Sophie Bouquet

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Sophie Bouquet

Actrice Sophie Bouquet

Ze is één van de meest booming actrices van Nederland. Sophie Bouquet is geboren op 5 augustus 2002. Waar ze precies geboren is, blijft een raadsel. Sophie is namelijk nogal een mysterieus type. Toch zien we met enige regelmaat foto’s met haar ouders op Instagram voorbij komen waarbij Amsterdam als locatie staat aangemerkt. Er is dus een grote kans dat Sophie in Amsterdam haar jeugd heeft doorgebracht. Ze speelde ook bij de plaatselijke korfbalvereniging, ASV Swift. Ze was hier één van de beste speelsters, maar dit viel niet te combineren met haar acteerdroom. Daarom heeft ze besloten het korfbal op te geven.

Ook op dit moment is Amsterdam de woonplaats van Sophie Bouquet. Aan de vele foto’s en video’s met haar ouders is te zien dat familie voor Sophie veel betekent en dat haar relatie met haar ouders ontzettend waardevol is.

Sophie Bouquet Goede Tijden Slechte Tijden

Inmiddels is Sophie Bouquet een super bekende actrice, maar dit is natuurlijk niet altijd zo geweest. Al op 15 jarige leeftijd speelde Sophie haar eerste rol in de film Sinterklaas is nog niet jarig. Deze film was geschreven door haar vader, Dick Bouquet. Dit beviel Sophie goed en haar acteercarrière was los. Hierna speelde ze in verschillende korte films en series, maar waar Sophie Bouquet echt bekend werd was Goede Tijden Slechte Tijden. In de rol van Merel Verduyn kwam ze al tot meer dan 300 afleveringen in de bekendste soap van Nederland. Merel Verduyn is een tienermeisje dat na een verleden vol pesten veel bezig is met het zoeken naar de juiste vrienden. Daarnaast ontdekt ze ook steeds meer het liefdesleven.

Sophie Bouquet vriend en relatie

Haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden zorgt niet alleen voor erkenning op het gebied van acteren voor Sophie Bouquet. Ook van de mannen krijgt ze steeds meer aandacht nu ze bekend is. Dat heeft ervoor gezorgd dat Sophie niet langer hoeft te zoeken. Ze is namelijk al geruime tijd gelukkig met haar vriend Joshua Koopman. Deze cameraman lijkt perfect voor Sophie Bouquet, hij houdt net zoveel van de entertainmentwereld als zij. Toch kunnen we niet anders zeggen dan dat we wel een beetje jaloers zijn op Joshua.. Wie is er nou niet verliefd op Sophie Bouquet?

Sophie Bouquet Instagram

Als actrice moet je altijd je fans op de hoogte houden. Zo weten ze waar je in speelt en waar ze je kunnen zien. Zeker Sophie Bouquet heeft veel fanatieke volgers die alles willen kijken waar ze aan meegewerkt heeft. Gelukkig is Sophie Bouquet super actief op Instagram en geeft ze haar volgers genoeg pareltjes cadeau. Foto’s van de set, foto’s van premières, maar ook gewoon heerlijke foto’s van haar privéleven. Genoeg redenen om Sophie te gaan volgen! Sophie Bouquet heet op Instagram @sophiebouquet_.

Nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet laat zich onderkliederen tijdens luguber tafereel (video!)

Sophie Bouquet van GTST heeft zeer opmerkelijke beelden gedeeld. Ze laat zich volledig insmeren met wit vloeistof tijdens een luguber tafereel!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!

GTST-ster Sophie Bouquet slaat kritiek van zich af met deze lieftallige video

Sophie Bouquet is laatst slecht in het nieuws gekomen door haar gedrag achter de schermen bij GTST. Sindsdien doet ze ineens poeslief voor de camera. Ook nu heeft ze weer een hele lieftallige video op haar Instagram geplaatst. 

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt stijlvolle vakantiefoto’s: zo zagen we haar nog nooit!

Actrice Sophie Bouquet deelt prachtige foto's en iedereen is in shock hoe Sophie eruitziet!

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Dat wordt smullen: Het Perfecte Plaatje op Reis strikt Fresia én Sophie Bouquet

In het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje kunnen we genieten met de plaatjes van Fresia en Sophie Bouquet.

Video: Actrice Sophie Bouquet (GTST) wordt van achteren opgenomen in zomers pakje

Knappe actrice Sophie Bouquet wordt van haar achterkant gefilmd in een zéér schaars zomers pakje...

Actrice Sophie Bouquet neemt je mee tijdens broekloze fotoshoot

Sophie Bouquet heeft haar volgers laten genieten van een nieuwe foto die tijdens een van haar laatste fotoshoots gemaakt is. 
Sophie Bouquet

Profiel

Geboortedatum: 5 augustus 2002
Relatie: Ja, met Joshua Koopman
Beroep: Actrice
Opleiding: Theateropleiding
Sport: Korfbal (gespeeld bij ASV Swift)
Instagram: De Instagram van Sophie is @sophiebouquet_

Foto's

Sophie Bouquet
Sophie Bouquet
Sophie Bouquet