Victoria Koblenko

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Victoria Koblenko

Actrice Victoria Koblenko

Ze is het perfecte voorbeeld van hoe doorzetten altijd loont. Victoria Koblenko heeft niet de meest gebruikelijke jeugd gehad, maar dat weerhield haar er niet van om alles te geven om de topactrice te worden die ze nu is. Victoria werd geboren in Oekraïne, op 19 december 1980. Op haar twaalfde verhuisde ze naar Nederland met haar ouders. Hoewel ze zich overal thuisvoelt, was ze als buitenlander natuurlijk altijd anders. Dat zorgde ervoor dat ze niet altijd even populair was bij haar leeftijdsgenoten. Ondanks dat lukte het Victoria om haar passie achterna te jagen toen ze in verschillende reclamespotjes mocht verschijnen. De mooie blondine wilde namelijk niets liever dan actrice worden. Ondanks die droom besloot ze ook politicologie te studeren, een studie die ze in 2008 afrondde.

Victoria Koblenko Goede Tijden, Slechte Tijden en Bloedverwanten

Kort nadat ze begon met studeren, kreeg Victoria Koblenko de rol van Isabella Kortenaer aangeboden in Goede Tijden, Slechte Tijden. Meer dan 600 keer was ze te zien in de bekendste soap van Nederland. Dit maakte haar natuurlijk landelijk bekend. Die bekendheid zorgde er onder andere voor dat ze gevraagd werd om mee te doen aan Wie is de Mol in 2005. Helaas moest ze al als derde kandidaat naar huis. Hoewel ze veel rollen aangeboden krijgt, zijn weinig van haar films en series de eerste jaren écht succesvol. Pas nadat ze uit GTST is geschreven, vind ze de volgende hitserie. Ze krijgt een rol in Bloedverwanten, een dramaserie van 3 seizoenen.

Victoria Koblenko relatie, partner en kinderen

Nadat ze beroemd werd met haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden stonden de mannen voor Victoria Koblenko. Een ontzettend knappe blondine, die ook nog eens talent heeft én over een goed stel hersens beschikt. Wat wil je nog meer? Maar Victoria is er ééntje van alleen het beste, dus wachtte ze op die perfecte man. Die vond ze in 2003, in de vorm van Evgeniy Levchenko. Deze profvoetballer, die voor zijn carrière vanuit Oekraïne naar Nederland kwam maar zich al snel liet naturaliseren tot Nederlander, was het complete plaatje voor Victoria. Toch liep de relatie na zo’n vier jaar op de klippen. Daarna trouwde Victoria Koblenko bijna met een andere man, voordat ze toch weer samen kwam met Evgeniy. Inmiddels zijn de twee, ondanks hun verschillende persoonlijkheden, al jaren gelukkig samen. Victoria en Evgeniy hebben samen een zoontje, Kiy.

Victoria Koblenko huis

Het gezin van Victoria Koblenko woont in een prachtig appartement aan het IJ in Amsterdam. De woning heeft een waarde van 421.000,- en heeft een woonoppervlakte van 87 vierkante meter.

Victoria Koblenko Instagram

Naast dat ze een actrice is, kun je Victoria Koblenko ook zeker een influencer noemen. De blondine heeft ruim boven de 200.000 volgers op het sociale media platform Instagram. Deze volgers moeten natuurlijk tevreden gehouden worden, maar gelukkig weet Victoria precies hoe ze dat moet doen. De mooiste foto’s in de minst verhullende pakjes komen voorbij. Victoria is duidelijk nog altijd trots op haar lichaam en laat ons daarvan meegenieten. Als fan van Victoria Koblenko moet je eigenlijk wel even op die volgknop drukken. Gelukkig is Victoria makkelijk te vinden, haar gebruikersnaam is @vkoblenko.

Nieuws

Video: Victoria Koblenko laat flink aan zich trekken tijdens innige sessie in sportschool

Victoria Koblenko weet wel hoe ze de meest mooie foto's moet maken voor haar fans. In de sportschool laat ze een bijzondere kant zien. 

Foto: Victoria Koblenko laat enorme groei zien in knellend sporttopje

Victoria Koblenko heeft een nieuw plaatje online gezet en dat ziet er toch een partij mooi uit. Dit moet je echt even gezien hebben. 

Victoria Koblenko blameert zich op podium met schunnige teksten: “Lekker likken” (VIDEO)

Het is weer zo ver, Victoria Koblenko laat haar volgers weer een andere kant zien en staat bij theater Castellum schunnige teksten te vertolken.

Video: Victoria Koblenko vestigt alle aandacht op de inhoud van haar topje

De zeer aantrekkelijke actrice Victoria Koblenko heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers erg blij van worden. 

Foto: Schaars geklede Victoria Koblenko laat zich helemaal gaan op bloedheet festival

Victoria Koblenko gaat helemaal los op een bloedheet festival. Gelukkig heeft de actrice zich schaars gekleed zodat ze het niet té heet krijgt.

Video: Victoria Koblenko laat alleen haar onderkant nat worden

Victoria Koblenko laat zich natmaken terwijl ze een piepklein zwemsetje draagt. Die beelden mag je absoluut niet missen!

Foto: Victoria Koblenko wordt gedwongen om haar uit te trekken

De prachtige Victoria Koblenko ziet wel een hele bijzondere boodschap op een muurtje staan en besluit die maar gewoon te volgen.

Foto: Victoria Koblenko verliest zowat haar zwemtopje tijdens frisse duik

Victoria Koblenko is een ontzettend spontaan persoon. Zo gaat ze graag op de meest willekeurige tijden even een stukje zwemmen. 
Victoria Koblenko

Profiel

Geboortedatum: 19 december 1980
Afkomst: Victoria Koblenko groeide op in Oekraïne
Sterrenbeeld: Boogschutter
Lengte: 1,65 meter
Beroep: Actrice, presentatrice, columniste
Opleiding: Politicologie en Ruslandkunde aan de Universiteit Leiden
Relatie: Ja
Vriend: Evgeniy Levchenko
Kinderen: Kiy Levchenko (zoon)
Instagram: Victoria zit op Instagram onder de naam @vkoblenko

Foto's

victoria koblenko gtst
Victoria Koblenko