Bo Maerten

Actrice Bo Maerten

Bo Maerten, de dochter van de bekende Belgische acteur Hugo Maerten, heeft haar carrière als actrice opgebouwd in Nederland. Haar doorbraak kwam met de hoofdrol in de film 'Timboektoe'. Vervolgens schitterde ze in verschillende series, waaronder 'Van God Los', 'Feuten', en 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Daarnaast speelde ze in diverse films, zoals 'Mannenharten 2' en 'Wolf'. Maerten heeft een aanzienlijke bekendheid vergaard door haar veelzijdige optredens op het grote en kleine scherm, waarbij velen hebben genoten van haar acteerkunsten in verschillende films en series.

Bo Maerten relatie, getrouwd en kinderen

Bo Maerten is al geruime tijd gelukkig met David, met wie ze een zoon genaamd Mosie heeft gekregen. Op Instagram deelde ze een foto van haar pasgeboren kindje. Opmerkelijk genoeg ontdekte ze dat ze zwanger was tijdens de opnames van de film 'Zwanger & Co', waarin ze de rol van een student speelde die onverwacht zwanger raakte. Maerten heeft aangegeven dat de parallel tussen haar fictieve en echte zwangerschap opmerkelijk in elkaar overliep.

Bo Maerten eigen filmtheater

Naast het feit dat Bo Maerten zelf in diverse bioscoopfilms schittert heeft ze nu ook nog plannen om haar eigen filmtheater te openen in Den Haag. Dit wil ze graag samen gaan doen met journalist Marijn Veltman. Voordat dit gerealiseerd kan worden, is er echter eerst voldoende enthousiasme, een vaste locatie en financiële steun nodig. Om dit te kunnen regelen organiseert het duo tot die tijd allerlei pop-up filmweken op diverse plekken in Den Haag. Het beoogde filmtheater, genaamd Flora, is geïnspireerd op een vroegere seksbioscoop. Deze bioscoop bood destijds korting aan senioren met een HTM-strippenkaart. Hun doel is om deze nostalgie te laten herleven binnen een nieuw filmtheaterconcept.

Nieuws

Foto: Actrice Bo Maerten dartelt over het strand in haar badpakje

Bo Maerten is een ontzettend verleidelijke dame, maar dat kan je pas echt goed zien als ze van die verleidelijke pakjes aan heeft. 

Foto: Actrice Bo Maerten maakt volgers helemaal gek met verleidelijk kiekje

De prachtige Bo Maerten is niet te verlegen om zichzelf te laten zien aan haar volgers en fans. Deze keer heeft ze wederom een heerlijk verleidende foto geplaatst waarmee ze haar volgers helemaal wild maakt.

Foto: Bo Maerten kust met vrouw tijdens Pride Amsterdam

Bo Maerten heeft een heel leuk weekend achter de rug bij Pride. En om haar steun te betuigen, kust ze met een andere vrouw. 

Actrice Bo Maerten ligt op haar buik op deze prachtige vakantiefoto

Bo Maerten is een bloedmooie vrouw, maar dat moet ze af en toe nog even extra kenbaar maken met een mooie foto, bijvoorbeeld van haar vakantie. 

Bo Maerten neemt definitief afscheid van Amelie

Ooit verwacht dat je als man met een doos tissues op schoot snikkend naar een aflevering van GTST zou kijken? Laat dat maar aan Bo Maerten over. De actrice neemt definitief afscheid van 'haar' Amelie...

Drama in GTST: Bo Maerten kapt ermee

De tijd van onbezorgdheid is voorbij! We hebben maanden van Bo Maerten kunnen genieten, maar nu lijkt de actrice de show toch écht te verlaten...

ZIEN: Yolanthe Cabau is ineens een Kardashian!

Goed kijken: zie je op deze foto twee Kardashian-zusjes, of is het 'gewoon' Yolanthe Cabau met een vriendin?

ZO: Bo Maerten is zwanger en dat kan je zien!

Het zal de kijker van GTST vast niet opgevallen zijn: Bo Maerten begint er langzaam iets anders uit te zien. Dat kan kloppen! De actrice is namelijk zwanger. Geen buikje te zien nog. Wél iets anders...
Bo Maerten bio

Profiel

Geboortedatum: 10 oktober 1992
Sterrenbeeld: Boogschutter
Afkomst: Vader van Bo Maerten is Belgisch
Geboorteplaats: Den Haag, Nederland
Lengte: 1.72 meter
Ouders: (vader) Hugo Maerten, (moeder) Karin Lucet
Relatie: Ja, met David
Kinderen: Mosie
Beroep: actrice
Opleidingsniveau: VWO
Opleiding: Toneelacademie in Maastricht

Foto's

Bo Maerten
Bo Maerten actrice