Caroline de Bruijn

Presentatrice Caroline de Bruijn

Caroline Henriette Leopoldine de Bruijn (Dordrecht, 31 juli 1962) is een Nederlandse actrice, vooral bekend door haar rol als Janine Elschot in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Opgegroeid in Valkenswaard en Eindhoven, voltooide ze een opleiding aan de Nationale Balletacademie en studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar studie volgde ze toneellessen en acteercursussen. De Bruijn maakte haar televisiedebuut met gastrolletjes, zoals in Ha, die Pa!. Sinds 1992 vertolkt ze Janine in GTST. Ze presenteerde programma's en reisde met partner Erik de Vogel naar Zuid-Afrika en Kameroen voor aidsbewustwording.

Caroline de Bruijn relatie, getrouwd en kinderen

Caroline de Bruijn heeft een relatie met Erik de Vogel en samen hebben ze een dochter, genaamd Solane. Ze kregen zowel in de soapserie als in het echte leven een relatie. Hoewel velen denken dat ze elkaar van GTST kennen, is dit niet het geval. Ze ontmoetten elkaar eigenlijk in theatercafé De Smoeshaan in Amsterdam, waar ze aan de bar een biertje bestelden. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en hebben ze zelfs samen het tv-programma 'Romancing the Globe' gemaakt.

Caroline de Bruijn huis

Caroline de Bruijn woont samen met Erik de Vogel in een vrijstaande villa in een rustige straat nabij het stadshart van Amstelveen. De villa beschikt over een eigen zwembad en ligt op loopafstand van het Cobramuseum en de Bijenkorf. Bovendien worden bekende Nederlanders zoals Frits Barend, Humberto Tan, Ruud Gullit, Sven Kramer en Naomi van As ook in de buurt genoemd.

Nieuws

Dit is de beeldschone échte dochter van ‘Ludo en Janine’ uit GTST

Ze zijn misschien wel het bekendste koppel uit Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo en Janine. Ook in het echte leven hebben ze een ontzettend mooie dochter.

6 opvallende weetjes over GTST-actrice Caroline de Bruijn

De kans is groot dat je Caroline de Bruijn beter kent als Janine Elschot uit Goede Tijden Slechte Tijden. Achter deze knappe actrice zit nog veel meer dan alleen haar acteertalent. Zo heeft Caroline een enorm knappe dochter...

Waarom de aanstaande GTST-exit van Romy Monteiro een slecht idee is

Romy Monteiro is sinds maart 2021 te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. De zangeres liet toen weten dat ze het een leuk project vond, vooral in de coronatijd. Binnenkort wordt haar personage Indra Kalkhoven uit de serie geschreven. Dat gaat ze sowieso kijkers kosten!

Caroline de Bruijn kan haar geluk niet op

Caroline de Bruijn is even de gelukkigste vrouw van Nederland! Ze mag haar man, die weken op zee ronddobberde, eindelijk weer in de armen sluiten...

Meerdijk in shock: Verrassend afscheid in dramatisch jubileum GTST

Deze magische mijlpaal voor 's lands bekendste soap werd een tranentrekker...

GTST gaat door met experimenteren: aflevering valt weg

Nog maar vier keer per week naar je favoriete soapbabes kijken. Er schijnt bovendien ook een mysterieus virus naar Meerdijk te komen...
Caroline de Bruijn bio

Profiel

Geboortedatum: 31 juli 1962
Sterrenbeeld:
Leeuw
Lengte:
1,65 meter
Geboorteplaats:
Dordrecht, Nederland
Relatie:
Ja met Erik de Vogel
Kinderen:
(1 dochter) Solane Victoria de Vogel
Beroep:
Actrice
Opleiding:
Rechten aan de Universiteit van Amsterdam

Foto's

Caroline de Bruijn GTST
Caroline de Bruijn actrice