Marlijn Weerdenburg

Actrice Marlijn Weerdenburg

Het duurde even voor ze écht doorbrak, maar inmiddels kunnen we ons geen Nederlands medialandschap voorstellen zonder de prettige aanwezigheid van Marlijn Weerdenburg. Ze werd geboren op 1 april 1983 in Schiedam. Haar familie is altijd heel belangrijk voor Marlijn geweest. Ze noemt haar ouders ook wel haar beste vrienden. In haar jeugd leefde Marlijn al voor het entertainment. Ze studeerde dan ook muziektheater en kwam vanuit daar bij verschillende voorstellingen terecht. Lange tijd waren dit soort shows haar werk, dat ze op televisie zou eindigen was toen nog verre van een zekerheid. Toch kreeg ze het uiteindelijk voor elkaar.

Marlijn Weerdenburg Danni Lowinski, Moltalk en album Samen

Tot aan 2013 was Marlijn Weerdenburg eigenlijk nog enkel te zien op de podia van theaters. Hoewel dit haar goed afging, met onder andere een rol in Soldaat van Oranje, wilde Marlijn meer. Ze wilde in een show op televisie spelen. Toen ze in 2013 gevraagd werd om Danni Lowinski te spelen in de gelijknamige televisieserie wist ze dus niet hoe snel ze ja moest zeggen. Het bleek de goede keus. Marlijn Weerdenburg werd landelijk bekend dankzij haar rol als ambitieuze advocate. In 2015 mocht ze dan ook meedoen aan Wie is de Mol. Sinds 2020 presenteert ze het programma Moltalk, dat altijd na Wie is de Mol te zien is. Naast haar televisieoptredens is Marlijn ook bezig als zangeres. Begin 2023 bracht ze haar tweede album ‘Samen’ uit. Hiervoor ging ze, samen met haar band, op theatertour door heel het land.

Marlijn Weerdenburg relatie, partner en kinderen

Ze is al jaren gelukkig met geluidsmonteur Paul Broers. Ze ontmoetten elkaar bij de Nijmeegse Vierdaagse, waar Marlijn moest presenteren terwijl Paul het geluid zou regelen. Samen met Paul heeft ze twee zoontjes, Teun en Sammie. Voordat Marlijn met Paul kreeg, had ze echter een heel ander leven. Ze heeft namelijk vier jaar lang een relatie met een vrouw gehad. Voor Marlijn maakt geslacht geen verschil. Het gaat om de persoon die erachter zit. In Paul heeft ze inmiddels de perfecte partner gevonden.

Marlijn Weerdenburg huis

Marlijn Weerdenburg woont samen met haar partner Paul in een villa in Hilversum. De villa geniet van overvloedig natuurlijk licht dankzij de talrijke hoge en grote ramen. Bovendien is de woning zeer kleurrijk ingericht, met onder andere een blauwe trap, diverse gekleurde accessoires en een groene muur.

Marlijn Weerdenburg Instagram

Het zal je niet verbazen dat een beeldschone blonde vrouw als Marlijn Weerdenburg een hoop volgers heeft op Instagram. Marlijn houdt haar fans via het platform op de hoogte van nieuwe programma’s en muzikale releases. Maar daarnaast deelt ze ook foto’s in fantastische galajurken, en gewoon foto’s lekker thuis op de bank. Al met al is het bekijken van de Instagram van Marlijn de ideale manier om op de hoogte te blijven van alles wat de actrice uitspookt. Je kunt Marlijn Weerdenburg volgen via @marlijnweerdenburg.

Nieuws

Foto: Marlijn Weerdenburg laat haar prachtige troeven zien in diep uitgesneden jurk

Marlijn Weerdenburg heeft een heerlijke nieuwe foto online staan en die ziet er bijzonder mooi uit. Haar troeven komen goed in beeld. 

Video: Marlijn Weerdenburg laat zich natregenen in luchtige jurk

Marlijn Weerdenburg mocht weer een bijzondere show doen. En daarvoor liet zij zich helemaal natregenen in een luchtige jurk. 

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Video: Marlijn Weerdenburg gooit haar achterzijde de lucht in

Marlijn Weerdenburg heeft weer wat leuks bedacht voor haar volgers. De knappe blondine gooit zomaar haar achterzijde in de strijd. 

Foto: Marlijn Weerdenburg laat Moltalk-kijkers naar adem happen met strakke outfit

Marlijn Weerdenburg zet alle Moltalk-kijkers voor het blok met deze waanzinnig strakke outfit!

Foto: Marlijn Weerdenburg laat kijkers watertanden met jurkje tijdens Moltalk

Wie Is De Mol? is weer begonnen, dus is ook Marlijn Weerdenburg weer te zien bij Moltalk! Meteen stal ze de show met een ontzettend lekker jurkje!

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

7 opvallende weetjes over Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg is één van de multitalenten die Nederland rijk is. Deze prachtige vrouw is actrice, zangeres en presentatrice. Tijd om wat meer te weten te komen over Marlijn, heeft de de blondine bijvoorbeeld al een relatie?
Marlijn Weerdenburg

Profiel

Geboortedatum: 1 april 1983 Sterrenbeeld: Ram
Relatie: Ja
Vriend: Paul Broers
Kinderen: Teun en Sammie
Beroep: Actrice, presentatrice, zangeres
Opleiding:
muziektheater aan het Conservatorium in Tilburg
Instagram:
Marlijn gebruikt Instagram onder de naam @marlijnweerdenburg

Foto's

Marlijn Weerdenburg
Marlijn Weerdenburg
Marlijn Weerdenburg Moltalk