Annick Boer

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Actrices > Annick Boer

Actrice Annick Boer

Annick Boer kun je echt overal van kennen. Ze speelt namelijk in toneelstukken, musicals, televisieprogramma’s en zelfs tekenfilms, en heeft daarnaast ook nog eens een eigen cabaretvoorstelling. Annick de Boer werd geboren op 22 maart 1971 in Hilversum. Dat ze opgroeide in de ‘stad van de media’ zorgde er misschien wel voor dat ze zo graag in de schijnwerpers staat. Als klein kind trad ze al op voor het kleine publiek en het zat er dus dik in dat Annick hier haar werk van ging maken. Op haar zestiende ging ze naar de Kleinkunstacademie. Hier wist ze meteen dat dit haar ding was.

Annick Boer carrière, kanniewaarzijn en de TV kantine

Na haar opleiding was ze vooral te zien in het theater. Ze was te zien in veel toneelstukken, maar ook in musicals zoals de Titanic en Dolfje Weerwolfje. Langzaamaan werd het talent van Annick herkend en steeds vaker mocht ze op televisie verschijnen. Met rollen in programma’s als Baantjer en Toen was geluk heel gewoon maakte ze zichzelf bekend bij het grote publiek. In 2011 begon ze bij het satirisch programma Kanniewaarzijn, waar ze onder andere met haar nichtje Plien van Bennekom sketches uitvoerde. Dit doet ze nog altijd. Sinds 2020 speelt ze ook in de TV kantine, waarin ze ongeveer hetzelfde doet.

Annick Boer cabaret

Nog altijd is Annick Boer op het toneel en de televisie te zien in verschillende shows. Maar ze is een bezige bij, dus besloot ze in 2019 om er nog een cabaretshow naast te doen. Ze speelde al in veel shows waarbij cabaret een thema was, maar een solo cabaretvoorstelling was voor Annick echt iets nieuws. Haar eerste show heette Dat is goed gelukt!. Deze show van een groot succes. Daarom besloot Annick Boer in 2022 dat er een vervolg moest komen. Met Deze is nog beter! trekt ze nog altijd volle zalen.

Annick Boer Wie is de Mol?

Eind 2022 werd bekend dat Annick Boer mee zou doen aan Wie is de Mol? seizoen 23, in begin 2023. Het was altijd al een droom om mee te doen, en ze hoopte ook de Mol te mogen zijn. Ze weet namelijk dat ze niet altijd even goed is in spelletjes en uitdagingen, dus dat er sowieso wel het een en ander mis zou gaan bij haar. Omdat het dan zo natuurlijk lijkt, zou ze niet snel verdacht worden van het zijn van de Mol.

Annick Boer relatie en partner

Annick Boer is al jaren getrouwd met haar grote liefde Rob. Ze leerden elkaar via via kennen, maar durfden in eerste instantie beide niets. Annick dacht dat Rob getrouwd was, en andersom dacht Rob dat Annick de vriendin van een collega was. Toen ze elkaar twee jaar later weer tegenkwamen bleek dat ze beide single waren. Daarna ging het snel en inmiddels zijn ze al jaren gelukkig samen. Ze hebben samen geen kinderen, al had Rob al twee kinderen uit een eerdere relatie.

Annick Boer Instagram

Je hoeft aan Annick Boer niet uit te leggen hoe Instagram werkt. De veelzijdige brunette begreep ook dit platform meteen en weet hoe ze het moet gebruiken om haar volgers up to date te houden. Met plaatjes van sketches uit haar programma’s, grappige foto’s van zonvakanties en stukken van haar cabaretshows is er altijd wat te beleven voor haar fans. Je kunt Annick Boer volgen op Instagram via @annick_boer.

Nieuws

Video: Annick Boer trilt hevig op en neer tijdens Wie Is De Mol?

Het is nu al een uitermate spannend seizoen van Wie is de Mol?. Zo zien we dat Annick Boer hevig heen en weer wordt geschud tijdens een heftig ritje.

Chantal Janzen achter de schermen bij TV Kantine: “Ik doe het in m’n broek”

In echt de állerlaatste TV Kantine van het seizoen duiken we achter de schermen. Daar zien we gastacteur Chantal Janzen die het écht niet meer kan houden...

Wie speelt Eva Jinek in laatste aflevering TV Kantine?

Het is alweer tijd voor de laatste TV Kantine van het seizoen. Nog één keer genieten van klassiekers als Gaby Blaaser, maar ook vol bewondering kijken naar nieuwe typetjes. Iedereen vraagt zich af wie Eva Jinek zo goed speelt!

Profiel

Geboortedatum: 22 maart 1971 Sterrenbeeld: Ram
Afkomst: Hilversum, Nederland
Lengte: 170 cm
Familie: Plien van Bennekom (Nichtje) Relatie: Ja, getrouwd
Partner: Rob
Beroep: Actrice, toneelspeelster, cabaretiër
Instagram: De Instagram van Annick is @annick_boer

Foto's