Jennifer Hoffman

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Jennifer Hoffman

Actrice Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is een bekende presentatrice en actrice. Ze is geboren in Gouda en is 42 jaar oud. Ze woont in een grachtenpand in Amsterdam-West met haar man en zoontje. Net nadat ze de Havo afgerond had, kreeg ze al snel haar eerste rol in een serie. Vanaf dat moment is ze al meer dan 20 jaar op televisie te zien. Daarnaast speelde ze ook in meerdere films.

Jennifer Hoffman Luizenmoeder en Westenwind

Jennifer Hoffman maakte haar televisiedebuut in 1999 in de serie Westenwind. Hierdoor werd ze bekend en daarna kreeg ze meer en meer rollen in series en films. Bekende shows waarin ze speelde zijn onder andere Spoorloos verdwenen, Toren C en Dokter Tinus. Ook speelde ze de hoofdrol van Hannah Roelink in de NPO hitserie De Luizenmoeder. Naast haar carrière als actrice is ze ook vaak presentatrice bij televisieshows. Zo presenteert ze sinds 2019 Grenzeloos Verliefd en sinds 2020 3 op Reis.

Jennifer Hoffman vriend en kind

Jennifer Hoffman had lang een relatie met acteur Daan Schuurmans, die net als Jennifer in de serie Westenwind speelde. In 2006 kwam er na vijf jaar een einde aan hun verhouding. In 2011 kreeg Jennifer Hoffman een relatie met Henry van Loon. Ook dit bleek echter niet de man van haar leven, zes jaar later gingen ze uit elkaar. In 2018 ontmoette ze Dorian Geis, met wie ze nog altijd samen is. Jennifer Hoffman heeft lang getwijfeld of ze een kind wilde. Ze heeft hiervoor zelfs een Ayahuasca-sessie gedaan. Hierbij drink je een speciaal soort thee waarvan je gaat hallucineren. Volgens Hoffman heeft deze sessie bij haar gelijk gestaan aan een jaar lang therapie. Ze besloot daarna door te zetten met haar kinderwens en op 5 februari 2021 kreeg ze samen met Dorian een zoon, Cooper.

Jennifer Hoffman Instagram

Jennifer Hoffman is ontzettend actief op Instagram. Ze heeft al meer dan 700 berichten geplaatst en dagelijks zie je wat ze meemaakt in haar verhaal. De presentatrice heeft bijna 200.000 volgers. Op haar profiel is veel te vinden over haar huidige en komende projecten, naast foto’s van haar gezin en reizen.

Nieuws

Foto: Jennifer Hoffman laat zich zien in zeer pikant jurkje

De knappe Nederlandse actrice Jennifer Hoffman promoot film op zeer tactische wijze, namelijk door pikant jurkje aan te doen! Zie hier de foto...

Foto: Jennifer Hoffman rekent af met haatbericht over uiterlijk

Veel bekende mensen krijgen te maken met haarberichten. Vaak is het advies om niet te reageren en er niet op te letten. Jennifer Hoffman heeft een andere aanpak gekozen. En haar sarcastische toon kunnen wij wel waarderen.

Foto: Jennifer Hoffman verlangt naar haar eigen ‘volle jopen’

Jennifer Hoffman heeft veel zelfkennis. Dus ze kan vrij makkelijk terugkijken op deze bijzonder geslaagde foto van zichzelf in badpak.

Foto: Jennifer Hoffman laat zich zonder kleding zien in nieuwe film All Inclusive

Jennifer Hoffman brengt ontzettend goed nieuws naar buiten, want de blondine is binnenkort te zien in een nieuwe film. In de trailer is te zien dat Jennifer meerdere keren uit haar kleren gaat voor de film...

Foto: Jennifer Hoffman duikt zonder kleding haar bed in

De beeldschone Jennifer Hoffman heeft even tijd zonder haar vriend en grijpt haar kans. Ze duikt zonder enige kledij haar bed in...

Foto: Jennifer Hoffman laat fans schrikken met lelijk gezicht

De prachtige Jennifer Hoffman is een hele verschijning om te zien. Althans, dat zou je denken, toch? In deze foto bewijst ze het tegendeel en laat ze haar volgers goed schrikken!

Woeste Jennifer Hoffman neemt wraak met heerlijke foto

Bij de uitreiking van de Gouden Kalveren had Jennifer Hoffman pech. Niet de knappe blondine won, maar Jeroen Spitzenberger. Daar was ze niet al te blij mee. Als reactie plaatste Jennifer een foto die Jeroen zeker niet na kan maken. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...
jennifer Hoffman

Profiel

Geboortedatum: 23 december 1980
Sterrenbeeld: Steenbok
Relatie: Ja, met Dorian Geis
Kinderen: zoon Cooper 
Beroep: Actrice, presentatrice
Instagram: Jennifer gebruikt Instagram onder de naam @jennifermaryhoffman

Foto's

jennifer Hoffman
jennifer Hoffman
jennifer Hoffman