Victoria Koblenko

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Victoria Koblenko

Actrice Victoria Koblenko

De van oorsprong Oekraïense actrice Victoria Koblenko is een van de meest succesvolle actrices van ons kikkerlandje. En dat niet alleen. Ze is namelijk ook nog eens superslim. Zo spreekt ze bijvoorbeeld meer dan zes (!) talen.

Victoria Koblenko Privé

Toen Victoria twaalf jaar was verhuisde ze met haar ouders naar Nederland. Hier volgde ze een Gymnasiumopleiding en speelde ze in verschillende reclamespotjes. Victoria heeft, sinds 2003 een relatie met ex-profvoetballer Evgeniy Levchenko, die net als Victoria uit Oekraïne komt. De twee gingen in 2008 uit elkaar, maar kwamen na een paar jaar tóch weer samen. In 2016 kreeg het stel een zoontje, genaamd Kiy. In 2019 liet ze haar karakteristieke moedervlek verwijderen.

Carrière

Alhoewel Victoria Koblenko al eerder in reclamespotjes gespeeld had, werd ze pas écht bekend toen ze Isabella Kortenaer speelde in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. In totaal speelde ze meer dan 400 afleveringen in de Nederlandse soepserie. Ook speelde Koblenko in heel wat films. Zo had ze een rol in de remake van Costa! en was ze te zien in Huisvrouwen bestaan niet. In 2005 kon het grote publiek Victoria bewonderen in een van de bekendste programma’s van Nederland: Wie is de mol?.

Victoria Koblenko als model

Victoria Koblenko is een liefhebber van alles wat met mode en styling te maken heeft. Ze showt op Instagram regelmatig haar unieke outfits en jurken en poseerde ook al voor meerdere mannenbladen. Veel mensen vragen zich af of Victoria Koblenko ooit naakt op de foto is geweest. Ooit deelde ze per ongeluk een onbewerkte foto op Instagram, en ook stond ze in de LINDA met een transparant topje.

Nieuws

Foto: Geheel ontklede Victoria Koblenko deelt kiekje vanuit sauna

Victoria Koblenko deelt een opvallend kiekje vanuit de sauna. Haar volgers hadden nóót zo'n gewaagde foto verwacht!

Victoria Koblenko schokt volgers met foto van sterk verouderd gezicht

Victoria Koblenko heeft een schokkende foto geplaatst op haar Instagram. De veroudering komt sterk door, tot schrik van haar volgers.

Victoria Koblenko deelt foto van vreemde zuigsessie

Victoria Koblenko deelde onlangs via Instagram kiekjes van een wel héél aparte zuigsessie. Gaat het wel goed met de blondine, na deze harde sessie?

Victoria Koblenko doet shirt uit voor schrikbarende foto

Victoria Koblenko trok haar shirt uit op Instagram. Normaal gesproken zouden haar volgers hier dolenthousiast van worden...

Foto: ‘Bipolaire’ Victoria Koblenko geeft backstage alleen maar commando’s

Victoria Koblenko voelt zich beter dan de rest. Backstage moet iedereen alles voor haar doen.

Foto: Victoria Koblenko heeft plakkerig haar na behandeling met wit goedje

Victoria Koblenko heeft een opvallende haartip voor haar volgers. In een filmpje laat ze zien hoe haar haren aan haar voorhoofd blijven plakken...

Foto: Victoria Koblenko glijdt uit de bocht in bijzondere zwemkleding

De knappe actrice laat haar volgers genieten met een actiefoto. Ze durft in volle vaart van de glijbaan in Center Parcs, en vliegt keihard naar beneden. Door de snelheid moet ze alleen wel gaan oppassen. Haar badkleding is namelijk absoluut niet glijbaanbestendig!

Foto: Victoria Koblenko zorgt voor veel prikkels met sprookjesachtig shirtje

Victoria Koblenko is in Disneyland. En daar raakt ze behoorlijk snel overprikkeld door alles wat ze tegen het lijf loopt. 
Victoria Koblenko

Profiel

Geboortedatum: 19 december 1980
Sterrenbeeld: Boogschutter
Lengte: 1,65 meter
Beroep: actrice, presentatrice, columniste
Relatie: Ja, met Evgeniy Levchenko
Kind: 1 zoon met de naam Kiy Levchenko
Instagram: ja onder de naam @vkoblenko

Foto's

victoria koblenko gtst
Victoria Koblenko
Victoria Koblenko