Abbey Hoes

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Abbey Hoes

Actrice Abbey Hoes

Carrière Abbey Hoes

Abbey is een Nederlandse presentatrice en actrice. Ze groeide op vlakbij Rotterdam en begon met acteren in musicals bij het Jeugdtheater Hofplein. Hier leerde ze ook zang en dans. Na enkele audities voor musicals waarbij ze de rol niet kreeg volgde uiteindelijk een rolletje in een reclamespotje van Roosvicee. Hierna kreeg ze meer rollen in series, zoals Spangas en 2012: Het jaar nul. In 2009 kreeg ze de hoofdrol in de voor een gouden kalf-genomineerde telefilm Maite was hier. In 2012 kreeg ze opnieuw een hoofdrol, ditmaal in de film Koning van Katoren. In september dat jaar begon ze met de acteeropleiding aan de Amsterdamse Toneelschool. In 2014 won de actrice eindelijk een Gouden Kalf voor haar rol in de film Nena.

Familie Abbey Hoes

De actrice heeft op het moment geen relatie meer. Ze heeft ook geen nog geen kinderen. Gino Hoes en Miranda Hoes zijn de vader en moeder van Abbey. Ze zijn allebei niet zo bekend en houden zich dus op de achtergrond. Isa hoes is geen directe familie van de actrice.

Nieuws

5 heerlijke foto’s van FHM500-winnares Abbey Hoes

Abbey Hoes is verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland! Dat moet gevierd worden! Hoe we dat doen? Met 5 prachtige foto's van deze beeldschone actrice!

Foto: Ondeugende Abbey Hoes belandt achter tralies tijdens vakantie

Abbey Hoes is momenteel op vakantie. De beeldschone actrice bezoekt de meest spannende plekken en belandt zelfs achter tralies.  De prachtige actrice Abbey Hoes heeft...

Foto: Onvriendelijke Abbey Hoes toont vieze vinger

Abbey Hoes is over het algemeen een hele vriendelijke dame. Maar in het midden van de Franse rust, maakt ze toch wel een heel erg naar gebaar. 

Video: Actrice Abbey Hoes pleegt vies telefoontje

Actrice Abbey Hoes gaat alweer een tijdje mee op filmdoek en ook op tv. De 27-jarige actrice heeft nu toch wel een erg vieze baan uitgekozen. Een keertje wat anders dan haar 'normale werk' is het zeker.

Foto: Katja Schuurman heeft ineens drie beeldschone dochters

Katja Schuurman maakt een grote comeback met Costa! de Film en daar heeft ze drie prachtige actrices als dochters. 

Foto: Abbey Hoes toont ál haar troeven in nieuwe film Costa!

Abbey Hoes laat zich van haar beste kant zien in de nieuwe trailer voor Costa! de film. De nieuwe zomer hit van het jaar. 

Bridget Maasland scoort een dikke 10 met schitterende foto

Blijkbaar scoort Bridget Maasland niet alleen als ze voor de camera staat. Bij Het Perfecte Plaatje won ze de wekelijkse opdracht met haar foto.

Abbey Hoes deelt opmerkelijke foto van heet dagje strand

Abbey Hoes gaat graag naar het strand. En elke keer dat Abbey weer op het strand is maakt ze graag een spannende foto. 
Abbey Hoes

Profiel

Geboortedatum: 20 mei 1994
Sterrenbeeld: Tweelinge
Lengte: 1,63 Meter
Afkomst: Rotterdam, Nederland
Familie: Miranda Hoes (moeder) Gino Hoes (vader)
Relatie: Nee
Beroep: Actrice, scenarioschrijfster
Instagram: De Instagram van Abbey is @abbeyhoes

Foto's

Abbey Hoes
Abbey Hoes
Abbey Hoes