Robin Martens

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Robin Martens

Actrice Robin Martens

Ze is actrice, zangeres, danseres en model. Er is eigenlijk niets dat Robin Martens niet kan. Bij de meesten bekend van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar er zit meer achter de blonde actrice. Robin Martens werd geboren op 16 maart 1992 in Heemskerk. Ze kende een bewogen jeugd: al op jonge leeftijd werd vastgesteld dat ze leukemie had. Gelukkig herstelde ze hiervan en hoefde ze haar passie, dansen, niet op te geven. Robin volgde danslessen voor allerlei stijlen. Maar veelzijdig als ze is, was alleen het dansen niet genoeg. Robin besloot te gaan zingen en voegde zich bij een band. En zelfs daar stopte het niet, want tussendoor stond de jongedame ook nog eens model voor tijdschriften als Vriendin en Fancy. Dansen, zingen en model staan kunnen we dus al afstrepen, maar waar komt het acteren dan vandaan? Dat hoofdstuk begon in 2008, toen de zestienjarige Robin Martens mocht debuteren op het witte doek, voor de film Radeloos.

Robin Martens Radeloos en GTST

Radeloos, een jeugdfilm en het begin van de acteercarrière van Robin Martens. Haar werk als Floor van Rossum werd goed opgenomen en al snel na de film kreeg Robin een rol aangeboden in Goede Tijden, Slechte Tijden. De bekendste soap van ons land is voor veel jonge actrices een mooie springplank naar landelijke bekendheid. Ook voor Robin Martens bleek dit zo te zijn. Haar personage, Rikki de Jong, was een zestienjarig meisje met een turbulent liefdesleven. Haar eerste vriendje verdween de gevangenis in vanwege een moordzaak, waarna ze met haar tweede vriendje al op jonge leeftijd een kind kreeg. In totaal was het personage van Robin zo’n zeven jaar te zien in de show. In 2017 werd Rikki uit GTST geschreven. Dit kwam voor Robin Martens als een klap, maar hielp haar wel bij het herkennen van de burn-out waar ze bijna tegenaan liep.

Robin Martens opleiding

Na het behalen van haar VMBO-diploma in 2008, koos de Nederlandse actrice Robin Martens ervoor om niet naar de Dansacademie te gaan, maar in plaats daarvan een opleiding tot filmacteur te volgen aan het Mediacollege in Amsterdam. Ondanks deze keuze heeft Robin Martens nog steeds een grote passie voor dansen. Ze nam deel aan het programma "Dance, Dance, Dance" en wist dit uiteindelijk zelfs te winnen.

Robin Martens relatie, vriend en kinderen

Ze is natuurlijk een mooie dame, actrice Robin Martens. Dat ziet iedereen. Dat betaalt zich uit in veel aandacht van het mannelijke geslacht voor de brunette. Tevergeefs, moeten we erbij zeggen. Robin heeft namelijk al geruime tijd een vriend. In 2020 maakte ze wereldkundig dat hij Benjamin heet. Samen met Benjamin, die chef-kok en aspirerende rapper is, kreeg ze in 2021 een dochter, Makéna. Het stel probeert nog een tweede kindje te krijgen, maar zover is het nog niet.

Robin Martens ziek

Op vierjarige leeftijd werd bij Robin Martens leukemie vastgesteld. Ze heeft jarenlang moedig gestreden tegen deze ziekte en uiteindelijk heeft ze deze overwonnen. Toch heeft ze nog steeds te kampen met trauma's uit haar jeugd.

Nieuws

Foto: Linda de Mol na Voice-rel toch weer terug bij oude liefde

Linda de Mol is terug bij haar oude liefde. De Voice-rel heeft de blondine er niet van weerhouden om terug te keren..

Doorgedraaide Robin Martens danst met luiers op gekke foto

Robin Martens gaat helemaal los. Op Instagram plaatst ze een leuke video van haarzelf en vriend Benjamin waarin ze typische ouder-frustrateis van zich af dansen.

Robin Martens spat van je scherm op roze foto

Robin Martens spat van je scherm af op haar nieuwe foto. Gehuld in allemaal roze kleding maakt ze een waar statement om van te smullen. 

Kersverse moeder Robin Martens (voorheen GTST) ziet er nu alweer geweldig uit op deze foto

Robin Martens is net bevallen van haar kindje, maar ziet er gelukkig al weer geweldig uit op haar nieuwe foto. 

Hoe gaat het nu met actrice Robin Martens?

De meesten kennen actrice Robin Martens van haar Rol als Rikki in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar hoe gaat het er tegenwoordig aan toe met de actrice?

Robin Martens verbaast volgers met opmerkelijke foto

Je hebt de keus: verzuip je in Robins ogen, of in haar diepe V-hals?

Bo Maerten neemt definitief afscheid van Amelie

Ooit verwacht dat je als man met een doos tissues op schoot snikkend naar een aflevering van GTST zou kijken? Laat dat maar aan Bo Maerten over. De actrice neemt definitief afscheid van 'haar' Amelie...

‘Babette van Veen is koningin van de comeback’

Babette van Veen kwam niet alleen bij Goede Tijden, Slechte Tijden met groot succes terug, maar de blondine had ook een mooie comeback als zangeres: bij The Masked Singer wist ze als 'Vlinder' indruk te maken...
Robin Martens

Profiel

Geboortedatum: 16 maart 1992
Sterrenbeeld:  
Vissen
Kinderen: Ja, Makéna
Zusjes: Roxan en Lois Martens
Relatie: Ja
Vriend: Benjamin
Geboorteplaats: Heemskerk, Nederland
Beroep: Actrice, zangeres, model, danseres
Instagram: Robin zit op Instagram onder de naam @robinmartensofficial

Foto's

Robin Martens
Robin Martens Wit