Sophie Bouquet

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Sophie Bouquet

Actrice Sophie Bouquet

Ze is één van de meest booming actrices van Nederland. Sophie Bouquet is geboren op 5 augustus 2002. Waar ze precies geboren is, blijft een raadsel. Sophie is namelijk nogal een mysterieus type. Toch zien we met enige regelmaat foto’s met haar ouders op Instagram voorbij komen waarbij Amsterdam als locatie staat aangemerkt. Er is dus een grote kans dat Sophie in Amsterdam haar jeugd heeft doorgebracht. Ze speelde ook bij de plaatselijke korfbalvereniging, ASV Swift. Ze was hier één van de beste speelsters, maar dit viel niet te combineren met haar acteerdroom. Daarom heeft ze besloten het korfbal op te geven.

Ook op dit moment is Amsterdam de woonplaats van Sophie Bouquet. Aan de vele foto’s en video’s met haar ouders is te zien dat familie voor Sophie veel betekent en dat haar relatie met haar ouders ontzettend waardevol is.

Sophie Bouquet Goede Tijden Slechte Tijden

Inmiddels is Sophie Bouquet een super bekende actrice, maar dit is natuurlijk niet altijd zo geweest. Al op 15 jarige leeftijd speelde Sophie haar eerste rol in de film Sinterklaas is nog niet jarig. Deze film was geschreven door haar vader, Dick Bouquet. Dit beviel Sophie goed en haar acteercarrière was los. Hierna speelde ze in verschillende korte films en series, maar waar Sophie Bouquet echt bekend werd was Goede Tijden Slechte Tijden. In de rol van Merel Verduyn kwam ze al tot meer dan 300 afleveringen in de bekendste soap van Nederland. Merel Verduyn is een tienermeisje dat na een verleden vol pesten veel bezig is met het zoeken naar de juiste vrienden. Daarnaast ontdekt ze ook steeds meer het liefdesleven.

Sophie Bouquet vriend en relatie

Haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden zorgt niet alleen voor erkenning op het gebied van acteren voor Sophie Bouquet. Ook van de mannen krijgt ze steeds meer aandacht nu ze bekend is. Dat heeft ervoor gezorgd dat Sophie niet langer hoeft te zoeken. Ze is namelijk al geruime tijd gelukkig met haar vriend Joshua Koopman. Deze cameraman lijkt perfect voor Sophie Bouquet, hij houdt net zoveel van de entertainmentwereld als zij. Toch kunnen we niet anders zeggen dan dat we wel een beetje jaloers zijn op Joshua.. Wie wil er nou niet met Sophie Bouquet naar bed?

Sophie Bouquet Instagram

Als actrice moet je altijd je fans op de hoogte houden. Zo weten ze waar je in speelt en waar ze je kunnen zien. Zeker Sophie Bouquet heeft veel fanatieke volgers die alles willen kijken waar ze aan meegewerkt heeft. Gelukkig is Sophie Bouquet super actief op Instagram en geeft ze haar volgers genoeg pareltjes cadeau. Foto’s van de set, foto’s van premières, maar ook gewoon heerlijke foto’s van haar privéleven. Genoeg redenen om Sophie te gaan volgen! Sophie Bouquet heet op Instagram @sophiebouquet_.

Nieuws

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!

Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet is heter dan ooit op kiekjes in bed

Sophie Bouquet noemt deze foto's zelf 'hotter than ever'. Daar is geen woord van gelogen!

Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet lift haar truitje omhoog

De aantrekkelijke actrice Sophie Bouquet heeft on weer verblijd met een ontzettend spannende foto. Die moet je gezien hebben!

Foto: Sophie Bouquet poseert in piepklein jurkje met knappe vriendin

Sophie Bouquet deelt een uiterst intiem kiekje via Instagram. Ze lijkt helemaal los te gaan in deze pikante outfit samen met haar knappe vriendin..

Foto: Sophie Bouquet laat álle kanten van zichzelf zien in verleidelijk jurkje

Sophie Bouquet steelt de show door zichzelf van alle kanten te laten zien. De actrice deelt verschillende foto's van een intense videoclip..

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Sophie Bouquet onthult geheim achter enorme scheur in jurk

Sophie Bouquet is een prachtige vrouw en geweldige actrice, maar soms kan ze een beetje wild doen en gaan er wel eens dingen mis.

Foto: Sophie Bouquet deelt verliefde foto met bezette acteur

Sophie Bouquet is een prachtige vrouw, maar heeft een duidelijk verlangen naar wat ze niet kan krijgen...
Sophie Bouquet

Profiel

Geboortedatum: 5 augustus 2002
Relatie: Ja, met Joshua Koopman
Beroep: Actrice
Sport: Korfbal (gespeeld bij ASV Swift)
Instagram: De Instagram van Sophie is @sophiebouquet_

Foto's

Sophie Bouquet
Sophie Bouquet
Sophie Bouquet