Robin Martens

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Robin Martens

Actrice Robin Martens

De meesten van ons kennen Robin Martens van haar Rol als Rikki in de langslopende soap van Nederland, GTST. Verder acteert Robin in films, maar ook op tv.

Jeugd

De in 1992 geboren Robin heeft een zeer bewogen jeugd gehad. Op 4-jarige leeftijd werd er namelijk leukemie bij haar geconstateerd. Gelukkig werd de actrice op 11-jarige leeftijd genezen verklaard. Ondanks haar leukemie, begon Robin al op een jonge leeftijd met haar grote passie: dansen. Van klassiek ballet tot jazz, Robin was van alle markten thuis. Een paar jaar later ontdekte Robin een tweede talent: zingen. Dankzij deze combinatie kreeg Robin in 2006 haar eerste grote rol te pakken in de populaire musical: High School Musical.

Carrière

In 2010 brak Robin écht door bij het grote publiek dankzij haar rol als Rikki de Jong in de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Eigenlijk zou Robin alleen een gastrol krijgen, maar de rol van Rikki werd uiteindelijk tóch omgezet naar een vaste rol in de populaire soap. Samen met GTST collega’s Ferry Doedens, Guido Spek en Raynor Arkenbout bracht de brunette een single uit genaamd Jij. Alhoewel de single van de soapies niet mega populair was, heeft hij tóch nog een dagje op plek 30 in de ITunes lijst gestaan.

Dance, Dance, Dance

Naast zingen en acteren is multi-talent Robin Martens ook nog eens een verdraaid goede danser. Zo won ze samen met ex-collega Buddy Vedder het tweede seizoen van Dance, Dance, Dance. Naast een glimmende award én de eer natuurlijk, wonnen de twee € 100.000 voor het door hen gekozen goede doel: Kika. Na haar dansavontuur besloot Martens eens aan de andere kant van de tafel te gaan zitten, en werd jurylid van dansprogramma Time to Dance.

Nieuws

Foto: Linda de Mol na Voice-rel toch weer terug bij oude liefde

Linda de Mol is terug bij haar oude liefde. De Voice-rel heeft de blondine er niet van weerhouden om terug te keren..

Doorgedraaide Robin Martens danst met luiers op gekke foto

Robin Martens gaat helemaal los. Op Instagram plaatst ze een leuke video van haarzelf en vriend Benjamin waarin ze typische ouder-frustrateis van zich af dansen.

Robin Martens spat van je scherm op roze foto

Robin Martens spat van je scherm af op haar nieuwe foto. Gehuld in allemaal roze kleding maakt ze een waar statement om van te smullen. 

Kersverse moeder Robin Martens (voorheen GTST) ziet er nu alweer geweldig uit op deze foto

Robin Martens is net bevallen van haar kindje, maar ziet er gelukkig al weer geweldig uit op haar nieuwe foto. 

Hoe gaat het nu met actrice Robin Martens?

De meesten kennen actrice Robin Martens van haar Rol als Rikki in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar hoe gaat het er tegenwoordig aan toe met de actrice?

Robin Martens verbaast volgers met opmerkelijke foto

Je hebt de keus: verzuip je in Robins ogen, of in haar diepe V-hals?

Bo Maerten neemt definitief afscheid van Amelie

Ooit verwacht dat je als man met een doos tissues op schoot snikkend naar een aflevering van GTST zou kijken? Laat dat maar aan Bo Maerten over. De actrice neemt definitief afscheid van 'haar' Amelie...

‘Babette van Veen is koningin van de comeback’

Babette van Veen kwam niet alleen bij Goede Tijden, Slechte Tijden met groot succes terug, maar de blondine had ook een mooie comeback als zangeres: bij The Masked Singer wist ze als 'Vlinder' indruk te maken...
Robin Martens

Profiel

Geboortedatum: 16 maart 1992
Sterrenbeeld:  Vissen
Kinderen: Ja, Makéna
Relatie: Ja, met Benjamin
Geboorteplaats: Heemskerk, Nederland
Beroep: Actrice, zangeres, model, danseres,
Instagram: Robin zit op instagram onder de naam @robinmartensofficial

Foto's

Robin Martens
Robin Martens
Robin Martens