Jennifer Hoffman

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Jennifer Hoffman

Actrice Jennifer Hoffman

Na het succes van de Luizenmoeder is er niemand die nog om Jennifer Hoffman heen kan! Met haar rol als Hannah stal ze de harten van heel Nederland. Voordat de actrice in de Luizenmoeder speelde, heeft ze in een heel aantal series een vaste rol gehad, zoals Dokter Tinus, Verborgen Gebreken en Spoorloos Verdwenen. Ook speelde ze in een aantal films, zoals Hartenstrijd en Familieweekend.

Relaties

Wie ook in de Luizenmoeder speelde, was Henry van Loon. Met hem had Jennifer van 2011 tot 2017 een relatie. Ze noemt hem nog steeds ‘de grappigste man die ze kent’. Een aantal jaar voor Henry was ze zes jaar samen met Daan Schuurmans. Momenteel heeft Jennifer weer geluk gevonden in de liefde bij de Canadees-Franse kok Dorian.

Lachen

Naast dat Jennifer een getalenteerd actrice en er goed uit ziet, is ze ook nog eens iemand die houdt van hele harde grappen. Hoe donkerder, hoe beter, zei ze in een interview in de Volkskrant. Maar, daarnaast heeft ze ook een gevoelige kant: ze wil graag dat mensen haar aardig vinden en doet daar ook haar best voor. Lief en grappig dus!

Nieuws

Foto: Vrijgevige Jennifer Hoffman ontdoet zich van rokje

Jennifer Hoffman geeft haar volgers een leuk verhaaltje via Instagram. En wie weet kan de actrice iemand nog heel blij gaan maken..

Jennifer Hoffman likt aan lekkernij op vergeten foto

Jennifer Hoffman likt aan een lekkernijtje op een vergeten foto. De actrice doet een throwback naar deze ondeugende shoot..

Jennifer Hoffman onthult geheim achter deze stralende foto’s

Jennifer Hofman is met de kleinste dingen al enorm gelukkig. Wat haar op deze foto's zo laat stralen? Dat legt de blondine graag uit...

Wow: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van zichzelf

Jennifer Hoffman grijpt even terug naar de oude doos voor de foto die ze deelt op haar Instagram. Eén ding is zeker, Jennifer is in al die jaren niet minder knap geworden. 

Jennifer Hoffman toont haar wilde kant op oogverblindende foto

Zijn er mensen die 3opreis kijken voor de verre landen, mooie locaties en interessante reistips? Een klein handjevol misschien. De meeste kijkers schakelen in voor Jennifer Hoffman. Zodra de blonde presentatrice op deze manier in beeld komt, zap je héél moeilijk weer weg...

Jennifer Hoffman bewijst met Insta foto dat ze geen onschuldige moeder meer is

Waar actrice Jennifer Hoffman in de Luizenmoeder juist de 'normale' moeder speelde, krijgt ze vanaf nu de kans om eindelijk eens 'n tikje gestoord te zijn in een nieuwe serie. Op Instagram onthult ze hoe dat precies zit...

Wie is de mooiste moeder van Nederland?

Het is Moederdag! En dat betekent dat alle moeders ter wereld in het zonnetje worden gezet. Maar van alle moeders ter wereld, wie is...

Jennifer Hoffman binnenkort te zien in de Luizenmoeder de Film

Goed nieuws voor alle fans van De Luizenmoeder en natuurlijk van Jennifer Hoffman. De populaire serie komt al snel naar het grote doek.
jennifer Hoffman

Profiel

Geboortedatum: 23 december 1980
Sterrenbeeld: Steenbok
Kinderen: Ja, zoontje Cooper
Relatie: Ja, met Dorian Geis
Geboorteplaats: Gouda, Nederland
Beroep: Actrice, presentatrice
Instagram: Jennifer zit op instagram onder de naam @jennifermaryhofman

Foto's

jennifer Hoffman
jennifer Hoffman
jennifer Hoffman