Yolanthe Cabau

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Yolanthe Cabau

Actrice Yolanthe Cabau

Kun je jezelf wel een echte Nederlander noemen als je Yolanthe Cabau niet kent? De actrice en presentatrice veroverde in 2004 direct de harten van de Nederlandse televisiekijkers met haar exotische looks en Spaanse pit. Yolanthe Cabau werd geboren op Ibiza, als dochter van een Spaanse vader en Nederlandse moeder. Het was een vol huishouden: Yolanthe heeft 12 broers en zussen. Vanwege huiselijk geweld verhuisde ze op haar vijfde naar Nederland, samen met haar moeder en haar broers en zussen. Dit zorgde voor een lastige situatie, haar moeder stond er nu alleen voor, met alle kinderen. Er was weinig geld, iets waaraan in Spanje nooit een tekort was dankzij een goede baan van haar vader. Toch redden ze het, en kon Yolanthe haar droom achterna: Actrice worden. Op haar zeventiende ging ze acteerkunst studeren.

Yolanthe Cabau carrière

Met series als Costa! en Onderweg naar Morgen achter haar naam kun je van Yolanthe Cabau wel zeggen dat ze een geslaagde carrière als actrice heeft. Tegenwoordig is ze, naast in films en series, ook veel te zien als presentatrice. Zo presenteerde ze Temptation Island VIPS en had ze in 2014 zelfs haar eigen soap op SBS 6. Maar Yolanthe Cabau is veel meer dan enkel een actrice en presentatrice. Ze is ook een volwaardige influencer en heeft een eigen bedrijf dat zich richt op lifestyle richt. Met haar bereik en looks kan ze zelf voor de reclame zorgen!

Yolanthe Cabau samen met Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau heeft relaties gehad met meerdere bekende Nederlanders. Bijvoorbeeld met Rapper Baas B, maar ook Jan Smit. Eén naam kan echter niet ontbreken als je het over Yolanthe Cabau hebt; Wesley Sneijder. Lange tijd had Yolanthe een relatie met de ex-profvoetballer. Ze trouwden en kregen een zoon, Xess Xava. In 2019 scheidde het stel, na een huwelijk van negen jaar. Ondanks de breuk houden ze allebei nog van elkaar. Regelmatig gaan er geruchten dat Yolanthe en Wesley weer bij elkaar komen, maar dat blijft meestal bij speculeren.

Yolanthe Cabau relatie en vriend

Officieel is ze single, maar dat betekent niet dat Yolanthe Cabau niks uitspookt. Regelmatig verschijnen er nieuwsartikelen over nieuwe vlammen van de actrice. In 2021 werd Yolanthe Cabau nog uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland. Ze heeft de kerels dus voor het uitkiezen, en als we de geruchten moeten geloven doet ze dat ook. Onder andere de naam van Rico Verhoeven werd gelinkt aan de half-spaanse brunette. Ook Donny Roelvink zou het heel gezellig gehad hebben met Yolanthe. In 2022 leek Yolanthe er echter met een derde vandoor te gaan, toen ze regelmatig gespot werd met het elf jaar jongere model, Lentini Eersteling. Toch zegt Yolanthe een happy single mom te zijn, al geeft ze hierbij aan dat ze absoluut niet eenzaam is.

Yolanthe Cabau familie

Yolanthe is de dochter van Xavier Cabau (vader) en Richarda van Kasbergen (moeder). Ze heeft 4 broers en 8 zussen, waaronder de bekende stylist Xelly Cabau. Yolanthe heeft ook een complexe relatie gehad met haar vader. Xavier Cabau zou namelijk vaak dronken zijn geweest, wat leidde tot frequente agressie. Uiteindelijk ontvluchtte de moeder met de kinderen zelfs het huis om aan huiselijk geweld te ontsnappen.

Yolanthe Cabau Instagram

Een beetje influencer, en dat is Yolanthe Cabau, is ontzettend actief op Instagram. De brunette deelt vrijwel dagelijks waar ze mee bezig is, in de vorm van een post of een verhaal. De lekkerste foto’s komen voorbij, in strakke pakjes en korte rokjes. Tripjes die ze maakt, avonturen met haar zoontje, of de mooiste modellenfoto’s, alles krijgen haar fans te zien. Ruim 1,3 miljoen mensen blijven via Instagram op de hoogte van alles wat de bloedmooie actrice meemaakt. Je kunt Yolanthe Cabau volgen op Instagram via @yolanthecabau.

Nieuws

Video: Yolanthe Cabau knapt bijna uit haar topje tijdens intense workout

Yolanthe Cabau weet altijd haar mooie vormen voor zich te laten spreken in haar video's. Deze beelden moet je even zien!

Video: Yolanthe Cabau laat zich van onderkant filmen tijdens workout

Yolanthe Cabau heeft een video gedeeld met haar volgers waarin ze flink aan het trainen is. En dat ziet er nogal bijzonder uit. 

Foto: Afgetrainde Yolanthe Cabau lijkt op twee plekken nog steeds flink te groeien

Yolanthe Cabau werkt er hard voor om goed in shape te blijven. Ze lijkt op twee plekken nog altijd flink te groeien...

Foto: Yolanthe Cabau spreekt zich uit over verwarrende foto met ‘nieuwe vriend’

Yolanthe Cabau heeft een nieuwe foto online gezet, waarin ze het een en ander gelijk maar even uitlegt aan haar volgers. 

Foto: Rillende Yolanthe laat fans watertanden met veel te kort jurkje in de sneeuw

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een nieuwe reeks foto's gemaakt om haar volgers mee te verrassen. En natuurlijk zien die er bijzonder goed uit.

Foto: Yolanthe Cabau laat haar troeven bijna uit jurkje vallen

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft het weer flink wild gemaakt met haar vrienden en familie. Gelukkig hebben we de foto's nog!

Wie is het knapste Cabau-zusje? Yolanthe Cabau poseert in pyjama met familie

De zusjes Cabau zijn dan ook bij elkaar gekomen om samen kerst te vieren. Dit moest worden vastgelegd in een toch wel bijzondere outfit..

Yolanthe Cabau laat heel Los Angeles genieten van zeer kort jurkje

Yolanthe Cabau heeft nogal een mooi leventje. Zo geniet ze momenteel in Los Angeles in een wel erg kort jurkje.
Yolanthe Cabau

Profiel

Geboortedatum: 19 maart 1985
Sterrenbeeld: Vissen
Lengte: 1,68 meter
Afkomst: Yolanthe heeft een Spaanse vader
Relatie:
Nee
Vriend: Ex van Jan Smit en Wesley Sneijder
Kinderen: Zoon Xess Xava
Familie: Yolanthe heeft 4 broers en 8 zussen (o.a. stylist Xelly Cabau)
Instagram: Yolanthe zit op Instagram onder @yolanthecabau

Foto's

Yolanthe Cabau
Yolanthe Cabau
Yolanthe Cabau