Sophie Bouquet

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Sophie Bouquet

Actrice Sophie Bouquet

Ze is één van de meest booming actrices van Nederland. Sophie Bouquet is geboren op 5 augustus 2002. Waar ze precies geboren is, blijft een raadsel. Sophie is namelijk nogal een mysterieus type. Toch zien we met enige regelmaat foto’s met haar ouders op Instagram voorbij komen waarbij Amsterdam als locatie staat aangemerkt. Er is dus een grote kans dat Sophie in Amsterdam haar jeugd heeft doorgebracht. Ze speelde ook bij de plaatselijke korfbalvereniging, ASV Swift. Ze was hier één van de beste speelsters, maar dit viel niet te combineren met haar acteerdroom. Daarom heeft ze besloten het korfbal op te geven.

Ook op dit moment is Amsterdam de woonplaats van Sophie Bouquet. Aan de vele foto’s en video’s met haar ouders is te zien dat familie voor Sophie veel betekent en dat haar relatie met haar ouders ontzettend waardevol is.

Sophie Bouquet Goede Tijden Slechte Tijden

Inmiddels is Sophie Bouquet een super bekende actrice, maar dit is natuurlijk niet altijd zo geweest. Al op 15 jarige leeftijd speelde Sophie haar eerste rol in de film Sinterklaas is nog niet jarig. Deze film was geschreven door haar vader, Dick Bouquet. Dit beviel Sophie goed en haar acteercarrière was los. Hierna speelde ze in verschillende korte films en series, maar waar Sophie Bouquet echt bekend werd was Goede Tijden Slechte Tijden. In de rol van Merel Verduyn kwam ze al tot meer dan 300 afleveringen in de bekendste soap van Nederland. Merel Verduyn is een tienermeisje dat na een verleden vol pesten veel bezig is met het zoeken naar de juiste vrienden. Daarnaast ontdekt ze ook steeds meer het liefdesleven.

Sophie Bouquet vriend en relatie

Haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden zorgt niet alleen voor erkenning op het gebied van acteren voor Sophie Bouquet. Ook van de mannen krijgt ze steeds meer aandacht nu ze bekend is. Dat heeft ervoor gezorgd dat Sophie niet langer hoeft te zoeken. Ze is namelijk al geruime tijd gelukkig met haar vriend Joshua Koopman. Deze cameraman lijkt perfect voor Sophie Bouquet, hij houdt net zoveel van de entertainmentwereld als zij. Toch kunnen we niet anders zeggen dan dat we wel een beetje jaloers zijn op Joshua.. Wie is er nou niet verliefd op Sophie Bouquet?

Sophie Bouquet Instagram

Als actrice moet je altijd je fans op de hoogte houden. Zo weten ze waar je in speelt en waar ze je kunnen zien. Zeker Sophie Bouquet heeft veel fanatieke volgers die alles willen kijken waar ze aan meegewerkt heeft. Gelukkig is Sophie Bouquet super actief op Instagram en geeft ze haar volgers genoeg pareltjes cadeau. Foto’s van de set, foto’s van premières, maar ook gewoon heerlijke foto’s van haar privéleven. Genoeg redenen om Sophie te gaan volgen! Sophie Bouquet heet op Instagram @sophiebouquet_.

Nieuws

Foto: Sophie Bouquet laat dit loszittende jurkje bijna van haar lijf glijden

De ontiegelijk verleidelijke actrice Sophie Bouquet heeft het weer voor elkaar gekregen om een foto te maken die haar volgers doet smelten. 

Foto: Actrice Sophie Bouquet toont haar lijf in doorschijnend badpakje

De aantrekkelijke actrice Sophie Bouquet weet met haar nieuwste foto iedereen stijl achterover te doen slaan. Wat een heerlijke dame is het!

Foto: Actrice Sophie Bouquet laat zich onder water begluren

Sophie Bouquet laat wel vaker alles van zichzelf zien, maar deze keer maakt ze het wel heel wild... 

Heftig: Sophie Bouquet gaat los in strak pakje tijdens wilde GTST-vakantie

Sophie Bouquet heeft weer een heerlijk festival achter de rug. Ze neemt even een wilde pauze van GTST en dat voelt erg goed. 

Foto: Sophie Bouquet gaat voor extreem laag topje in bloedhete zon

Sophie Bouquet is wel klaar met de hitte in Nederland. Om een beetje af te koelen trekt ze een topje aan dat extreem laag valt. 

Video: GTST-actrice Sophie Bouquet danst in doorschijnend jurkje

Sophie Bouquet kennen we van GTST als een pittige jonge vrouw die de grootste avonturen beleeft. Dit filmpje bewijst dat ze het in het echte leven net zo wild maakt... 

Foto: Dromerige Sophie Bouquet laat zich van boven in haar jurkje kijken

Sophie Bouquet is een van de knapste actrices van het land. En dat merk je wel aan de verleidelijke foto's die ze plaatst online. 

Video: Wild dansende Sophie Bouquet filmt zichzelf van onderkant

Sophie Bouquet is uitbundig aan het dansen terwijl ze zichzelf van onderen filmt. Dit levert bijzondere beelden op..
Sophie Bouquet

Profiel

Geboortedatum: 5 augustus 2002
Relatie: Ja, met Joshua Koopman
Beroep: Actrice
Sport: Korfbal (gespeeld bij ASV Swift)
Instagram: De Instagram van Sophie is @sophiebouquet_

Foto's

Sophie Bouquet
Sophie Bouquet
Sophie Bouquet