Katja Schuurman

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Katja Schuurman

Actrice Katja Schuurman

Ze is één van de bekendste vrouwen van Nederland. Haar prachtige krullen, zwoele stem en flinke dosis zelfvertrouwen maken van Katja Schuurman een vrouw die we geen moment uit het oog willen verliezen. Katja werd geboren op 19 februari 1975 in Bunnik, bij Utrecht. Als je de leeftijd van Katja Schuurman zou moeten schatten, zou je haar absoluut een paar jaar minder geven. De actrice is nog altijd een lust voor het oog en doet daar ook veel voor. Ze is ontzettend actief in de sportschool, wat zich uitbetaalt in een geweldig lichaam. Tel daarbij op dat ze in haar gezicht nauwelijks veranderd is en dan snap je dat Katja Schuurman zomaar tien jaar jonger had kunnen zijn. Ze is de oudere zus van Birgit Schuurman, die eveneens actrice is. Haar vader is Nederlands, maar haar moeder is wat exotischer. Ze is namelijk Surinaams en komt origineel van Curaçao. Blijkbaar is dat een goede mix van genen, zo bewijzen Katja en Birgit. Nadat Katja haar middelbare school gehaald had, ging ze politicologie studeren. Al snel liet ze deze studie links liggen om zich te focussen op een acteercarrière.

Katja Schuurman GTST en Costa!

Het kon natuurlijk niet uitblijven dat een getalenteerde schoonheid als Katja Schuurman zou doorbreken op het witte doek. In 1994 maakte heel Nederland dan ook kennis met de actrice, toen ze de rol van Jessica Harmsen in Goede Tijden, Slechte Tijden kreeg. Dit was het begin van een vlammende carrière voor Katja. Via GTST werd ze niet alleen landelijk bekend, samen met twee collega’s die ze hier leerde kennen bracht ze ook nog een single uit. ‘Ademnood’, een nummer 1 hit die het nog altijd goed doet in de foute uurtjes op de radio. Nadat ze GTST verliet, kreeg Katja Schuurman een rol in de film Costa. Ook deze film was een enorm succes. Costa was zelfs zo populair dat er een gelijknamige serie werd uitgebracht, en in 2022 kwam er zelfs een vervolg waarin Katja weer te zien was. Naast het acteren en het zingen heeft de brunette ook een hoop programma’s gepresenteerd. Ze was een tijd het gezicht van onder andere 3 op Reis, Ranking the Stars en Katja’s Bodyscan.

Katja Schuurman vriend, relatie en Ibiza

Lange tijd was Katja Schuurman getrouwd met acteur Thijs Römer. Samen hebben ze een dochter, Sammie. In 2015 ging het stel uit elkaar. Kort daarna kreeg Katja een relatie met een veertien jaar jongere man, chef-kok Freek van Noortwijk. Ook uit deze relatie kwam een dochter voort: Coco Loulou. Helaas liep het wederom mis, in 2021 gingen de twee ieder hun eigen weg. Maar Katja zit nooit stil. In 2022 maakte ze bekend weer gelukkig te zijn met iemand. Het gaat om de 18 jaar jongere Niek Schrijvershof, die op Ibiza woont. Het leeftijdsverschil en de lange afstand tussen beide kan geen roet in het eten gooien, de tortelduifjes zijn zielsgelukkig met elkaar.

Katja Schuurman Instagram

Er zijn weinig Nederlandse actrices met zulke trouwe volgers als Katja Schuurman. Bijna 500.000 mensen houden alles in de gaten wat de brunette doet via haar Instagram pagina. Katja is natuurlijk nooit verlegen geweest, en op het sociale media platform deelt ze dan ook genoeg om van te genieten. Selfies, shoots, maar ook foto’s in de net wat gewaagdere kleding, Katja is nergens bang voor. Het is dan ook zeker de moeite waard om haar te volgen als je op de hoogte wil blijven van de mooie actrice. Je kunt Katja Schuurman volgen op Instagram via @katjaschuurman.

Nieuws

Foto: Katja Schuurman laat haar ‘vriendinnen’ bijna uit jurkje vallen

De aantrekkelijke Katja Schuurman weet met haar prachtige looks haar volgers voor zich te laten vallen. Maar nu valt er bijna iets anders. 

Foto: Katja Schuurman moet goed uitkijken met haar openhangende jurkje

Katja Schuurman houdt ervan om avontuurlijke foto's te nemen. Maar ze moet soms wel een beetje uitkijken dat er niks mis gaat. De openhangende jurk...

Foto: In leer gehulde Katja Schuurman legt haar voorgevel op piano

Katja Schuurman heeft een hele pikante fotoshoot gedaan voor een bekend mannenblad. De actrice legt haar voorgevel letterlijk op een piano terwijl ze verder alleen gehuld is in een leren pakje...

Foto: Katja Schuurman schudt enorm met haar voorkant in loszittend topje

Dat Katja Schuurman een vrije ziel is weten we, maar in dit filmpje tijdens Koningsdag toont ze dat ze andere dingen ook heel vrij laat... 

Foto: Verleidelijk poserende Katja Schuurman laat zich héél strak inpakken

Het is een spannend dagje voor Katja Schuurman. De brunette laat zich volledig inpakken door een andere vrouw en daar geniet ze met volle teugen van.. 

Foto: Schaars geklede Katja Schuurman maakt er een knoeiboel van

De brunette Katja Schuurman deelt zéér schaars gekleed kiekje met volgers waar ze zichzelf helemaal onder knoeit met melk.. Gevolg: het loopt zo tussen haar 'grote vriendinnen' door!

Katja Schuurman verbaast volgers met zeldzame privé foto

De knappe brunette Katja Schuurman deelt foto van 30 jaar geleden, op deze zeldzame foto is Katja 18 jaar en wat één verschil! 

Foto: Katja Schuurman heeft het wel héél gezellig met vriendin van ex

Katja Schuurman plaatst een foto met de vriendin van een van haar exen. En de twee vrouwen lijken het toch wel bijzonder gezellig te hebben. 
Katja Schuurman

Profiel

Geboortedatum: 19 februari 1975 Sterrenbeeld:  Vissen
Lengte: 1.65 meter
Beroep: Actrice, presentatrice
Kinderen: Sammie & Coco Loulou
Relatie: Ja, met Niek Schrijvershof
Geboorteplaats: Bunnik, Nederland 
Instagram: Het Instagram kanaal van Katja is @katjaschuurman

Foto's

Katja Schuurman
Katja Schuurman
Katja Schuurman