Yolanthe Cabau

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Yolanthe Cabau

Actrice Yolanthe Cabau

Het is geen verrassing dat de exotisch ogende Yolanthe Cabau in 2004 direct een hit was op de Nederlandse tv. Met Onderweg Naar Morgen en Costa! veroverde de half Spaanse Yolanthe de harten van de kijker. Inmiddels is Yolanthe Cabau niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbiz, hoewel ze tegenwoordig niet meer in Nederland woont. Haar nieuwe thuis staat in Los Angeles, vanuit waar ze haar eigen fitnessmerk runt.

Yolanthe Cabau en Jan Smit

Na kort een relatie met rapper Baas B te hebben gehad, kreeg Yolanthe Cabau een relatie met zanger Jan Smit. Deze relatie kwam op opvallende wijze ten einde in 2009. Yolanthe werd namelijk gesnapt door een beveiligingscamera toen ze in een parkeergarage met Wesley Sneijder aan het zoenen was.

Relatie Wesley Sneijder en Yolanthe

Als we het over Yolanthe hebben, mag Wesley Sneijder niet ontbreken. De sinds 2019 ex-voetbalinternational speelt al sinds 2009 een rol in het leven van Yolanthe Cabau van Kasbergen, zoals ze toen heette. Toen de twee voor het eerst samen gespot werden, maakte dat heel wat los. Waarom? Nou, Yo en Wes werden namelijk één dag na Yolanthe’s Break-up met Jan Smit gespot. Op 17 juli 2010 was het dan zover: Yolanthe en Wesley gingen trouwen. Alhoewel ze al eerder voor de Nederlandse wet getrouwd waren, gaven ze die zeventiende een enorm trouwfeest in een dorpje vlakbij Florence, Italië. Vijf jaar na hun bruiloft kwam het grote nieuws naar buiten dat Yolanthe zwanger was van haar eerste kindje. Dit was voor het koppel een emotionele tijd, omdat Yolanthe moeilijk zwanger kon worden. In oktober 2015 werd het zoontje van Wesley en Yolanthe, Xess Xava, geboren. De naam van Xess maakte toentertijd heel wat los. De meesten vonden zijn naam echt onmogelijk om uit te spreken.

Scheiding

In de zomer van 2019 kwam het nieuws naar buiten dat Wesley en Yolanthe gaan scheiden. De reden voor de break-up zou een ‘'wel héél gezellige avond’' tussen Wesley Sneijder en Gaby Blaaser geweest zijn. Wesley leek de overspelgeruchten te bevestigen, toen hij op zijn Instagram een post deelde waarin hij toegaf ‘'het verknald te hebben’'.

Heeft Yolanthe Cabau een vriend?

Omdat Yolanthe Cabau een van de meest begeerde vrijgezelle vrouwen is, staan de mannen altijd in de rij om aan te pappen met de actrice. Er komen regelmatig geruchten voorbij over de relaties van Yolanthe Cabau, al lijken ze achteraf lang niet altijd waar te zijn. Yolanthe zegt geen vriend te hebben, al werden o.a. Donny Roelvink, Juvat Westendorp en zelfs Rico Verhoeven aan haar gelinkt. Ze gaf in 2021 aan wel degelijk open te staan voor een nieuwe relatie, al lijkt ze weinig tijd te hebben vanwege haar goedlopende fitnesslabel en de zorg voor haar zoontje Xess.

Cabau Lifestyle

In 2021 lanceerde Yolanthe Cabau haar eigen lifestyle-merk. Het is een online platform waarmee ze kleding, voeding en tips met betrekking tot sport en workouts verkoopt. Ze is zelf het belangrijkste model bij het aanprijzen van haar koopwaar.

Nieuws

Foto: Yolanthe Cabau poseert in mega strak outfitje met gillende vriendin

De beeldschone Yolanthe Cabau laat graag verleidelijke kiekjes van zich maken. Deze keer heeft ze er een vriendin bij betrokken, maar die begint ineens te gillen...

Wow: Yolanthe Cabau filmt zichzelf van achteren tijdens dampende workout

Dat Yolanthe Cabau een heerlijk lijf heeft is absoluut geen geheim, maar in deze méga strakke broek is haar achterkant bijna hypnotiserend!

Foto: Yolanthe Cabau maakt stiekem reclame voor zichzelf met goddelijk lijf

Yolanthe Cabau was aanwezig bij de Golden Globes. Niemand weet wat ze daar deed, maar ze maakt wel stiekem goede reclame met haar goddelijke lijf!

Foto: Yolanthe Cabau draagt strakste jurkje ooit tijdens zonnige vakantie

De prachtige Yolanthe Cabau heeft weer toegeslagen met een reeks prachtige foto's op haar Instagram. Dit heerlijke jurkje springt bijna van haar lijf tijdens het maken van deze foto...

Foto: Jurkje van wild dansende Yolanthe Cabau zakt bijna van haar lijf

Yolanthe Cabau is flink losgegaan tijdens oud & nieuw! De brunette droeg een ontzettend riskant jurkje terwijl ze met wilde bewegingen de dansvloer onveilig maakte...

Video: Yolanthe Cabau knelt haar kerstballen af in superstrakke outfit

Yolanthe Cabau deelt een hartverwarmende kerstvideo via Instagram. Ondertussen knellen haar eigen kerstballen langzaamaan af..

Foto: Yolanthe Cabau pronkt met rondingen in extreem strakke outfit

Yolanthe Cabau zet haar volgers nóg een keer voor het blok met een waanzinnig pikant kiekje. De actrice lijkt wel met haar rondingen te pronken..

Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 
Yolanthe Cabau

Profiel

Geboortedatum: 19 maart 1985
Sterrenbeeld: Vissen
Lengte: 1,68 meter
Gewicht: niet bekend
Relatie: nee
Vriend: nee, ex van Jan Smit en Wesley Sneijder
Kinderen: zoon Xess Xava
Familie: Yolanthe heeft 4 broers en 8 zussen (o.a. stylist Xelly Cabau)

Foto's

Yolanthe Cabau
Yolanthe Cabau
Yolanthe Cabau van Kasbergen Los Angeles Kardashians foto