Victoria Koblenko

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Victoria Koblenko

Actrice Victoria Koblenko

Ze is het perfecte voorbeeld van hoe doorzetten altijd loont. Victoria Koblenko heeft niet de meest gebruikelijke jeugd gehad, maar dat weerhield haar er niet van om alles te geven om de topactrice te worden die ze nu is. Victoria werd geboren in Oekraïne, op 19 december 1980. Op haar twaalfde verhuisde ze naar Nederland met haar ouders. Hoewel ze zich overal thuisvoelt, was ze als buitenlander natuurlijk altijd anders. Dat zorgde ervoor dat ze niet altijd even populair was bij haar leeftijdsgenoten. Ondanks dat lukte het Victoria om haar passie achterna te jagen toen ze in verschillende reclamespotjes mocht verschijnen. De mooie blondine wilde namelijk niets liever dan actrice worden. Ondanks die droom besloot ze ook politicologie te studeren, een studie die ze in 2008 afrondde.

Victoria Koblenko Goede Tijden, Slechte Tijden en Bloedverwanten

Kort nadat ze begon met studeren, kreeg Victoria Koblenko de rol van Isabella Kortenaer aangeboden in Goede Tijden, Slechte Tijden. Meer dan 600 keer was ze te zien in de bekendste soap van Nederland. Dit maakte haar natuurlijk landelijk bekend. Die bekendheid zorgde er onder andere voor dat ze gevraagd werd om mee te doen aan Wie is de Mol in 2005. Helaas moest ze al als derde kandidaat naar huis. Hoewel ze veel rollen aangeboden krijgt, zijn weinig van haar films en series de eerste jaren écht succesvol. Pas nadat ze uit GTST is geschreven, vind ze de volgende hitserie. Ze krijgt een rol in Bloedverwanten, een dramaserie van 3 seizoenen.

Victoria Koblenko relatie, partner en kinderen

Nadat ze beroemd werd met haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden stonden de mannen voor Victoria Koblenko. Een ontzettend knappe blondine, die ook nog eens talent heeft én over een goed stel hersens beschikt. Wat wil je nog meer? Maar Victoria is er ééntje van alleen het beste, dus wachtte ze op die perfecte man. Die vond ze in 2003, in de vorm van Evgeniy Levchenko. Deze profvoetballer, die voor zijn carrière vanuit Oekraïne naar Nederland kwam maar zich al snel liet naturaliseren tot Nederlander, was het complete plaatje voor Victoria. Toch liep de relatie na zo’n vier jaar op de klippen. Daarna trouwde Victoria Koblenko bijna met een andere man, voordat ze toch weer samen kwam met Evgeniy. Inmiddels zijn de twee, ondanks hun verschillende persoonlijkheden, al jaren gelukkig samen. Victoria en Evgeniy hebben samen een zoontje, Kiy.

Victoria Koblenko Instagram

Naast dat ze een actrice is, kun je Victoria Koblenko ook zeker een influencer noemen. De blondine heeft ruim boven de 200.000 volgers op het sociale media platform Instagram. Deze volgers moeten natuurlijk tevreden gehouden worden, maar gelukkig weet Victoria precies hoe ze dat moet doen. De mooiste foto’s in de minst verhullende pakjes komen voorbij. Victoria is duidelijk nog altijd trots op haar lichaam en laat ons daarvan meegenieten. Als fan van Victoria Koblenko moet je eigenlijk wel even op die volgknop drukken. Gelukkig is Victoria makkelijk te vinden, haar gebruikersnaam is @vkoblenko.

Nieuws

Video: Bibberende Victoria Koblenko heeft enorm gat in voorkant van badkleding

Beeldschone Victoria Koblenko houdt van pijn. De blondine dook weer vol overgave het ijskoude water in! Dit enorme gat in de voorkant van haar outfit bezorgde haar extra bibbers!

Video: Victoria Koblenko heeft het overduidelijk ijskoud in badkleding

Victoria Koblenko heeft altijd van die heerlijk verfrissende ideeën. Deze keer letterlijk, aangezien ze in ijskoud water springt in haar badkleding. 

Foto: Victoria Koblenko weet precies wat haar volgers willen zien

Victoria Koblenko laat in een nieuwe post zien dat ze echt wel weet waarom 200 duizend mensen haar volgen. Het is niet verrassend dat er een bikini aanwezig is op haar foto.

Video: Victoria Koblenko laat zien wat ze tussen de lakens aanheeft

Heb jij altijd al bij Victoria Koblenko in bed willen liggen? dan is vandaag je geluksdag. De actrice plaatst namelijk de volgende video's speciaal voor jou. 

Video: Victoria Koblenko heeft overal kippenvel na frisse duik

Volgens Victoria Koblenko is een ijsbad op z'n tijd enorm goed voor je lijf. Je doet het haar liever niet na, maar van dichtbij meespieken is wél heel leuk!

Victoria Koblenko gaat gehurkt op strand voor magistrale foto

Spirituele Victoria Koblenko verwent haar volgers al een tijdje met heerlijke foto's, maar dit kiekje topt alles!

Foto: Victoria Koblenko geniet van vibraties in gewaagde badkleding

Victoria Koblenko deelt een stel opvallende kiekjes via Instagram. De blondine neemt een wel héél aparte pose aan op het strand..

Video: Superlenige Victoria Koblenko wordt kletsnat tijdens gekke trucjes

Victoria Koblenko laat even zien wat ze allemaal in huis heeft. Met een paar gekke trucjes maakt ze haar volgers helemaal wild.
Victoria Koblenko

Profiel

Geboortedatum: 19 december 1980 Sterrenbeeld: Boogschutter Lengte: 1,65 meter
Beroep: Actrice, presentatrice, columniste
Relatie: Ja
Vriend: Evgeniy Levchenko
Kinderen: Kiy Levchenko (zoon)
Instagram: Victoria zit op Instagram onder de naam @vkoblenko

Foto's

victoria koblenko gtst
Victoria Koblenko
Victoria Koblenko