Loes Haverkort

Actrice Loes Haverkort

Loes Haverkort carrière

In 2004 begon de zangcarrière van Loes Haverkort. Ze richtte een toneelgezelschap op genaamd de Norfolk. Samen met haar echtgenoot Floris Verbij heeft ze toen een indiepopband opgericht genaamd LOUISV en bracht ze de titelsong van de film Rendez Vous uit, Trouble in Paradise. In 2010 en 2014 hebben we Loes kunnen zien als Charlotte in de musical Soldaat van Oranje. In 2010 speelde ze ook in de bekende kinderfilm Dik Trom. Daarnaast heeft ze ook gespeeld in de films; Pak van mijn hart, Rendez-vous, De Boskampi's. Voor elkaar grmaakt, Gek van Geluk, Redbad, Singel 39 en Goud. Ook is Loes te zien bij bekende tv-programmas. Zo heeft ze in 2016 bij het Klokhuis gezeten en in 2017 bij Celblok H. In 2018 mocht ze meedoen bij het programma Wie is de Mol? Maar is ze helaas in aflevering 5 afgevallen. In 2019 heeft ze meegedaan aan het SBS6-programma It Takes Two, die wedstrijd heeft ze toen gewonnen. Kort daarna kwam haar single Lost uit. In 2022 heeft ze in Moedermaffia gespeeld als Daan en was ze te zien als secret singer in Secret Duets. In 2023 deed ze mee met Het Perfecte Plaatje die ze heeft gewonnen. En ze heeft toen ook gespeeld in het tv-programma Oogappels. In 2024 heeft ze bij het programma Weet Ik Veel meegedaan.

Loes Haverkort familie

Loes Haverkort en haar partner Floris Verbij zijn sinds 2012 getrouwd. In 2011 kregen ze zoon Johannes en in 2012 dochter Marie. De kinderen zijn nu 13 en 11 jaar oud. In 2021 emigreerde Loes met haar partner en kinderen naar Frankrijk waar ze een huis heeft. Als ze werkt is ze in Nederland en daar komt ze ook regelmatig voor terug. Maar wanneer ze in Frankrijk is kan ze zich compleet focussen op haar gezin.

Nieuws

Loes Haverkort scheurt open in steegje tijdens Het Perfecte Plaatje

De actrice is enorm populair vanwege haar deelname aan het programma Het Perfecte Plaatje, waar steeds meer blijkt dat zij dat zelf is.

Loes Haverkort haalt met foto zonder kleding maximale score bij Het Perfecte Plaatje

Loes Haverkort maakt zichzelf de laatste tijd ontzettend populair met haar spannende foto's voor Het Perfecte Plaatje.

Met deze extreem foto blaast Loes Haverkort Het Perfecte Plaatje-kijker volledig omver

De aantrekkelijke actrice en zangeres Loes Haverkort heeft in Het Perfecte Plaatje weer een hele andere kant van zichzelf laten zien. 

Loes Haverkort is het absolute hoogtepunt van nieuw seizoen ‘Het Perfecte Plaatje’

Loes Haverkort zorgt er voor dat het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje nu al een hit is. De blondine steelt de show volledig met haar looks.

Yolanthe is ster in eigen serie

Yo gaat samen met Jennifer Hoffman en Belinda van der Stoep moorden oplossen...

Wie Is De Mol? is weer begonnen!

Op wie ga jij de komende weken letten?
Loes Haverkort bio

Profiel

Geboortedatum: 19 januari 1981
Lengte: 172 cm
Gewicht: 49 kilo
Sterrenbeeld: Steenbok
Geboorteplaats: Almelo, Wierden
Woonplaats: Amsterdam en Frankrijk
Getrouwd: Ja, met Floris Verbij
Kinderen: 1 zoon Johannes Verbij, 1 dochter Marie Verbij 
Beroep: Actrice en zangeres
Instagram: De Instagram van Loes Haverkort is @loeshaverkort

Foto's

Loes Haverkort partner
Loes Haverkort