Goede Tijden, Slechte Tijden

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Goede Tijden, Slechte Tijden

TV-programma Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden mag zich met trots de langstlopende soapserie van Nederland noemen. Het tv-programma, dat vaak wordt afgekort tot GTST, loopt al sinds 1990 op zender RTL 4. De soap is gebaseerd op The Restless Years, een serie uit Australië. Veel originele verhaallijnen en personages uit die serie zijn direct over gekopieerd naar de Nederlandse versie voor de eerste paar seizoenen. De Australische versie stopte in 1981; de Nederlandse schrijvers van Goede Tijden, Slechte Tijden zijn dus al járen verantwoordelijk voor de invulling van de soap.  

Dalende kijkcijfers GTST 

De producenten van Goede Tijden, Slechte Tijden proberen al jaren iets te doen aan de steeds verder dalende kijkcijfers van het programma. GTST maakte tussen 2010 en nu een enorme verjonging mee qua castleden. Dit leek in het begin goed te werken, maar uiteindelijk verloor de soap veel oudere trouwe kijkers. Om dit probleem op te lossen werd de verjonging een halt toegeroepen: een aantal relatief nieuwe personages werden uit de serie geschreven om plaats te maken voor oude bekenden. Op die manier kreeg bijvoorbeeld Babette van Veen na een afwezigheid van negen jaar ineens  de kans om haar personage Linda Alberts nieuw leven in te blazen. Tijdens de coronacrisis werd het steeds moeilijker om afleveringen op te nemen, waardoor besloten werd om GTST niet langer op vrijdag uit te zenden. Ook nu de productie van de serie weer normaal verloopt, is besloten om vier in plaats van vijf uitzendingen per week te maken. GTST is tegenwoordig elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om 20.00 uur op RTL 4 te zien. 

Goede Tijden Slechte Tijden cast 

Een soapserie met de omvang van Goede Tijden, Slechte Tijden heeft een enorme cast nodig. De kracht van de serie is altijd de samenloop van uiteenlopende verhaallijnen geweest. Half bekend Nederland heeft inmiddels al eens een (kleine) rol in GTST gespeeld. Veel BN’ers hebben hun carrière zelfs te danken aan hun tijd bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Een terugkerend element in GTST is de comeback. Het is een soort gewoonte geworden voor de schrijvers om af en toe een oude publiekslieveling weer (even) de serie in te schrijven. Zelfs opstaan uit de dood is in dit soort gevallen niet onmogelijk! 

Nieuws

Foto: Sophie Bouquet laat álle kanten van zichzelf zien in verleidelijk jurkje

Sophie Bouquet steelt de show door zichzelf van alle kanten te laten zien. De actrice deelt verschillende foto's van een intense videoclip..

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Sophie Bouquet deelt verliefde foto met bezette acteur

Sophie Bouquet is een prachtige vrouw, maar heeft een duidelijk verlangen naar wat ze niet kan krijgen...

Foto: Sophie Bouquet staat zonder kleding in verlaten gebouw

GTST-actrice Sophie Bouquet gaat een stapje verder met deze fotoshoot!

Foto: Sophie Bouquet showt strakke muts in badpakje

Sophie Bouquet verwent volgers met pikante kiekjes vanuit het water. Ze krijgt zelfs complimenten voor haar strakke muts!

Video: Stijn Fransen smeekt nog steeds om terugkeer bij GTST

Ex-GTST actrice, Stijn Fransen, zit al een tijdje thuis met een kindje. Zou ze haar zoontje nu al zat zijn? Ze wil namelijk nog steeds ontzettend graag weer starten met haar acteerrol in de bekende Nederlandse serie.

Foto: Pip Pellens danst zonder kleding over strand

Pip Pellens is altijd een hele nette vrouw. Wat ze nu op het strand doet zou je niet verwachten van de blondine.

Foto: Pip Pellens schaamt zich voor zeldzame foto uit oude doos

Pip Pellens deelt een lachwekkende foto via Instagram. De blondine krijgt rode wangetjes van dit jonge kiekje..
goede tijden slechte tijden

Profiel

Eerste uitzending: 1990 
Bedenker: Reg Watson 
Zender: RTL 4 
Gebaseerd op: The Restless Years (Australië) 

Foto's

goede tijden slechte tijden
goede tijden slechte tijden
Robin Martens