Sophie Bouquet

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Sophie Bouquet

Actrice Sophie Bouquet

De carrière van Sophie Bouquet

In 2016 is Sophie Bouquet begonnen aan een theateropleiding. Na deze afgerond te hebben, heeft de brunette model gestaan voor o.a. Didi, Oilily, Mexx en Muy Malo. Daarnaast had de actrice kleine rolletjes te pakken de tv Kantine, Koefnoen en de videoclip van Joan Franka. Toen Bouquet na een andere gastrol werd opgemerkt door de grote jongens, kreeg ze een hoofdrol te pakken in een Sinterklaasfilm. Hierna heeft ze met succes auditie gedaan voor een rol in Goede tijden Slechte tijden en speelt ze inmiddels al een jaar lang de rol van de Meerdijkse Merel Verduyn.

Leeftijdsverschil

Sophie Bouquet is te zien als Merel Verduyn in de serie Goede tijden Slechte tijden. In Meerdijk nemen ze het niet zo nauw met leeftijden, maar hoe oud zijn de acteurs nou eigenlijk? In de serie speelt Sophie een 16-jarige puber maar in het echte leven is Sophie eigenlijk al een tijdje de 18 jaar gepasseerd en dus al volwassen. Door het aanpassen van haar kleding en gedrag in de soapserie kan Sophie dus jonger overkomen dan dat ze daadwerkelijk is!

Sophie zat vroeger op korfbal

Wat velen misschien niet weten, is dat Sophie Bouquet vroeger een echt korfbalmeisje was. Sterker nog, ze was dé topspeelster van haar korfbalclub ASV Swift. Doordat ze haar droom om een succesvolle actrice achterna ging, heeft ze haar liefde voor korfbal op een laag pitje gezet. Een wijze beslissing, aldus vele fans van GTST. Zij zien Sophie Bouquet dan ook maar al te graag dagelijks op hun televisie verschijnen.

Nieuws

Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet poseert voor spiegel in kanten topje

Sophie Bouquet geniet van het warme weer in een zomerse outfit. De brunette is gelukkig niet te beroerd om ook met haar volgers te delen wat ze nu weer voor moois heeft aangetrokken!

Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet deelt zeer intieme close-up

Heb je Sophie Bouquet altijd al van héél dichtbij willen bekijken? Dan kom je met deze schitterende foto van de actrice een heel eind!

Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet is zeer intiem met groot, harig beest

Wie is deze grote geluksvogel naast actrice Sophie Bouquet?

Sophie Bouquet laat volgers extreem genieten met zonnige foto

Sophie Bouquet weet wel hoe ze mooie foto's moet maken, maar toch weet ze af en toe nog te verbazen met een waanzinnig goed plaatje. 

Video: Sophie Bouquet proeft van voedzaam wormpje

Sophie Bouquet had een waar eetfestijn voor de boeg. Samen met haar collega's van Goede Tijden, Slechte Tijden mocht ze namelijk bijzondere dingen proeven. 

GTST-actrice Sophie Bouquet draagt piepklein broekje op foto in spiegel

De knappe Sophie Bouquet heeft het erg warm gekregen van deze zomerse temperaturen. Daarom besluit de actrice een piepklein broekje aan te doen..

Video: GTST-actrice Sophie Bouquet bekent gevoelens voor vrouw

Sophie Bouquet en haar karakter Merel moeten iets bekennen in Goede Tijden, slechte tijden. Haar soapfamilie luistert mee hoe ze vertelt dat ze helemaal gek is op een vrouw...

Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet maakt kennis met tijdelijke vader

Sophie Bouquet heeft het de laatste tijd maar lastig in GTST. De actrice is aan het uitzoeken of ze op mannen of vrouwen valt en nu krijgt ze ook nog eens een nieuwe vader...
Sophie Bouquet

Profiel

Geboortedatum: 18 jaar
Relatie: Nee, Sophie is vrijgezel
Beroep: Actrice in GTST
Sport: korfbal (gespeeld bij ASV Swift)
Instagram: De Instagram van Sophie is @sophiebouquet_

Foto's

Sophie Bouquet
Sophie Bouquet
Sophie Bouquet