Bente Fokkens

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Bente Fokkens

Bente Fokkens

Bente Marijn Fokkens is een Nederlandse actrice en zangeres. Ze is geboren op 29 september 2000 in Muiden. Ze heeft een opleiding gedaan aan de IVKO Amsterdam. Het is een montessori kunstvakschool voor mavo en havo. In Bente’s geval was dat mavo. Op haar veertiende was ze bezig met school, haar eigen muziek, verschillende optredens en het uitbrengen van haar debuutalbum. Ze heeft in die periode veel samengewerkt met de bekende singer-songwriter, Tim Knol. “Ik zou eigenlijk best een bandje willen hebben, maar daarvoor heb ik het nu veel te druk”, vertelt ze in een interview met De Gooi- en Eemlander in 2014.

Bente Fokkens The Voice Kids en carrière

De Nederlandse brunette begon met haar carrière in 2012. In dat jaar deed ze mee met The Voice Kids. Hier zong ze het nummer Lost van Anouk. Dit was niks nieuws, want ze was al vanaf dat ze kon schrijven bezig met het maken van haar eigen muziek en teksten. Ze leerde gitaar spelen en kon hiermee zichzelf begeleiden. In 2014 begon ze ook met haar eerste acteerrol. Ze kreeg de hoofdrol in de film Loenatik. Haar grootste en bekendste rol kreeg ze in 2016 in de film Kappen!, gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee. Een jaar later begon ze haar rol in de filmtrilogie Misfit. Nóg een bekende rol van Bente is haar acteerrol in 2020 in de televisieserie Flikken Maastricht. Het jaar daarna kwam haar ontzettend grote doorbraak. Ze bracht, samen met Maan de Steenwinkel, het nummer Nee Is Nee uit. Deze heeft heel lang hoog aan de top gestaan in verschillende bekende, Nederlandse top hitlijsten.

Bente Fokkens deelname aan Het Perfecte Plaatje

In 2022 heeft Bente Fokkens meegedaan aan het bekende televisieprogramma Het Perfecte Plaatje. In elk seizoen van het programma komt op een gegeven moment dezelfde opdracht voorbij. De opdracht houdt in dat de deelnemers foto’s moeten maken van een model dat geen kleren draagt. Bente is bij deze ronde helaas afgevallen, maar geeft aan wel veel geleerd te hebben. “Ja, ik weet hoe ik nu nóg mooiere pikante foto’s naar mijn vriend kan sturen”, zegt ze in een klein interviewtje met jurylid William Rutte. Naast deze wijze les heeft Bente ook een goede vriend overgehouden aan het programma. Ze is namelijk ontzettend close geworden met mededeelnemer Maik de Boer. De twee zijn in hetzelfde interview uitgebreid aan het knuffelen om afscheid te nemen.

Bente Fokkens relatie en vriend

Zoals hierboven ook al wel kort te lezen is, heeft Bente Fokkens, helaas, een vriend. Bente is een prachtige vrouw en laat heel weinig los over haar privé leven. Ze deelt eigenlijk bijna nooit foto’s van haar liefde en heeft de relatie nooit bevestigd, maar iedereen met scherpe ogen heeft gezien dat producer Sim Fane vaker op haar Instagram voorbij komt. Vaak wordt de foto gemaakt terwijl de twee aan het knuffelen zijn. Hoe lang Bente en Sim Fane al samen zijn is niet bekend, maar het lijkt erop dat ze erg gelukkig zijn samen.

Nieuws

Foto: Zangeres Bente pakt flinke joekel met twee handen vast

De Nederlandse Bente Fokkens laat volgers enorm schrikken met kiekje waar ze flinke joekel vasthoudt die écht twee handen ondersteuning nodig heeft, want anders gaat iemand veel pijn voelen! 

Foto: Zangeres Bente laat zich helemaal zien in extreem kort rokje

Bente draagt voornamelijk wijde kleding waardoor er weinig te genieten valt. Deze keer is Bente met haar goede been uit bed gestapt en haar volgers genieten hier enorm van.

Foto: Zangeres Bente krijgt bakken kritiek na divagedrag

Zangeres Bente krijgt de wind van voren na vertonen van enorm divagedrag. Komt dit nog goed met de knappe brunette?

Oelala: Bente maakt dankzij Het Perfecte Plaatje de beste slaapkamerfoto

Bente lijkt altijd zo ontzettend onschuldig, maar na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje blijkt dat toch wel even anders te zijn...

Foto: Bloedende Bente laat fans schrikken met kapotte neus

Zangeres Bente lijkt een flinke klap te hebben gehad op haar gezicht. Het ziet er niet best uit voor de brunette...

Foto: Bente Fokkens ziet er verward uit in verleidelijk topje

Het lijkt erop dat zangeres Bente Fokkens een wilde nacht achter de rug heeft. In een verleidelijk topje staat de brunette voor de spiegel...

Foto: Maan en S10 zoenen tijdens romantische vakantie

Maan de Steenwinkel heeft héél veel liefde te geven. Tijdens een vakantie zonder haar nieuwe vriend gaat ze haar boekje volledig te buiten en vergrijpt ze zich aan collega en vriendin S10...

Foto: Bekende zangeres verklaart liefde aan Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel is erg geliefd. Zo ook onder haar zingende collega's, die haar nog wel eens de liefde verklaren.

Profiel

Geboortedatum: 29 september 2000 Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Muiden
Relatie: Ja, met Sim Fane
Beroep: Actrice, zangeres
School: IVKO Amsterdam
Instagram: De Instagram van Bente is @bente_mf

Foto's