mocht ze haar imposante voorgevel in de strijd gooien om iets gedaan te krijgen! 

Marlijn was de mol

Je weet vaak dat je als BN’er goed op de radar staat als Wie is de Mol? je benadert om kandidaat te zijn. Beste keus die ze ooit gemaakt heeft ze won het programma dat seizoen. Een overwinning die haar nu een heuse presentatieklus heeft opgeleverd. Marlijn presenteert het programma Moltalk namelijk, dat na elke uitzending van Wie is de Mol uitgezonden wordt.

Nieuws

Foto: Marlijn Weerdenburg ziet het even niet meer zitten

Marlijn Weerdenburg ziet het eventjes niet meer zitten. Normaal gesproken is de presentatrice erg vrolijk. Maar ze zit er even doorheen. 

Marlijn Weerdenburg doet WIDM-kijker enorm plezier met foto van haar geheime wapen

Marlijn Weerdenburg doet de kijkers van de spannende serie Wie is de Mol? een enorm plezier door een foto te maken van haar geheime wapen. 

Marlijn Weerdenburg maakt spannende belofte met foto van achterzijde

Marlijn Weerdenburg maakt een wel erg spannende belofte met haar laatste foto. Daar belooft ze meer van haar achterzijde te laten zien. 

Foto: Marlijn Weerdenburg onthult meest schokkende WIDM-hints in Moltalk

Marlijn Weerdenburg onthult binnenkort alle schokkende geheimen achter WIDM in het spannende programma Moltalk.

Marlijn Weerdenburg schokt volgers met foto na verbluffende transformatie

Marlijn Weerdenburg stond natuurlijk al bekend als een ontzettend knappe dame, maar na haar laatste transformatie ziet ze er verbluffend uit.

Topfitte Marlijn Weerdenburg zag je nog nooit zo lenig op deze foto

De prachtige actrice Marlijn Weerdenburg doet er van alles aan om in topconditie te blijven. Dat kan je wel zien op deze prachtige foto. 

Deze foto bewijst dat Marlijn Weerdenburg het Elfje in The Masked Singer is

Over de identiteit van het Elfje in The Masked Singer kan lang gediscussieerd worden. Deze foto bewijst toch dat het Marlijn Weerdenburg is.

Deze foto bewijst dat Emma Heesters de krokodil is in The Masked Singer

Het internet is het eens: Emma Heesters verstopt zich op de vrijdagavond in een krokodillenkostuum voor The Masked Singer. Alle hints lijken naar de blonde zangeres te wijzen...
Marlijn Weerdenburg

Profiel

Geboortedatum: 1 april 1983
Sterrenbeeld: Ram
Relatie: ja, met Paul Broers
Familie: Teun Nicolaas (zoon)
Beroep: Actrice, presentatrice, zangeres
Instagram: Marlijn gebruikt Instagram onder de naam @marlijnweerdenburg

Foto's

Marlijn Weerdenburg
Marlijn Weerdenburg
Marlijn Weerdenburg Moltalk