Katja Schuurman

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Katja Schuurman

Actrice Katja Schuurman

Ze is één van de bekendste vrouwen van Nederland. Haar prachtige krullen, zwoele stem en flinke dosis zelfvertrouwen maken van Katja Schuurman een vrouw die we geen moment uit het oog willen verliezen. Katja werd geboren op 19 februari 1975 in Bunnik, bij Utrecht. Als je de leeftijd van Katja Schuurman zou moeten schatten, zou je haar absoluut een paar jaar minder geven. De actrice is nog altijd een lust voor het oog en doet daar ook veel voor. Ze is ontzettend actief in de sportschool, wat zich uitbetaalt in een geweldig lichaam. Tel daarbij op dat ze in haar gezicht nauwelijks veranderd is en dan snap je dat Katja Schuurman zomaar tien jaar jonger had kunnen zijn. Ze is de oudere zus van Birgit Schuurman, die eveneens actrice is. Haar vader is Nederlands, maar haar moeder is wat exotischer. Ze is namelijk Surinaams en komt origineel van Curaçao. Blijkbaar is dat een goede mix van genen, zo bewijzen Katja en Birgit. Nadat Katja haar middelbare school gehaald had, ging ze politicologie studeren. Al snel liet ze deze studie links liggen om zich te focussen op een acteercarrière.

Katja Schuurman GTST en Costa!

Het kon natuurlijk niet uitblijven dat een getalenteerde schoonheid als Katja Schuurman zou doorbreken op het witte doek. In 1994 maakte heel Nederland dan ook kennis met de actrice, toen ze de rol van Jessica Harmsen in Goede Tijden, Slechte Tijden kreeg. Dit was het begin van een vlammende carrière voor Katja. Via GTST werd ze niet alleen landelijk bekend, samen met twee collega’s die ze hier leerde kennen bracht ze ook nog een single uit. ‘Ademnood’, een nummer 1 hit die het nog altijd goed doet in de foute uurtjes op de radio. Nadat ze GTST verliet, kreeg Katja Schuurman een rol in de film Costa. Ook deze film was een enorm succes. Costa was zelfs zo populair dat er een gelijknamige serie werd uitgebracht, en in 2022 kwam er zelfs een vervolg waarin Katja weer te zien was. Naast het acteren en het zingen heeft de brunette ook een hoop programma’s gepresenteerd. Ze was een tijd het gezicht van onder andere 3 op Reis, Ranking the Stars en Katja’s Bodyscan.

Katja Schuurman vriend, relatie en Ibiza

Lange tijd was Katja Schuurman getrouwd met acteur Thijs Römer. Samen hebben ze een dochter, Sammie. In 2015 ging het stel uit elkaar. Kort daarna kreeg Katja een relatie met een veertien jaar jongere man, chef-kok Freek van Noortwijk. Ook uit deze relatie kwam een dochter voort: Coco Loulou. Helaas liep het wederom mis, in 2021 gingen de twee ieder hun eigen weg. Maar Katja zit nooit stil. In 2022 maakte ze bekend weer gelukkig te zijn met iemand. Het gaat om de 18 jaar jongere Niek Schrijvershof, die op Ibiza woont. Het leeftijdsverschil en de lange afstand tussen beide kan geen roet in het eten gooien, de tortelduifjes zijn zielsgelukkig met elkaar.

Katja Schuurman Instagram

Er zijn weinig Nederlandse actrices met zulke trouwe volgers als Katja Schuurman. Bijna 500.000 mensen houden alles in de gaten wat de brunette doet via haar Instagram pagina. Katja is natuurlijk nooit verlegen geweest, en op het sociale media platform deelt ze dan ook genoeg om van te genieten. Selfies, shoots, maar ook foto’s in de net wat gewaagdere kleding, Katja is nergens bang voor. Het is dan ook zeker de moeite waard om haar te volgen als je op de hoogte wil blijven van de mooie actrice. Je kunt Katja Schuurman volgen op Instagram via @katjaschuurman.

Nieuws

Deze 7 foto’s van Katja Schuurman vindt ze zelf hopelijk minder lelijk; haar volgers smullen ervan!

Katja Schuurman wordt door de meeste mannen van Nederland aanbeden als een van de mooiste vrouwen ter wereld, maar zelf denkt ze er anders over. 

Foto: Kletsnatte Katja Schuurman geniet van sauna in slechts een piepklein handdoekje

Katja Schuurman was een weekendje weg en natuurlijk ga je dan even lekker ontspannen in de sauna.

Boze Katja Schuurman daagt Instagram uit met verboden foto

Katja Schuurman heeft een nieuwe foto online gezet, maar die werd gelijk verwijderd door Instagram. De strijd begint!

Video: Microdosing lijkt wild bewegende Katja Schuurman nu écht te veel te worden

Is Katja Schuurmans recente ochtendduik in het ijskoude water een teken van zelfexpressie of wijst het naar waanzin?

Foto: Katja Schuurman laat haar wapenfeiten vrij in loszittend zomerjurkje

Katja Schuurman laat zich weer eens van haar beste kant zien. Ze gooit haar geheime wapens in de strijd en dat ziet er goed uit!

Video: Katja Schuurman deelt zomaar verboden beelden op Instagram

Katja Schuurman is helemaal uit de kleren gegaan voor een nieuw boek. De beelden daarvan deelt ze op Instagram.

Foto: Katja Schuurman laat eindelijk zien hoe ze aan die prachtige looks komt!

Katja Schuurman deelt eindelijk het geheim waar haar prachtige looks toch vandaan komen. Ook zijn er een aantal foto's...

Soepel bewegende Katja Schuurman is na All Stars eindelijk weer terug op het voetbalveld

Katja Schuurman wordt steeds beter op het veld. Hoe kan dat ook anders, ze speelde immers ooit in de voetbalserie van Nederland. 
Katja Schuurman

Profiel

Geboortedatum: 19 februari 1975 Sterrenbeeld: Vissen
Lengte: 1.65 meter
Afkomst: Moeder van katja is Surinaams
Beroep: Actrice, presentatrice
Kinderen: Sammie & Coco Loulou
Relatie: Ja, met Niek Schrijvershof
Ouders: Wim Schuurman (vader) en Sonja Bos (moeder)
Geboorteplaats: Bunnik, Nederland
Instagram: Het Instagram kanaal van Katja is @katjaschuurman

Foto's

Katja Schuurman
Katja Schuurman