Victoria Koblenko

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Victoria Koblenko

Actrice Victoria Koblenko

De van oorsprong Oekraïense actrice Victoria Koblenko is een van de meest succesvolle actrices van ons kikkerlandje. En dat niet alleen. Ze is namelijk ook nog eens superslim. Zo spreekt ze bijvoorbeeld meer dan zes (!) talen.

Victoria Koblenko Privé

Toen Victoria twaalf jaar was verhuisde ze met haar ouders naar Nederland. Hier volgde ze een Gymnasiumopleiding en speelde ze in verschillende reclamespotjes. Victoria heeft, sinds 2003 een relatie met ex-profvoetballer Evgeniy Levchenko, die net als Victoria uit Oekraïne komt. De twee gingen in 2008 uit elkaar, maar kwamen na een paar jaar tóch weer samen. In 2016 kreeg het stel een zoontje, genaamd Kiy. In 2019 liet ze haar karakteristieke moedervlek verwijderen.

Carrière

Alhoewel Victoria Koblenko al eerder in reclamespotjes gespeeld had, werd ze pas écht bekend toen ze Isabella Kortenaer speelde in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. In totaal speelde ze meer dan 400 afleveringen in de Nederlandse soepserie. Ook speelde Koblenko in heel wat films. Zo had ze een rol in de remake van Costa! en was ze te zien in Huisvrouwen bestaan niet. In 2005 kon het grote publiek Victoria bewonderen in een van de bekendste programma’s van Nederland: Wie is de mol?.

Victoria Koblenko als model

Victoria Koblenko is een liefhebber van alles wat met mode en styling te maken heeft. Ze showt op Instagram regelmatig haar unieke outfits en jurken en poseerde ook al voor meerdere mannenbladen. Veel mensen vragen zich af of Victoria Koblenko ooit naakt op de foto is geweest. Ooit deelde ze per ongeluk een onbewerkte foto op Instagram, en ook stond ze in de LINDA met een transparant topje.

Nieuws

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Victoria Koblenko bereidt zich heel slecht voor op spannende fotoshoot

Victoria Koblenko deelt opvallende beelden via Instagram. De blondine heeft binnenkort een pikante fotoshoot, maar haar voorbereiding is niet zo best..

Foto: Victoria Koblenko geniet intens op het strand

Victoria Koblenko heeft een intens geniet momentje op het strand. En daar wil de prachtige presentatrice al haar volgers van laten meegenieten. 

Foto: Victoria Koblenko heeft ontplofte wenkbrauwen na raar kuurtje

Victoria Koblenko heeft de laatste tijd flink wat voor haar kiezen gekregen. Daarom was het tijd voor een welverdiend ontspanningsdagje. De meeste mensen hebben daarna een enorm ontspannen look maar bij Victoria lijkt het of er iets ontploft is op haar hoofd...

Wat: Victoria Koblenko heeft kaas tussen de benen

Victoria Koblenko zit met een raar gevoel tussen de benen. Gelukkig hoeft ze zelf niet ver te lopen om toch ergens te komen. Sterker nog, haar rare benen worden niet eens gebruikt door de blondine.

Foto: Victoria Koblenko krijgt elleboogje tijdens verhit gezinsuitje bij Ajax-Feyenoord

Victoria Koblenko vond de wedstrijd blijkbaar niet spannend genoeg, dus zorgde ze zelf voor extra drama. In de ArenA roepen dat je voor Feyenoord bent is nog nooit goed afgelopen...

Video: Victoria Koblenko moet echt even afkoelen na misstanden Oekraïne

Victoria Koblenko heeft zich de afgelopen tijd flink ingezet voor het conflict in Oekraïne. En daarom is het nu tijd voor wat welverdiende afkoeling. 

Foto: Zo bestrijdt Victoria Koblenko de oorlog in Oekraïne

Victoria Koblenko geeft om de wereld. Ze is nu op een missie om Oekraïne te steunen in deze akelige tijden. 
Victoria Koblenko

Profiel

Geboortedatum: 19 december 1980
Sterrenbeeld: Boogschutter
Lengte: 1,65 meter
Beroep: actrice, presentatrice, columniste
Relatie: Ja, met Evgeniy Levchenko
Kind: 1 zoon met de naam Kiy Levchenko
Instagram: ja onder de naam @vkoblenko

Foto's

victoria koblenko gtst
Victoria Koblenko
Victoria Koblenko