Marlijn Weerdenburg

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Marlijn Weerdenburg

Actrice Marlijn Weerdenburg

Het duurde even voor ze écht doorbrak, maar inmiddels kunnen we ons geen Nederlands medialandschap voorstellen zonder de prettige aanwezigheid van Marlijn Weerdenburg. Ze werd geboren in Schiedam, en volgde haar opleidingen aan het Conservatorium in Tilburg en bij de Toneelschool en Kleinkunstacademie in Amsterdam. Marlijn is een echt multitalent: ze kan acteren, presenteren, maar ook geweldig zingen. Ook haar looks mogen we natuurlijk niet vergeten... 

Marlijns carrière

Haar carrière kwam in een stroomversnelling terecht toen ze in 2013 de hoofdrol in de SBS6-serie Danni Lowinski kreeg, over een advocatie die vanuit een winkelcentrum werkt. Ze kon als Danni haar serieuze, maar vooral ook haar sexy kant laten zien: regelmatig mocht ze haar imposante voorgevel in de strijd gooien om iets gedaan te krijgen! 

Marlijn was de mol

Je weet vaak dat je als BN’er goed op de radar staat als Wie is de Mol? je benadert om kandidaat te zijn. Beste keus die ze ooit gemaakt heeft ze won het programma dat seizoen. Een overwinning die haar nu een heuse presentatieklus heeft opgeleverd. Marlijn presenteert het programma Moltalk namelijk, dat na elke uitzending van Wie is de Mol uitgezonden wordt.

Nieuws

Foto: Marlijn Weerdenburg laat Moltalk-kijkers naar adem happen met strakke outfit

Marlijn Weerdenburg zet alle Moltalk-kijkers voor het blok met deze waanzinnig strakke outfit!

Foto: Marlijn Weerdenburg laat kijkers watertanden met jurkje tijdens Moltalk

Wie Is De Mol? is weer begonnen, dus is ook Marlijn Weerdenburg weer te zien bij Moltalk! Meteen stal ze de show met een ontzettend lekker jurkje!

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

7 opvallende weetjes over Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg is één van de multitalenten die Nederland rijk is. Deze prachtige vrouw is actrice, zangeres en presentatrice. Tijd om wat meer te weten te komen over Marlijn, heeft de de blondine bijvoorbeeld al een relatie?

Foto: Marlijn Weerdenburg lijkt knapper in Moltalk omdat ze naast Rob Verheijen staat

Marlijn Weerdenburg is van zichzelf al een hele knappe presentatrice, maar naast Rob Verheijen ziet ze er nog vele malen knapper uit. 

Marlijn Weerdenburg lijkt wel dertig jaar ouder op huiveringwekkende foto

Het was niet de perfecte dag voor Marlijn Weerdenburg. De prachtige presentatrice kreeg te maken met pech en zag er opeens veel ouder uit. 

Foto: Marlijn Weerdenburg ziet het even niet meer zitten

Marlijn Weerdenburg ziet het eventjes niet meer zitten. Normaal gesproken is de presentatrice erg vrolijk. Maar ze zit er even doorheen. 

Marlijn Weerdenburg doet WIDM-kijker enorm plezier met foto van haar geheime wapen

Marlijn Weerdenburg doet de kijkers van de spannende serie Wie is de Mol? een enorm plezier door een foto te maken van haar geheime wapen. 
Marlijn Weerdenburg

Profiel

Geboortedatum: 1 april 1983
Sterrenbeeld: Ram
Relatie: ja, met Paul Broers
Familie: Teun Nicolaas (zoon)
Beroep: Actrice, presentatrice, zangeres
Instagram: Marlijn gebruikt Instagram onder de naam @marlijnweerdenburg

Foto's

Marlijn Weerdenburg
Marlijn Weerdenburg
Marlijn Weerdenburg Moltalk