Jennifer Hoffman

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Jennifer Hoffman

Actrice Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is een bekende presentatrice en actrice. Ze is geboren in Gouda en is 42 jaar oud. Ze woont in een grachtenpand in Amsterdam-West met haar man en zoontje. Net nadat ze de Havo afgerond had, kreeg ze al snel haar eerste rol in een serie. Vanaf dat moment is ze al meer dan 20 jaar op televisie te zien. Daarnaast speelde ze ook in meerdere films.

Jennifer Hoffman Luizenmoeder en Westenwind

Jennifer Hoffman maakte haar televisiedebuut in 1999 in de serie Westenwind. Hierdoor werd ze bekend en daarna kreeg ze meer en meer rollen in series en films. Bekende shows waarin ze speelde zijn onder andere Spoorloos verdwenen, Toren C en Dokter Tinus. Ook speelde ze de hoofdrol van Hannah Roelink in de NPO hitserie De Luizenmoeder. Naast haar carrière als actrice is ze ook vaak presentatrice bij televisieshows. Zo presenteert ze sinds 2019 Grenzeloos Verliefd en sinds 2020 3 op Reis.

Jennifer Hoffman vriend en kind

Jennifer Hoffman had lang een relatie met acteur Daan Schuurmans, die net als Jennifer in de serie Westenwind speelde. In 2006 kwam er na vijf jaar een einde aan hun verhouding. In 2011 kreeg Jennifer Hoffman een relatie met Henry van Loon. Ook dit bleek echter niet de man van haar leven, zes jaar later gingen ze uit elkaar. In 2018 ontmoette ze Dorian Geis, met wie ze nog altijd samen is. Jennifer Hoffman heeft lang getwijfeld of ze een kind wilde. Ze heeft hiervoor zelfs een Ayahuasca-sessie gedaan. Hierbij drink je een speciaal soort thee waarvan je gaat hallucineren. Volgens Hoffman heeft deze sessie bij haar gelijk gestaan aan een jaar lang therapie. Ze besloot daarna door te zetten met haar kinderwens en op 5 februari 2021 kreeg ze samen met Dorian een zoon, Cooper.

Jennifer Hoffman Instagram

Jennifer Hoffman is ontzettend actief op Instagram. Ze heeft al meer dan 700 berichten geplaatst en dagelijks zie je wat ze meemaakt in haar verhaal. De presentatrice heeft bijna 200.000 volgers. Op haar profiel is veel te vinden over haar huidige en komende projecten, naast foto’s van haar gezin en reizen.

Nieuws

Foto: Beeldschone Jennifer Hoffman gooit grootste wapen in de strijd

Jennifer Hoffman maakt altijd van die mooie foto's van zichzelf, maar dat komt vanwege haar geheime wapen. 

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Jennifer Hoffman geeft interessant inkijkje tijdens modellenwerk

Jennifer Hoffman gaf ons onlangs een blikje in de wereld van de echte modellen. En ze hebben het er maar zwaar mee..

Zwetende Jennifer Hoffman deelt foto vanuit bad

Jennifer Hoffman is helaas ziek, maar ze weet zich gelukkig wel te vermaken. Dat doet ze onder andere door een warm bad te nemen. 

Foto: Jennifer Hoffman staat doodsangsten uit in vreemd bed

Jennifer Hoffman heeft de schrik van haar leven gehad. In de trein moet ze even bijkomen van een nacht vol doodsangsten. 

Foto: Vrijgevige Jennifer Hoffman ontdoet zich van rokje

Jennifer Hoffman geeft haar volgers een leuk verhaaltje via Instagram. En wie weet kan de actrice iemand nog heel blij gaan maken..

Jennifer Hoffman likt aan lekkernij op vergeten foto

Jennifer Hoffman likt aan een lekkernijtje op een vergeten foto. De actrice doet een throwback naar deze ondeugende shoot..

Jennifer Hoffman onthult geheim achter deze stralende foto’s

Jennifer Hofman is met de kleinste dingen al enorm gelukkig. Wat haar op deze foto's zo laat stralen? Dat legt de blondine graag uit...
jennifer Hoffman

Profiel

Geboortedatum: 23 december 1980
Sterrenbeeld: Steenbok
Relatie: Ja, met Dorian Geis
Kinderen: zoon Cooper 
Beroep: Actrice, presentatrice
Instagram: Jennifer gebruikt Instagram onder de naam @jennifermaryhoffman

Foto's

jennifer Hoffman
jennifer Hoffman
jennifer Hoffman