Yolanthe Cabau

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Yolanthe Cabau

Actrice Yolanthe Cabau

Het is geen verrassing dat de exotisch ogende Yolanthe Cabau in 2004 direct een hit was op de Nederlandse tv. Met Onderweg Naar Morgen en Costa! veroverde de half Spaanse Yolanthe de harten van de kijker. Inmiddels is Yolanthe Cabau niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbiz, hoewel ze tegenwoordig niet meer in Nederland woont. Haar nieuwe thuis staat in Los Angeles, vanuit waar ze haar eigen fitnessmerk runt.

Yolanthe Cabau en Jan Smit

Na kort een relatie met rapper Baas B te hebben gehad, kreeg Yolanthe Cabau een relatie met zanger Jan Smit. Deze relatie kwam op opvallende wijze ten einde in 2009. Yolanthe werd namelijk gesnapt door een beveiligingscamera toen ze in een parkeergarage met Wesley Sneijder aan het zoenen was.

Relatie Wesley Sneijder en Yolanthe

Als we het over Yolanthe hebben, mag Wesley Sneijder niet ontbreken. De sinds 2019 ex-voetbalinternational speelt al sinds 2009 een rol in het leven van Yolanthe Cabau van Kasbergen, zoals ze toen heette. Toen de twee voor het eerst samen gespot werden, maakte dat heel wat los. Waarom? Nou, Yo en Wes werden namelijk één dag na Yolanthe’s Break-up met Jan Smit gespot. Op 17 juli 2010 was het dan zover: Yolanthe en Wesley gingen trouwen. Alhoewel ze al eerder voor de Nederlandse wet getrouwd waren, gaven ze die zeventiende een enorm trouwfeest in een dorpje vlakbij Florence, Italië. Vijf jaar na hun bruiloft kwam het grote nieuws naar buiten dat Yolanthe zwanger was van haar eerste kindje. Dit was voor het koppel een emotionele tijd, omdat Yolanthe moeilijk zwanger kon worden. In oktober 2015 werd het zoontje van Wesley en Yolanthe, Xess Xava, geboren. De naam van Xess maakte toentertijd heel wat los. De meesten vonden zijn naam echt onmogelijk om uit te spreken.

Scheiding

In de zomer van 2019 kwam het nieuws naar buiten dat Wesley en Yolanthe gaan scheiden. De reden voor de break-up zou een ‘'wel héél gezellige avond’' tussen Wesley Sneijder en Gaby Blaaser geweest zijn. Wesley leek de overspelgeruchten te bevestigen, toen hij op zijn Instagram een post deelde waarin hij toegaf ‘'het verknald te hebben’'.

Heeft Yolanthe Cabau een vriend?

Omdat Yolanthe Cabau een van de meest begeerde vrijgezelle vrouwen is, staan de mannen altijd in de rij om aan te pappen met de actrice. Er komen regelmatig geruchten voorbij over de relaties van Yolanthe Cabau, al lijken ze achteraf lang niet altijd waar te zijn. Yolanthe zegt geen vriend te hebben, al werden o.a. Donny Roelvink, Juvat Westendorp en zelfs Rico Verhoeven aan haar gelinkt. Ze gaf in 2021 aan wel degelijk open te staan voor een nieuwe relatie, al lijkt ze weinig tijd te hebben vanwege haar goedlopende fitnesslabel en de zorg voor haar zoontje Xess.

Cabau Lifestyle

In 2021 lanceerde Yolanthe Cabau haar eigen lifestyle-merk. Het is een online platform waarmee ze kleding, voeding en tips met betrekking tot sport en workouts verkoopt. Ze is zelf het belangrijkste model bij het aanprijzen van haar koopwaar.

Nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Beeldschone Yolanthe Cabau maakt volgers gek met heerlijke foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft weer een prachtige foto van zichzelf de wereld in gegooid. Deze moet je zien!

Foto: Yolanthe Cabau ligt op het strand met flinke fles

Yolanthe Cabau van Kasbergen neemt even een momentje voor zichzelf. En daar heeft ze natuurlijk een flinke fles bij nodig. 

Video: Yolanthe Cabau bewondert zichzelf op pikante foto’s

Yolanthe Cabau stond onlangs met pikante foto's in een magazine. Inmiddels heeft Yo zelf ook vakantie, en besluit ze zelf zeer uitgebreid te genieten van haar eigen werk...

Foto: Yolanthe Cabau poseert in doorzichtig jurkje op spannende cover

Yolanthe Cabau van Kasbergen weet wel hoe ze de meest verleidelijke jurkjes moet uitkiezen. Ook haar nieuwste aanwinst is absoluut een toppertje. 

Foto: Yolanthe Cabau valt op met meest riskante jurk ooit

Yolanthe maakt het weer eens veel te bont met haar nieuwe jurk. Ze neemt een groot risico met deze verleidelijke outfit. 

Sportieve Yolanthe Cabau verleidt volgers met zwoele video

Yolanthe Cabau laat zich graag van haar sportieve kant zien. Toch weet ze met haar video's en foto's steeds weer te verrassen. Dat doet ze ook nu weer!

Video: Yolanthe Cabau tilt beentjes op tijdens heerlijke workout

Yolanthe Cabau gaat, ondanks de hitte in Nederland, toch maar even naar de sportschool. Daar gaat ze wel erg ver om fit te blijven. Vooral haar beide benen hebben het zwaar te verduren, maar ze heeft enkele geheimen om toch door te gaan.
Yolanthe Cabau

Profiel

Geboortedatum: 19 maart 1985
Sterrenbeeld: Vissen
Lengte: 1,68 meter
Gewicht: niet bekend
Relatie: nee
Vriend: nee, ex van Jan Smit en Wesley Sneijder
Kinderen: zoon Xess Xava
Familie: Yolanthe heeft 4 broers en 8 zussen (o.a. stylist Xelly Cabau)

Foto's

Yolanthe Cabau
Yolanthe Cabau
Yolanthe Cabau van Kasbergen Los Angeles Kardashians foto