Katja Schuurman

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Katja Schuurman

Actrice Katja Schuurman

Prachtige krullen, een zwoele stem en een flinke dosis zelfvertrouwen: Katja Schuurman is de droom van elke Nederlandse man.

Katja Schuurman begon bij GTST

Katja Schuurman begon haar televisiecarrière bij de Amsterdamse zender AT5. De presentatrice werd een aantal jaar later het gezicht van MTV. Katja’s televisie carrière kwam pas écht in een stroomversnelling door haar rol als Jessica Harmsen in GTST. Katja’s personage was naast op de televisie, ook in de hitlijsten te vinden. Samen met haar twee GTST collega’s, Babette van Veen (Linda) en Guusje Nederhorst (Roos), vormde ze het trio ‘'Linda, Roos en Jessica’'. Hun eerste lied ‘'Ademnood’' begon als een vette knipoog, maar liep (tot ieders verbazing) al snel uit op een megahit, die maar liefst 7 weken op nummer één stond. En zelfs vandaag de dag wordt deze hit nog vaak gedraaid.

Katja Schuurman en Thijs Römer

De harten van vele mannelijke Katja fans hadden het zwaar te verduren toen Katja Schuurman in 2006 trouwde met acteur en regisseur Thijs Römer. Samen kregen ze in 2010 een dochter, Sammie. De twee zetten in 2015 echter een punt achter hun huwelijk. Dat een scheiding niet per se voor awkward situaties hoeft te zorgen, bewijzen de twee wel. Sterker nog: ze hebben nog steeds de grootste lol met elkaar.

Getrouwd met Freek van Noortwijk

Daar houdt het liefdesverhaal van Katja Schuurman niet op! Katja stapte in het voorjaar van 2019 in het huwelijksbootje met een bekende chef-kok: Freek van Noortwijk. De twee leerden elkaar kennen in het restaurant van Freek en er bloeide al snel iets op tussen de twee, volgens Katja. Ze zouden kort na hun eerste ontmoeting, in Freeks restaurant, meteen naar de toiletten gerend zijn. Over liefde op het eerste gezicht gesproken! Freek en Katja kregen in 2021 een dochter, Coco Loulou. Eind 2021 hebben Freek en Katja hun huwelijk verbroken. Katja is dus gescheiden en weer single!

Katja Schuurman in Costa!

Hoewel Katja Schuurman vooral bekend werd dankzij haar tv-optredens bij GTST, stond ze ook flink in de spotlights in de Nederlandse bioscopen. Zo speelde ze vroeg in haar carrière een veelbesproken rol in de film Oesters van Nam Kee. Toch is haar rol in Costa! uit 2001 bij de meeste mensen blijven hangen. Ze speelde daarin Frida, een propper aan de Spaanse kust. De film Costa! kreeg in 2022 een vervolg, waarin Katja Schuurman weer in de huid van Frida kruipt.

Nieuws

Foto: Had Katja Schuurman met deze BN’er een avontuurtje in de badkamer?

Katja Schuurman neemt het er sinds haar break-up goed van. Na vele speculaties wie de nieuwe vlam van Katja is duikt er nu ineens wel een heel bekend iemand op. Juicechannel komt met een héél sappig nieuwtje over een opvallend avontuurtje in de badkamer...

Foto: Lenige Katja Schuurman trekt beentjes omhoog tijdens openbare oefening

Katja Schuurman zit, zoals menig Nederlander, al zolang ze zich kan herinneren, te wachten op strandweer. Niet om te zonnen, maar voor iets heel anders kiest Katja voor de zon.

Katja Schuurman deelt zonnige foto aan het zwembad

Katja Schuurman is aan het genieten van haar welverdiende vakantie. De actrice is lekker de hele dag in haar bikini aan het rond paraderen en zwemmen. Katja is de beroerdste niet dus deelt deze foto's en video's maar al te graag met haar volgers..

Zien: Katja Schuurman gaat op rug liggen voor zomerse foto

Het is algemeen bekend dat Katja er niet vies van is om alles te doen voor de perfecte foto. Een spannend pakje aantrekken of een bizarre make-up look, het maakt Katja niets uit zolang het resultaat maar goed is. Toch overtreft zelfs Katja zich, want de brunette gaat zonder pardon op haar rug liggen voor deze foto...

Foto: Katja Schuurman gooit haar troeven los op wilde foto

Katja Schuurman deelt een foto op Instagram waarop ze haar grootste wapenfeiten helemaal losgooit! Haar volgers zijn diep onder de indruk...

Foto: In dit luchtige jurkje is elke dag stranddag voor Katja Schuurman

Katja Schuurman houdt enorm van het strand. Als het aan haar lag, was ze daar iedere dag te vinden. Natuurlijk het liefste in dit jurkje. 

Katja Schuurman doet extra knoopje open op zeer luchtige foto

Katja Schuurman is misschien wat op leeftijd, maar daardoor niet minder knap. Sterker nog, ze heeft meer verleidingskracht dan de meeste jongere vrouwen. 

Foto: Katja Schuurman draagt opvallend weinig onder luchtige blouse

Katja Schuurman houdt van het dragen van opvallende outfits. Deze keer kiest ze voor een luchtige, blauwe blouse. 
Katja Schuurman

Profiel

Geboortedatum: 19 februari 1975 Sterrenbeeld:  Vissen
Beroep: Actrice, presentatrice
Kinderen: Sammie Römer, Coco Loulou
Relatie: Nee, Katja is single. Ze had een relatie met Thijs Römer en Freek van Noortwijk
Geboorteplaats: Bunnik, Nederland 
Instagram: Het Instagram kanaal van Katja is @katjaschuurman

Foto's

Katja Schuurman
Katja Schuurman
Katja Schuurman