Katja Schuurman

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Katja Schuurman

Actrice Katja Schuurman

Prachtige krullen, een zwoele stem en een flinke dosis zelfvertrouwen: Katja Schuurman is de crush van velen.

Katja’s carrière

Katja Schuurman begon haar televisiecarrière bij de Amsterdamse zender AT5. De presentatrice met Curaçaose roots werd een aantal jaar later het gezicht van MTV. Katja’s televisiecarrière kwam pas écht in een stroomversnelling door haar rol als Jessica Harmsen in GTST. Katja’s personage was naast op de televisie, ook in de hitlijsten te vinden. Samen met haar twee GTST collega’s, Babette van Veen (Linda) en Guusje Nederhorst (Roos), vormde ze het trio ‘'Linda, Roos en Jessica’'. Hun eerste lied ‘'Ademnood’' begon als een vette knipoog, maar liep (tot ieders verbazing) al snel uit op een megahit, die maar liefst 7 weken op nummer één stond. En zelfs vandaag de dag wordt deze hit nog vaak gedraaid.

Liefdesleven

De harten van vele mannelijke Katja fans hadden het zwaar te verduren toen Katja Schuurman in 2006 trouwde met acteur en regisseur Thijs Römer. Samen kregen ze in 2010 een dochter, Sammie. De twee zette in 2015 echter een punt achter hun huwelijk. Dat een scheiding niet per se voor awkward situaties hoeft te zorgen, bewijzen de twee wel. Sterker nog: ze hebben nog steeds de grootste lol met elkaar. Echter houdt de liefde van Katja niet op. Katja stapte in het voorjaar van 2019 in het huwelijksbootje met een bekende chef-kok: Freek van Noortwijk. De twee leerden elkaar kennen in het restaurant van Freek en er bloeide al snel iets op tussen de twee, volgens Katja. Ze zouden kort na hun eerste ontmoeting, in Freeks restaurant, meteen naar de toiletten gerend zijn. Over liefde op het eerste gezicht gesproken! Echter bleek dat einde 2021 ze hun huwelijk hadden verbroken. Katja is weer single!

Nieuws

Ingestorte Katja Schuurman kan eindelijk weer lachen op intieme foto

Dat Katja Schuurman in een lastige periode zit, wordt wel duidelijk op haar Instagram. De recente relatiebreuk van de actrice zorgt ervoor dat ze vaker opvallende foto's deelt.

Katja Schuurman heeft zombiehoofd op ziekmakende foto

Meestal wordt Katja Schuurman bestempeld als een van de meest mooie vrouwen van Nederland. Maar op deze foto lijkt ze net een zombie. 

Katja Schuurman betast zus op privé foto

Katja Schuurman heeft een innige band met haar zus Birgit. Op deze foto zie je hoe ver die band soms gaat. 

Foto: Katja Schuurman is onderdeel van innig trio

Nu ze weer vrijgezel is heeft Katja opeens de ruimte om allerlei leuke dingen te proberen. Bijvoorbeeld onderdeel zijn van dit innige trio. 

Katja Schuurman is volledig de weg kwijt op mysterieuze foto

Katja Schuurman is een erg mysterieuze dame, maar op haar laatste foto lijkt ze toch wel een beetje de weg kwijt. 

Katja Schuurman deelt hartbrekend nieuws met onverwachte foto

Katja Schuurman heeft verdrietig nieuws te vertellen, ze verbreekt namelijk na jaren haar huwelijk. Katja is weer vrijgezel!

Jurk Katja Schuurman waait omhoog op zomerse foto

Katja Schuurman heeft weer een schitterende jurk aan op een nieuwe foto. Terwijl de actrice poseert komt er een net iets te harde windvlaag...

Katja Schuurman kondigt ingrijpend nieuws aan met foto op Instagram

Katja Schuurman neemt de komende tijd een ingrijpende pauze. En dat kondigde ze aan met een nieuwe foto. 
Katja Schuurman

Profiel

Geboortedatum: 19 februari 1975
Sterrenbeeld:  Vissen
Kinderen: Sammie Römer, Coco Loulou
Relatie: Nee, single
Geboorteplaats: Bunnik, Nederland
Beroep: Actrice, zangeres, journalist, videojockey,
Instagram: Katja zit op instagram onder de naam @katjaschuurman

Foto's

Katja Schuurman
Katja Schuurman
Katja Schuurman