Journalisten

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Journalisten

Een journalist is al lang niet meer iemand die je slechts van naam kent. Steeds vaker komen journalisten met hun gezicht in beeld. Of dat nou met een foto in de kantlijn is, op locatie met een microfoon tijdens het journaal, of aan tafel bij een praatprogramma - ze mogen absoluut gezien en gehoord worden! Dankzij deze trend kan je als kijker tegenwoordig bijna dagelijks genieten van de bijdrages van bekende journalistes als Marieke van de Zilver, Charlotte Nijs of Floor Bremer. Wie ze bij talkshows ziet zitten vraagt zich af waarom ze al die tijd áchter de camera of pen verstopt zaten! Een journalist heeft vaak veel meer te zeggen en bij te dragen tijdens een talkshow dan een gemiddelde televisiepersoonlijkheid. Deze journalisten zijn helemaal klaar voor de spotlights!

Nieuws over journalisten

Foto: Sandra Schuurhof is stralend middelpunt tijdens zeldzaam moment met Koninklijke familie

Sandra Schuurhof mocht laatst op bezoek bij de koninklijke familie. Wel samen met vele andere journalisten, maar toch sprong ze eruit. 

Sandra Schuurhof straalt in jurkje op zonnige foto

Sandra Schuurhof is dagelijks te zien bij Shownieuws. Hiervoor trekt Sandra haar allermooiste kleren uit de kast en ze straalt van oor tot oor door haar eigen kledingkeuze.

Foto: Hélène Hendriks blijft kampioen van strakke truitjes bij Vandaag Inside

Tv-criticus Angela de Jong heeft niet veel met vrouwen die alleen op tv zijn omdat ze er toevallig goed uitzien in strakke truitjes. Hélène Hendriks kan gelukkig veel meer!

Foto: Vandaag Inside-kijker is helemaal klaar met Angela de Jong

Angela de Jong is niet op haar mondje gevallen en daar is niet iedereen blij mee. Eerst liet ze zich al hard uit over Dionne Stax en nu schuift ze ook nog eens aan bij Vandaag Inside. De kijkers zijn er op zijn zachts gezegd flink klaar mee..

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Eva Jinek vindt pikant tijgerbalsem-verhaal niet vergelijkbaar met rel Vandaag Inside

Wat bleek: een tijd terug vond er aan tafel bij Jinek óók een Vandaag Inside-momentje plaats! Eva Jinek lachte zelf hard mee met een wild verhaal over een massagetafel en een hoop tijgerbalsem. Eindelijk geeft Eva zelf uitleg...

Foto: Jutta Leerdam kan het wel héél goed vinden met Eva Jinek

Jutta Leerdam en Eva Jinek. Je zou het eigenlijk al verwachten, maar de twee blondines vormen een blij duo. Toch kwam Jutta met treurig nieuws bij Eva.

Foto: Zo ziet Eva Jinek er nu uit na week in bed

Eva Jinek is nu alweer een weekje ziek thuis. En dat heeft nogal een impact gehad op hoe de normaal prachtige blondine er uit ziet. 

Top journalisten