Liza Sips

Actrice Liza Sips

Liza Sips is een Nederlandse actrice en presentatrice uit Harderwijk. Liza werd geboren op 10 september 1990 en was vanaf haar geboorte bestemd om op het witte doek te eindigen. Op haar tweede was ze al als model te zien in gedrukte reclame en verschillende reclamespotjes op televisie. Toen ze acht jaar oud was begon ze met lessen in het jeugdtheater. Na vier jaar besloot ze zich te richten op film en televisie. Hier begon ze zich dus te ontwikkelen voor een carrière als actrice. Liza Sips schreef zich in bij castingbureaus en werd al snel opgepikt voor een paar bij- en gastrollen. Na een aantal jaar brak Liza echt door, nadat ze gevraagd werd voor een rol in Goede Tijden Slechte Tijden.

Liza Sips in Goede Tijden Slechte Tijden

Aangezien Liza Sips zich al vanaf haar tweede in de mediawereld bevond, was het geen verrassing dat Liza al op haar zeventiende nationaal bekend werd. Dit kwam door haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Liza Sips speelde in GTST Vicky Pouw. Deze rol zorgde voor haar doorbraak, niet alleen als actrice. Ze werd namelijk ook Mooiste jong talent door FHM. Nadat de rol van Vicky Pouw in 2009 tot een einde kwam, verliet Liza Sips de show en ging ze zich focussen op nieuwe uitdagingen.

Liza Sips carrière na GTST en Expeditie Robinson

Dankzij Goede Tijden Slechte Tijden hoefde Liza Sips niet te vrezen dat ze geen werk kon vinden. Ze was algemeen bekend en werd al snel gevraagd als presentatrice voor verschillende programma’s op Nickelodeon. Ook speelde ze nog een paar gastrollen. Maar wat Liza Sips vooral deed was het inspreken van stemmen voor animatiefilms. Ondertussen verscheen ze nog regelmatig in nieuwe films en schreef ze zelfs twee eigen boeken. In 2022 deed Liza Sips mee aan Expeditie Robinson. Hoewel ze het erg lastig vond om zo lang zonder haar kinderen te moeten zijn, was de ervaring het meer dan waard voor Liza.

Liza Sips relatie, vriend en zwanger

Liza Sips is getrouwd met Ralph Manheim. Hij is een sportsmarketeer. Samen hebben ze twee kinderen. Een zoon, Jonah, en een dochter, Charlize. Nadat het gezin ‘compleet’ was, vonden Liza Sips en Ralph het tijd om de stap te zetten. Ze waren al geruime tijd verloofd, maar zijn inmiddels gelukkig getrouwd.

Liza Sips Instagram

Liza Sips is heel open over haar leven. Op haar Instagram deelt ze foto’s van wat ze zoal meemaakt. Er zijn onder andere foto’s van premières terug te vinden, maar ook gewoon foto’s van het dagelijks leven en de kinderen. Af en toe verwent Liza Sips haar volgers met een leuke selfie of een foto aan het strand. Je kunt Liza Sips volgen op Instagram via @lizasips

Nieuws

Foto: Het jurkje van Liza Sips hangt aan achterkant helemaal open

Liza Sips verwent volgers wel met een héél verleidelijk kiekje! Haar openhangende achterkant hangt zo laag dat je haar doorschijnend ondergoedje kan zien! 

Foto: Liza Sips ligt languit op bed in korte nachtkleding

Liza Sips deelt een intieme foto in haar korte roze nachtkleding. Als dat geen spannende avond wordt voor Liza...

Foto: Liza Sips en vriendin gaan door hun knieën voor hele grote man

De prachtige Liza Sips gaat samen met haar beste vriendin laag naar de grond voor deze ontzettend beroemde man...

Foto: Hevig zwetende Liza Sips toont dramatische transformatie na Expeditie Robinson

Liza Sips toont op een nieuwe foto op Instagram hoe enorm de impact van haar deelname aan Expeditie Robinson is geweest. Het verschil is verbazingwekkend...

Video: Liza Sips deelt ranzige details over intieme hygiëne tijdens Expeditie Robinson

Liza Sips heeft ontzettend veel vragen gekregen over haar ervaring bij Expeditie Robinson, maar over één intiem onderwerp heeft ze expres weinig gezegd. Nu geeft ze antwoord op die ene dringende vraag...

Foto: Liza Sips laat kijker schrikken met horror-gezicht tijdens Expeditie Robinson

Kijkers van Expeditie Robinson kregen een zéér angstaanjagende kant van de normaal zo lief ogende Liza Sips te zien. De actrice kwam in beeld alsof ze uit een horrorfilm gestapt was....

Foto: Kreunende Liza Sips gooit benen in de lucht bij Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is allesbehalve een ontspannende vakantie. Daar is Liza Sips tijdens de laatste aflevering op confronterende wijze achtergekomen! Met een rood hoofd klemde ze haar benen om elkaar. Dat leverde zéér interessante beelden op!

Video: Liza Sips schaamt zich voor gênant moment Expeditie Robinson

De prachtige actrice Liza Sips doet mee aan het nieuwe seizoen Expeditie Robinson, maar is daar zelf niet tevreden over. 
Liza Sips mooiste vrouw

Profiel

Geboortedatum: 10 september 1990
Sterrenbeeld: Maagd
Lengte: 1,70 Meter
Afkomst: Harderwijk
Relatie: Ja, met Ralph Manheim
Beroep: Actrice, presentatrice, schrijfster
Instagram: De Instagram van Liza is @lizasips

Foto's

Liza Sips zomerse foto
liza sips mooiste lach
Liza Sips