Katja Schuurman

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Katja Schuurman

Actrice Katja Schuurman

Prachtige krullen, een zwoele stem en een flinke dosis zelfvertrouwen: Katja Schuurman is de droom van elke Nederlandse man.

Katja Schuurman begon bij GTST

Katja Schuurman begon haar televisiecarrière bij de Amsterdamse zender AT5. De presentatrice werd een aantal jaar later het gezicht van MTV. Katja’s televisie carrière kwam pas écht in een stroomversnelling door haar rol als Jessica Harmsen in GTST. Katja’s personage was naast op de televisie, ook in de hitlijsten te vinden. Samen met haar twee GTST collega’s, Babette van Veen (Linda) en Guusje Nederhorst (Roos), vormde ze het trio ‘'Linda, Roos en Jessica’'. Hun eerste lied ‘'Ademnood’' begon als een vette knipoog, maar liep (tot ieders verbazing) al snel uit op een megahit, die maar liefst 7 weken op nummer één stond. En zelfs vandaag de dag wordt deze hit nog vaak gedraaid.

Katja Schuurman en Thijs Römer

De harten van vele mannelijke Katja fans hadden het zwaar te verduren toen Katja Schuurman in 2006 trouwde met acteur en regisseur Thijs Römer. Samen kregen ze in 2010 een dochter, Sammie. De twee zetten in 2015 echter een punt achter hun huwelijk. Dat een scheiding niet per se voor awkward situaties hoeft te zorgen, bewijzen de twee wel. Sterker nog: ze hebben nog steeds de grootste lol met elkaar.

Getrouwd met Freek van Noortwijk

Daar houdt het liefdesverhaal van Katja Schuurman niet op! Katja stapte in het voorjaar van 2019 in het huwelijksbootje met een bekende chef-kok: Freek van Noortwijk. De twee leerden elkaar kennen in het restaurant van Freek en er bloeide al snel iets op tussen de twee, volgens Katja. Ze zouden kort na hun eerste ontmoeting, in Freeks restaurant, meteen naar de toiletten gerend zijn. Over liefde op het eerste gezicht gesproken! Freek en Katja kregen in 2021 een dochter, Coco Loulou. Eind 2021 hebben Freek en Katja hun huwelijk verbroken. Katja is dus gescheiden en weer single!

Katja Schuurman in Costa!

Hoewel Katja Schuurman vooral bekend werd dankzij haar tv-optredens bij GTST, stond ze ook flink in de spotlights in de Nederlandse bioscopen. Zo speelde ze vroeg in haar carrière een veelbesproken rol in de film Oesters van Nam Kee. Toch is haar rol in Costa! uit 2001 bij de meeste mensen blijven hangen. Ze speelde daarin Frida, een propper aan de Spaanse kust. De film Costa! kreeg in 2022 een vervolg, waarin Katja Schuurman weer in de huid van Frida kruipt.

Nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Katja Schuurman knalt bijna uit loszittende jurk

Katja Schuurman is een echte pro als het aankomt op rode loper-evenementen! Ze wist dat ze met deze jurk enorm veel bekijks zou hebben...

Foto: Katja Schuurman deelt foto van vreemdste haargroei ooit

Katja Schuurman staat bekend om haar prachtige haren. Het is dus geen wonder dat ze dit vreemde plukje haar het liefst verborgen houdt!

Foto: Katja Schuurman toont sappige kokosnoot

Katja Schuurman deelde onlangs een heerlijke foto op Instagram. De actrice weet wel raad met deze sappige ronding..

Foto: Katja Schuurman boos op Beau na incident met vastgelijmde klimaatactivist

Iedereen heeft het over de klimaatactivist die zich bij talkshow Jinek aan de tafel vastlijmde. Katja kiest opvallend genoeg de kant van deze onruststoker, en heeft een rake opmerking klaarliggen voor Beau van Erven Dorens!

Foto: Katja Schuurman deelt spannende foto uit wilde jeugdjaren

Katja Schuurman is nu een beeldschone vrouw, maar dat was ze vroeger ook al!  Daar is ze het zelf ook mee eens, dus deelt ze een schitterende foto van haar jongvolwassen jaren. Ze heeft voor een kiekje met een bijzondere blik gekozen...

Foto: Katja Schuurman bouwt feestje in losgeknoopt jurkje

Katja Schuurman deelt pikante beelden via Instagram. De actrice heeft kennelijk veel zin in een feestje en laat dat goed blijken.

Video: Yolanthe geeft heerlijk zijaanzicht van strakste legging ooit

Yolanthe Cabau is één van de mooiste dames in Nederland. Dit bewijst ze wel weer met de meest strakke legging ooit. 
Katja Schuurman

Profiel

Geboortedatum: 19 februari 1975 Sterrenbeeld:  Vissen
Beroep: Actrice, presentatrice
Kinderen: Sammie Römer, Coco Loulou
Relatie: Nee, Katja is single. Ze had een relatie met Thijs Römer en Freek van Noortwijk
Geboorteplaats: Bunnik, Nederland 
Instagram: Het Instagram kanaal van Katja is @katjaschuurman

Foto's

Katja Schuurman
Katja Schuurman
Katja Schuurman