Isa Hoes

Actrice Isa Hoes

Isa Hoes, oorspronkelijk toneelspeelster van de Toneelacademie Maastricht, brak door als Myriam van der Pol in Goede tijden, slechte tijden. Naast haar theaterrollen in stukken als "Succes" en "Nacht, Moeder," schitterde ze op televisie in series zoals Medisch Centrum West en All Stars. Ze presenteerde diverse programma's en won de Cosmopolitan Style Award in 2002. Hoes schitterde ook in films en leende haar stem aan animatiefilms. Sinds 2023 vormt ze met Marc-Marie Huijbregts het podcastduo voor "Marc-Marie & Isa Vinden Iets" onder Tonny Media, na het vervangen van Aaf Brandt Corstius.

Isa Hoes relatie, getrouwd en kinderen

Isa Hoes had lange tijd een relatie met acteur en zanger Anthonie Kamerling, tot hij tragisch op 6 oktober 2010 een einde aan zijn leven maakte. Het paar was ook getrouwd. Na het overlijden van haar man beleefde Isa Hoes een zeer moeilijke periode. Later heeft de actrice met verschillende mannen gedatet, waarbij ze uiteenlopende ervaringen opdeed. Zo had ze een relatie met een transgender persoon en werd ze gestalkt door een andere date.

Isa Hoes heeft een bekende broer

Isa Hoes is de zus van de bekende VVD-politicus Onno Hoes, die voorheen burgemeester was van Maastricht, Haarlemmermeer en Roermond. In 2013 kwam Onno Hoes echter onder vuur te liggen vanwege onthullingen over zijn privéleven. Er verschenen foto's waarop hij in december een 24-jarige man zoende in een hotellobby in Maastricht, en een compromitterende foto op de datingapp Grindr. Uiteindelijk bleek dat Onno Hoes tijdens zijn relatie met Albert Verlinde ontrouw was. Naar aanleiding van deze incidenten besloot Onno Hoes uiteindelijk zelf af te treden als burgemeester van Maastricht.

Nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.

Video: Influencer Danique Hosmar laat ze flink stuiteren en krijgt rode wangetjes

Danique Hosmar laat zien hoe goed ze haar troeven kan laten stuiteren terwijl ze intensief aan het hardlopen is!
Isa Hoes bio

Profiel

Geboortedatum: 13 juni 1967
Lengte: 1,78 meter
Sterrenbeeld: Tweelingen
Afkomst: Leiden, Nederland
Relatie: Vrijgezel
Kinderen: Merlijn en Vlinder Kamerling
Familie: (vader) Antonius Franciscus Maria Wilhelmina Hoes, (moeder) Emma de Winter, (broer) Onno Hoes
Beroep: Actrice
Opleiding: Toneelacademie Maastricht-Zuyd
Instagram: De Instagram van Isa is @isahoes

Foto's

Isa Hoes famile